Cum a reacționat Anda Adam după ce a aflat că fostul ei soț, Sorin Nicolescu, și Loredana Chivu sunt împreună: "Inclusiv Evelin știe să departajeze foarte bine situațiile. Niciodată nu amestecăm lucrurile"

 Oana Pantazi
.

Cum a reacționat Anda Adam după ce a aflat că fostul ei soț, Sorin Nicolescu, și Loredana Chivu sunt împreună. Că lumea showbizului e mică s-a dovedit încă o dată în momentul în care s-a aflat că fostul soț al Andei Adam și fosta asistentă a lui Capatos, formează azi un cuplu. Iată cum a reacționat artista când a fost întrebată despre noul cuplu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Anda Adam după ce a aflat că fostul ei soț, Sorin Nicolescu, și Loredana Chivu sunt împreună. Deși s-au străduit să păstreze discreția în privința relației lor, celor doi îndrăgostiți le-a fost greu să treacă neobservați, așadar în cele din urmă au fost surprinși împreună și și-au asumat relația. Nu că ar fi avut ceva de ascuns, dar în ultimele luni viața Loredanei Chivu, aflată în proces cu fostul iubit, a fost dată peste cap. Între timp, cei doi îndrăgostiți și-au făcut planuri de viitor. Iată ce zice Anda Adam despre cel mai nou cuplu din showbiz!

chiv-copychiv-copy

Cum a reacționat Anda Adam după ce a aflat că fostul ei soț, Sorin Nicolescu, și Loredana Chivu sunt împreună

La puțin timp după ce au început să circule zvonuri despre idila dintre Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, Loredana Chivu a confirmat relația cu acesta. Cei doi sunt împreună de câteva luni și se pare că relația este una serioasă, deoarece bărbatul i-a prezentat-o pe fiica sa noii partenere.

Citește și: Cum arată casa Andreei Raicu din centrul Capitalei. E o vilă imensă, cu terasă și mobilier din catifea

Citește și: „Nu există ceva mai bun după…' Naomi Hedman, mesaj cu subînțeles la aproape o lună de când Florin Ristei a confirmat despărțirea

Evident, curiozitatea fanilor s-a îndreptat imediat spre Anda Adam, fosta parteneră de viață a lui Sorin Nicolescu, mai ales după ce s-a aflat că acesta i-a prezentat-o deja pe noua sa iubită fiicei sale. Anda, care, de altfel, și-a refăcut prima viața, iar acum este soția lui Yosif Eudor Mohaci, este foarte relaxată în această privință. Iată ce a răspuns artista când a fost întrebată dacă Evelin i-a povestit despre Loredana Chivu!

„Nu, dar să știi că noi nu discutăm lucruri dintr-o relație în alta, inclusiv Evelin știe să departajeze foarte bine situațiile și știe că mami e mami și tati e tati, nu le încurcăm și niciodată nu amestecăm lucrurile pentru că așa mi se pare frumos, de bun simț, civilizat. Deci nu discutăm absolut despre subiectele care țin de viețile noastre personale”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru Playtech.

Sorin Nicolescu: „Îmi doresc să rămână în viața mea pentru totdeauna'

Sorin Nicolescu și Loredana Chivu se cunosc de ani buni, însă abia de câteva luni îi leagă sentimente de iubire. Fostul soț al Andei Adam spune că ochii și caracterul puternic sunt calitățile care l-au atras la actuala parteneră.

„Nu este vorba că mi-a redat zâmbetul, dar într-adevăr avem o relație și asta mă face fericit! Cel mai fericit! Ne cunoaștem de mult, dar ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am început să ne apropiem din ce în ce mai tare unul de celălalt. (…) Vreau să se mute cu mine și îmi doresc să facă parte din viața mea pentru totdeauna!’, a spus fostul soț al Andei Adam pentru fanatik.ro.

Mai mult, Sorin Nicolescu s-a arătat dechis la ideea de a mai avea un copil: „Sigur că îmi doresc, mai ales că amândurora ne plac copiii’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton