Cum a reacționat Dan Negru când i s-a propus să prezinte Revelionul la Sala Palatului: "Nu m-am băgat. Uneori nu banii sunt răspunsul în viață"

 Oana Pantazi
.

Supranumit Regele Revelioanelor, dar și al audiențelor, nu e de mirare că lui Dan Negru i s-a propus la un moment dat să prezinte Revelionul la Sala Palatului. În mod neașteptat, cunoscutul om de televiziune a declinat oferta și a și explicat care a fost motivul. Iată ce zice Dan Negru despre viitorul emisiunilor de Revelion din România!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Dan Negru când i s-a propus să prezinte Revelionul la Sala Palatului. Fără doar și poate, numele său a fost legat dintotdeauna de audiențe-record. Așadar, nu e de mirare că Dan Negru a prezentat multe emisiuni de succes și, aproape un sfert de secol, emisiuni de Revelion care s-au bucurat de un succes fantastic. Odată cu plecarea la Kanal D, spre dezamăgirea fanilor, Dan Negru a renunțat la emisiunile de Revelion, cel puțin la cele din România, pentru că încă mai are un proiect cu o televiziune din Republica Moldova.

269741021_4908306002523635_4321605686902506572_n269741021_4908306002523635_4321605686902506572_n

Cum a reacționat Dan Negru când i s-a propus să prezinte Revelionul la Sala Palatului

Chiar dacă atunci când a fost întrebat, în cadrul unui interviu, dacă va mai prezenta Revelionul, Dan Negru a evitat răspunsul, omul de televiziune a dezvăluit că i s-a propus să prezinte Revelionul la Sala Palatului. Și, cu toate că oferta era una generoasă, Dan Negru a refuzat.

Ce i-a spus Angela Similea lui Dan Negru la prima lui emisiune TV, acum 30 de ani: „Într-o pauză, mi-a luat mâna și…’

Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul: „Eram ținta lui preferată

Citește și: Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică, la sâni: „Vreau unii mai mici și să lansez un nou trend’

„Vremea Revelioanelor TV a cam trecut. Încet-încet e ca în occident și la noi. Publicul are alte distracții în noaptea de Revelion, altele decât ecranele. 25 de ani de Revelioane am prezentat într-o țară care are de totul 100 de ani. Eu, din sfertul de secol cât are România, un sfert am făcut Revelioane.

Mi-au propus să fac Revelionul lui Negru la Sala Palatului. Suma era frumușică. Nu m-am băgat. Uneori nu banii sunt răspunsul în viață', a spus Dan Negru pentru ciao.ro.

Dan Negru va prezenta Revelionul 2024, dar nu la Kanal D

Anul trecut, spunea că, pentru prima dată după 23 de ani și-ar dori o pauză, dar iată că în 2024 nu a mai putut sta departe, așa că Dan Negru va prezenta Revelionul 2024. Nu pentru Kanal D, așa cum s-ar fi așteptat fanii săi, ci pentru o televiziune din afara țării.

Chiar dacă acum prezentatorul este la Kanal D, cu siguranță fanii săi ar fi renunțat la Revelionul de la Antenă, unde Dan Negru a fost gazda Revelioanelor mai bine de 20 de ani, pentru a-i fi alături. Iată însă că faimosul om de televiziune va prezenta Revelionul pentru altă televiziune…

„De Revelion, pregătim, însă, în Republica Moldova, la Prime TV, unde lucrez de peste 15 ani, programele speciale de Sărbători. Acolo, televiziunea, ca și consum media, încă supraviețuiește’, a spus Dan Negru pentru Playtech.

Agenda lui va fi extrem de încărcată, încă de la începutul lunii decembrie, care nu îl va prinde în România pe Dan Negru.

„Am multe evenimente, în fiecare an, cu românii din străinătate. De 1 Decembrie o să ajung în Danemarca, apoi o să ajung în Londra și pe finalul anului probabil ajung în America, la un alt eveniment, de Crăciun', a mai spus Dan Negru.

Cum petrece Dan Negru Revelionul

Dan Negru le-a intrat românilor în case mai bine de 20 de ani, însă puțini știu cum își petrece prezentatorul sărbătorile și ultima zi din an.

„Astea de iarnă, acasă cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod. Îşi vor aminti doar mirosul de Crăciun de acasă. E tot ce o să rămână', spunea Dan Negru într-un interviu pentru VIVA!

Omul de televiziune a mărturisit că, deși onorantă, porecla de Rege al audiențelor, vine la pachet cu multe obligații, pentru că e la fel de greu să rămâi în vârf, nu doar să ajungi acolo.

„Porecla asta de „Regele audiențelor e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul', ne-a mai spus Dan Negru.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton