Cum a reacționat Andra, după ce i s-a reproșat că s-a îngrășat: "Nu mă mai chinui, sunt o grăsuță frumoasă"

.

Cum a reacționat Andra Măruță, după ce i s-a reproșat că s-a îngrășat. Andra este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală, o artistă îndrăgita și mama a doi copii superbi. Vedeta, în vârstă de 37 de ani, este o artistă de succes și se simte bine în corpul ei, fiind dintotdeauna o femeie atrăgătoare. Iată replica savuoroasă a Andrei, după ce i s-a reproșat că are câteva kilograme în plus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andra este una dintre cele mai de succes vedete din România, apreciată atât pentru talentul ei, cât și pentru prezența scenică foarte plăcută. Cântăreața este mama a doi copii și soția lui Cătălin Măruță, așa că se poate considera o femeie realizată în toate planurile. În ultima perioadă, anumite persoane i-au reproșat că a mai pus câteva kilograme, față de primele ei apariții. Andra a mărturisit, cu sinceritate, că a învățat să se accepte așa cum este și se simte foarte bine în corpul ei, după ce s-a chinuit o vreme cu dietele de slăbit.

exg22n7xyaagh0gexg22n7xyaagh0g

Cum a reacționat Andra Măruță, după ce i s-a reproșat că s-a îngrășat

Andra a avut o replică scurtă și la obiect, atunci când internauții i-au reproșat că s-a îngrășat. Artista, mama a doi copii, arată în continuare extraordinar și are o siluetă armonioasă. Vedeta recunoaște că a încercat să slăbească, însă nu mai vrea să-și bată capul cu dietele, pentru a se încadra în standardele „siluetei perfecte”. Andra mărturisește că a învățat să-și iubească silueta cu forme și se simte foarte bine în corpul ei.

Citește și: „Vin anumite reflexe din generațiile anterioare. Tendința de a le face pe toate perfect, cu riscul să leșinăm de oboseală'. Ce crede Andra despre statutul femeii contemporane și cât de des plânge în fața copiilor / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andra fără machiaj și fără filtre, la 37 de ani. „Ești foarte frumoasă nefardată, o puștoaică!”

Citește și: A murit Moni Bordeianu, primul solist al trupei Phoenix: „A plecat să deschidă alt drum…'. Avea 75 de ani

Citește și: Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău, după ce el a acuzat-o de șantaj: „Ești o femeie minunată, mama perfectă. Iartă-mă!”

M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă', a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au talent', sezonul 14.

Andra, despre kilogramele în plus

Andra nu s-a sfiit să vorbească, în urmă cu ceva timp, despre o problemă pe care multe femei au întâmpinat-o în timpul pandemiei, și anume, kilogramele în plus. Cântăreața a mărturisit că în acea perioadă a luat câteva kilograme în plus, pentru că a mâncat foarte mult.

,,Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,5 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite', a spus Andra în urmă cu ceva timp.

Cum o afectează pe Andra valul de critici primit de Eva, după premiera filmului „Tati part-time’

Andra e mândră de succesul fiicei ei, Eva, care a făcut primii pași în cinematografie și spune că valul de critici nu-i poate umbri fericirea. Recunoaște că o afectează, într-o măsură, ura îndreptată asupra micuței, dar preferă să se încarce cu energia celor care îi transmit gânduri bune și o felicită.

„Pe tine te doare dacă zice cineva ceva de tine? Bun! Mă doare și pe mine atunci. E absolut normal. Important e să nu ne uităm. Sunt atât de mulți oameni care spunt atât de multe lucruri frumoase despre ea. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea’, a spus artista potrivit fanatik.ro.

Andra:„Eva e un copil foarte timid’

Andra mai spune că Eva și-a interpretat rolul cu multă atenție și profesionalism, fiind complet absorbită în lumea actoriei. A subliniat că micuța e destul de timidă, lucru ușor de observat în fotografiile de la premiera comediei, când nu s-a dezlipit de mama ei și a strâns-o puternic de mână.

„A văzut filmul de mai multe ori până să apară în cinematografe. Ea e foarte atentă înainte, știi, atunci când filmează, la tot ce ține de detalii și nu pot să zic că e critică cu ea… E critică la modul ăsta, dar nu altfel. E un copil normal, dar cum să zic, atent la modul că îi place ceea ce face și atunci e absolut normal să fie atentă la detalii.

Ea este timidă. La filmări se simțea în largul ei, pentru că a fost o echipă extraordinară. S-a simțit în largul ei cunoscându-i acolo. Ea e timidă în momentul în care a ajuns la premieră, se ținea de mâna mea. E un copil foarte timid și e absolut normal ca la vârsta asta să ai emoții atunci când e un eveniment de acest gen’, a mai adăugat artista.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton