Cum a reacționat Brad Pitt după ce Shiloh, fiica sa și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele lui: "El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea"

 Oana Pantazi
.

Cum a reacționat Brad Pitt după ce Shiloh, fiica sa și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele lui. În ziua în care a împlinit 18 ani, Shiloh, fiica celor doi mari actori, a făcut cerere oficială pentru a renunța la numel etatălui ei. Brad Pitt nu s-a așteptat, cu siguranță, la asta, cu atât mai mult cu cât avea de gând să repare relația cu fiica sa cea mare…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

La finele lunii trecute, presa de peste ocean nota că Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, vrea să renunțe și oficial la numele tatălui ei, depunând o cerere la tribunal în acest sens. Paradoxal, cu puțin timp în urmă, Brad Pitt mărturisea că este decis să repare lucrurile dintre ei. Iată cum a reacționat actorul la aflarea veștii!

Roma Cinema Fest 2021, Film Fest, Red Carpet of the film ”Eternals”Roma Cinema Fest 2021, Film Fest, Red Carpet of the film ”Eternals”

Cum a reacționat Brad Pitt după ce Shiloh, fiica sa și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele lui

Fără să-i cunoști numele de familie, nu poți să nu remarci că Shiloh este combinația perfectă dintre superbii ei părinți, tânăra moștenind ochii tatălui ei și frumusețea trăsăturilor mamei sale. Cu toate acestea, Shiloh, notează TMZ, a ales să renunțe, se pare, la orice legătură cu tatăl ei, luând decizia de a nu-i mai purta nici măcar numele. La o săptămână după ce fiica lui a spus că vrea să renunțe la numele Pitt, o sursă din anturajul actorului la dezvăluit pentru PEOPLE că actorul este „la curent cu această situație și supărat' după decizia fiicei.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie, pentru prima dată în rochie, după ce s-a spus că vrea să fie băiat. Seamănă leit cu actrița

Citește și: Incestul, adevăratul motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt? „James trăia împreună cu ei!

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt. A ajuns la 45 de kilograme

„Știe despre asta și este supărat că Shiloh a renunțat la numele lui de familie. El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică', spune sursa.

„După ce copiii lui s-au îndepărtat de el, acest gând nu este ușor de suportat pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist”, a continuat sursa.

Cu toate că lucrurile merg bine în viața lui sentimentală, Brad Pitt trece prin momente grele din cauza faptului că este respins de către copiii lui.

„Este fericit alături de Ines de Ramon, dar despărțirea de copiii lui îl doare', a mai spus persoana din anturajul lui Brad Pitt.

Nici celelalte surori ale lui Shiloh nu mai folosesc numele Pitt

Pe lângă Shiloh, Angelina Jolie și Brad Pitt mai au împreună încă 5 copii, dintre care trei adoptați: Maddox, 22 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 15 ani. Shiloh nu este singura dintre frați care a dorit să renunțe la numele de familie. Când Zahara s-a alăturat frăției Alpha Kappa Alpha de la Spelman College, s-a prezentat folosind doar numele de familie al mamei sale: „Numele meu este Zahara Marley Jolie’, a spus Zahara într-un clip video, anul trecut.

Publicația Us a confirmat recent că și Vivienne, sora cea mică a lui Shiloh și a Zaharei, a renunțat și la numele de familie al lui Pitt. Vivienne lucrează ca asistent de producție la piesa de pe Broadway The Outsiders, care este produsă de Jolie. Fiica Angelinei apare pe afiș ca Vivienne Jolie.

În 2019, Brad Pitt și Angelina Jolie au fost declarați divorțați. Niciunul dintre copii nu și-a explicat dorința de a renunța la numele tatălui, însă se bănuiește că asta are legătură cu divorțul problematic dintre ei. Deși Jolie și Pitt sunt despărțiți și din punct de vedere legal, ei nu au ajuns la un acord cu privire la divorțul lor, custodia copiilor lor și proprietatea asupra cramei lor franceze, Chateau Miraval.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton