Cum a reacționat Deea Maxer după ce Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer, s-a pozat alături de copiii săi: "Atâta timp cât..."

 Dumitrache Laura
.

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat după 14 ani de căsnicie, iar în prezent amândoi și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Recent, Dinu Maxer s-a afișat împreună cu iubita sa, Magdanela Chihaia, la petrecerea VIVA! Party Influencers 2023. Deea Maxer a reacționat după ce iubita fostului soț s-a pozat cu cei doi copii ai săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deea Maxer trăiește o poveste de dragoste alături de Robert Drilea. După ce s-a despărțit de Dinu Maxer, artista a decis să-și refacă viață, iar acum se declară fericită. Recent, Deea a vorbit despre iubita fostului soț, Magdalena Chihaia.

magdalena chihaiamagdalena chihaia

Magdalena Chihaia a postat pe Instagram câteva imagini cu cei doi copii lui Dinu Maxer. Deea Maxer a vorbit despre interacțiunea brunetei cu cei doi copii ai săi și a dezvăluit că nu are nicio problemă, având în vedere că și iubitul ei, Robert, s-a pozat alături de micuții săi.

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer, după ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu noua iubită: „Eu sunt liderul, îi generez profit. Am divorțat și pe plan muzical”

Citește și:Deea Maxer, dans incendiar pentru iubitul ei. Vedeta i-a organizat acestuia o petrecerea-surpriză, de ziua lui de naștere: „Cu tot sufletul pentru tine”

Citește și:„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună”. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul lor

Citește și:Amalia Bellantoni, la un pas de bătaie în prima zi de școală. Părinții elevilor din Belciugatele nu o vor ca profesoară: „A luat 5,2 la examen!”

Cum a reacționat Deea Maxer după ce Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer, s-a pozat alături de copiii săi

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 14 ani de căsnicie și doi copii. Cu toate astea, cei doi au decis să aibă o relație decentă de dragul micuților. Artista și-a refăcut viața alături de Robert Drilea, iar Dinu Maxer s-a afișat recent cu iubita lui, Magdalena Chihaia. Se pare că relația celor doi este serioasă, iar copiii lui DInu Maxer au cunoscut-o pe noua iubita a acestuia. Mai mult, Magdalena Chihaia a postat câteva imagini pe Instagram,împreună cu copiii Deei Maxer.

Întrebată ce părere are despre faptul că cei doi copii ai săi au apărut în poză cu Magdalena Chihaia,iubita lui Dinu, aceasta a răspuns: „Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei. Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a declarat Deea Maxer pentru cancan.ro.

Ce spune Deea Maxer despre o posibilă căsătorie cu Robert Drilea

Deea Maxer trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Robert Drilea. Cei doi sunt într-o relație de câteva luni și sunt foarte fericiți împreună. Întrebată dacă își dorește să se căsătorească cu iubitul ei, artista a declarat că așteaptă să fie cerută de soție. De asemenea, cântăreața nu exclus ca pe viitor să își unească destinele cu Robert.

„Păi ce, vrei să mă cer singură?! Dar eu cred în iubire, căsătorie, cuplu veșnic, până la adânci bătrâneți. Încă am această credință. Nu știu dacă mă mărit. Dacă iubirea va fi la fel, cu patos, și voi fi cerută, s-ar putea să vă surprind și să accept.”, a mai spus Deea Maxer.

Deea și Robert s-au cunoscut în cea mai grea perioadă din viața vedetei. În momentul în care cei doi s-au cunoscut, Robert nu știa că iubita lui este persoană publică. „Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise.', a povestit Deea Maxer, la Teo Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton