Cum a reacționat Delia, după ce un fan a criticat-o iar pentru că nu vrea să facă copii: "Așa e, și, totuși, uite..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat Delia, după ce un fan a criticat-o pentru că nu vrea să facă copii. Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, alături de care trăiește o poveste de dragoste, de ani de zile, însă artista a declarat, în urmă cu ceva timp, că nu-și dorește să facă copii. Afirmațiile Deliei, de la acel moment, au stârnit multe controverse, și, recent, un fan a criticat-o din nou pentru alegerea ei de a nu deveni mamă. Iată modul savuros în care a răspuns Delia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Delia răspunde unui fan care a criticat alegerea artistei de a nu avea copii. Delia, 41 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală, care a reușit să se mențină în topul preferințelor de-a lungul anilor. Artista se simte împlinită și la nivel personal, fiind căsătorită de peste 10 ani cu Răzvan Munteanu, cel care o susține necondiționat în carieră și în plan emoțional. Delia a fost și ținta unui val de critici, atunci când a mărturisit că nu-și dorește să aibă copii, fapt care a supărat o bună parte din public. Se pare că vedeta nu a scăpat nici acum de cei care o critică pentru că nu-și dorește să devină mamă. Unul dintre fani i-a lăsat un comentariu în acest sens, iar Delia a reacționat imediat.

bbd1bdf4da3692f7d2febca878169155bbd1bdf4da3692f7d2febca878169155

Cum a reacționat Delia, după ce un fan a criticat-o iar pentru că nu vrea să facă copii

Delia este nu numai o artistă foarte îndrăgită de public ci și soția lui Răzvan Munteanu, cei doi având un mariaj frumos de peste 10 ani de zile. Artista a generat multe controverse când a declarat că nu vrea să aibă copii, dar se pare că fanii vor s-o vadă neapărat în postura de mamă. Un fan i-a lăsat, recent, Deliei un comentariu în care îi spune:

„Viața fără copii e ca nunta fără lăutari, din păcate', a scris unul dintre fanii Deliei.

Delia a răspuns imediat: „Așa e, și, totuși, uite ce liniște e, iar nunta fără lăutari poate fi nuntă cu manele', a scris artista.

Citește și: Oana Matache lansează o piesă cu sora ei, Delia, după divorțul de Răzvan Miheț: „O demență absolută. Cum relația dintre cele două

Citește și:Cele mai scumpe case ale vedetelor din România. Andra, Smiley și Delia au investit o avere în locuințele lor

Citește și: Traian Spak și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Antonescu: 'El are pe cineva acolo. Ăsta a fost și motivul separării noastre definitive…'

Citește și: Nea Marin, detalii neștiute despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu: „Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept”

Delia, după ce a fost criticată pentru că nu vrea să aibă copii

După ce a declarat în urmă cu câteva luni că nu își dorește copii, Delia a susținut că va adopta un discurs mai „acid’ atunci când i se vor mai adresa astfel de întrebări personale.

„Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru are eu am zis n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți. Nu e cazul.  De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament.

Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.

Foarte important este că eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am alt părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid’, a declarat Delia, potrivit WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton