Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că Livia îl înșală: ”Simți fizic cum împietrești. Ai impresia că vezi semne peste tot. Eu nu eram căsătorit cu fata aia. S-a transformat...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că Livia îl înșală. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au mers la notar pentru a divorța pe cale amiabilă. Actorul a recunoscut că a fost părăsit, astfel că nu mai putea trage singur de această relație. Deși a fost reținut săptămâni la rând, acum a vorbit pe larg despre acest episod deloc plăcut pentru el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea nu a traversat tocmai momente bune anul acesta, asta fiindcă pe lângă probleme de sănătate pe care le are mama lui, actorul a trecut și printr-un divorț. Se vedea alături de Livia toată viață și deseori avea numai cuvinte de laudă la adresa ei, asta până când ea l-a părăsit și el a aflat că este înșelat.

bordea9bordea9

Citește și: Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike: „Mă refac după război. Sunt singur și…'

Citește și: De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine…”

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci'

Citește și: Prezentatoarea de știri Elaine da Silva a murit însărcinată, la 38 de ani: „Întotdeuna aducea o rază de speranță”. De ce afecțiune suferea jurnalista

Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că Livia îl înșală

Cătălin Bordea a recunoscut după divorț că a avut nevoie de o perioadă în care să se refacă după experiența trăită, astfel că nu a vrut să vorbească public despre viața lui privată. Acum, după ce lucrurile s-au mai așezat și pentru el, a vorbit pe larg despre momentul în care a aflat că soția îi este infidelă.

(…) Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu', a mărturisit Cătălin Bordea la Xtra Night Show, citat de spynews.ro. 

Cătălin Bordea: 'Eu nu eram căsătorit cu fata aia'

Cătălin Bordea refuză să creadă că Livia, fosta lui soție, a făcut un astfel de gest, așa că aruncă vina pe schimbarea și transformarea prin care ea a trecut. Actorul a dezvăluit că atunci când el s-a îndrăgostit de ea și a luat-o de soție, dar și câtă vreme au avut un mariaj frumos, aceste lucruri nu au existat, iar ea nu se comporta așa.

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred.

Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…)', a continuat Cătălin Bordea.

Actorul susține că fosta lui soție s-a schimbat radical într-un timp foarte scurt, astfel că era de nerecunoscut pentru el, cel care stătea zi de zi cu ea în aceeași casă.

În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate', a adăugat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike

La scurt timp după despărțirea de Livia, Cătălin Bordea s-a afișat cu o brunetă misterioasă câteva zile, însă mai apoi, întrebat despre relație, actorul a spus că este un bărbat singur, tocmai fiindcă vrea să se refacă. Nu s-a sfiit și a recunoscut că a fost afectat de divorț, cât și de faptul că fosta lui soție s-a cuplat cu prietenul lui, Spike, care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

„Nici nu se pune problema sa îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred ca e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație sa rămâi o perioada singur.

Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb’, a, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton