Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când a aflat că este însărcinată cu Gabi Bădălău: "Am fost speriată, nu voiam să îl anunț...". Motivul real al divorțului lor

 Dumitrache Laura
.

Claudia Pătrășcanu a fost căsătorită cu Gabi Bădălău, iar rodul iubirii lor sunt Nicolas și Gabriel. Artista l-a cunoscut pe afacerist în urmă cu aproape zece ani, iar relația lor a durat șase ani. După aproximativ patru luni de relație, Claudia Pătrășcanu a rămas însărcinată cu fostul ei soț, iar acest lucru a șocat-o. Iată cum a reacționat când a aflat că va deveni mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu l-a cunoscut pe Gabi Bădălău în anul 2014, iar cei doi au avut o relație frumoasă. La început, cei doi s-au înțeles foarte bine, iar la câteva luni de relație, aveau să devină părinți pentru prima oară. Claudia Pătrășcanu a povestit cum a reacționat ea și fostul soț când au aflat că vor avea un copil.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-1-4claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-1-4

Vedeta a povestit în podcastul moderat de Cătălin Măruță cum a reacționat când a aflat că este însărcinată cu Gabi Bădălău, după patru luni de relație. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a fost șocată și nu a vrut să îl anunțe pe iubitul ei. Ulterior, artista l-a anunțat pe Gabi Bădălău că vor avea un copil, iar reacția acestuia a fost de-a dreptul surprinzătoare.

Citește și: Cum s-au cunoscut Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și cum a fost la prima lor întâlnire: „A doua zi am fost la mănăstire, un călugăr ne-a spus că…'. Artista nu voia o relație cu el, la început

Citește și:Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”: „Zilnic mă tachinează. Este rușinos, ca bărbat, să o jignești pe mama copiilor”

Citește și:De ce Mădălin Ionescu a fost dat afară de la Acces Direct: „Nu au putut să gestioneze scandalul imens'. Prezentatorul TV s-a răzbunat pe șefii trustului

Citește și:Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are origini libaneze, a locuit în Italia și deține un restaurant cu o stea Michelin

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când a aflat că este însărcinată cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a fost căsătorită cu Gabi Bădălău, dar după patru ani de căsnicie, au decis să divorțeze. Au urmat momente tensionate între cei doi, dar acum Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încearcă să aibă o relație decentp de dragul copiilor lor. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, artista și-a adus aminte de începutul relației cu fostul ei soț. De asemenea, Claudia a mărturisit cum a reacționat după ce a aflat că este însărcinată, după patru luni de relație. Artista a recunoscut că a fost șocată și initial nu a vrut să îi spună lui Gabi Bădălău.

„De 8 martie mi-a spus că vrea să îi cunosc familia, ne-am intâlnit cu familia, am cântat, ne-am distrat. Prietenii spuneau că rămâneam împreună că eram ceva nou și special pentru el. Dupa patru luni, el nu m-a invitat niciodată la el acasă, pentru că el nu avea casă.  Avusese, dar le-a a vândut.Ne vedeam la mine, găteam la mine, stăteam, dormea la mine, în garsoniera mea. I-am cunoscut familia pe 8 martie, iar la finalul lunii martie am aflat că sunt însărcinată. Am fost și speriată, nu trebuia să se fie așa, dar uite că așa a fost. S-a întâmplat! Fiind foarte panicată, nu voiam  să îl anunț, tot prietena mea m-a sfătuit că așa e frumos. I-am trimis o poză cu testul. Într-un final a fost foarte fericit, că m-am trezit cu el la ușă. A spus că vrea să păstrez copilul, a vorbit cu ai lui, iar în timp m-am mutat în casa părintilor lui. Câteva luni am stat acolo, apoi ne-am mutat la casa noastră, am scos actele și povestea merge mai departe. Am scos actele în 2014 și apoi în 2015 am făcut nunta. Am făcut și al doilea copil.„, a spus Claudia Pătrășcanu în podcastul Acasă la Măruță.

Motivul pentru care Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încercat să aibă o familie frumoasă împreună, dar în urmă cu mai bine de trei ani s-au despărțit. Artista a dezvăluit și care a fost motivul real al despărțirii de tatăl copiilor ei. Conform acesteia, Gabi Bădălău și-ar fi dorit o femeie care să petreacă alături de el în cluburi, pe când ea trebuia să aibă grijă de copii și de casă. Mai mult, Claudia Pătrășcanu este de părere că ea și cu Gabi Bădălău nu s-au potrivit din foarte multe puncte de vedere. Întrebată dacă a greșit în relația cu fostul soț, Claudia Pătrășcanu a declarat:

Eu nu cred că am greșit în relația cu Gabi Bădălău. Îl așteptam acasă, eram o soție care îi ducea micul dejun la pat, l-am respectat în societate, în lume, nu l-am înșelat. Obosită dacă eram, eu eram în cea mai frumoasă lenjerie de noapte, cea mai sexy. Nu mai eram văzută, nu mă mai vedea. Atunci de ce să mai stai într-o căsnicie, dacă nu mai ești văzut și dorit. Eu si cu Gabi nu ne-am potrivit din multe puncte de vedere. Eu nu puteam să beau, să stau până la 7 dimineață, eu nu scurg paharele, nu m-am drogat în viața mea, nu pierd nopțile. Cred că nu am fost contabili din punctul asta de vedere, iar el cred că avea nevoie de o astfel de femeie, să fie la unison cu el. Eu nu în judec, ne-am grăbit, am făcut copii, sunt minunati. Din punctul meu de vedere, am făcut copiii din dragoste. Din partea mea a fost, dar lucrurile alea, foarte multe rele, le-au acoperit pe alea bune.„, a mai adaugat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton