Cum a reacționat fiica lui Nosfe după ce tatăl ei s-a stins din viață: "Nu mai voia să vadă poze cu el, nu mai voia să..."

 Oana Pantazi
.

Cum a reacționat fiica lui Nosfe după ce tatăl ei a murit. Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani în luna decembrie, și aceasta a fost prima aniversare fără tatăl ei. Din nefericire, rapperul s-a stins din viață pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Deși soția lui, Mădălina Crețan, este o femeie puternică și, în pofida durerii, încearcă să-și aline fiica, Iris încă suferă enorm după tatăl ei. Iată cum a reacționat micuța după ce și-a pierdut părintele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat fiica lui Nosfe după ce tatăl ei a murit. Atât soția, cât și fiica lui Nosfe trec, de două luni încoace prin momente grele. Momente amplificate și de faptul că l-au văzut pe artist, după ce a încetat din viață, la Chefi la cuțite, unde Nosfe a participat alături de Mădălina. Soția regretatului artist a dezvăluit că fiica lor chiar l-a eliminat pe tatăl ei din toate amintirile, acesta fiind un mod de a se apăra de durerea prin care trecea.

familia-lui-nosfefamilia-lui-nosfe

Cum a reacționat fiica lui Nosfe după ce tatăl ei a murit

Soția artistului încă nu a depășit cele 5 etape ale doliului și mărturisește că durerea este copleșitoare încă. Cu toate acestea, trebuie să se mobilizeze și să meargă mai departe, de dragul fiicei lor.

„El cumva a crezut întotdeauna că eu sunt puternică și m-a văzut puternică. Nu zic că nu aș fi, dar în momentul de față, din păcate, nu prea înțeleg foarte bine cum sunt și nici nu știu foarte bine cum sunt. Trebuie, pentru că nu am altfel încotro, să mă reeduc și să mă reformez, adică eu cred că am și scris într-un articol că eu, în momentul de față, simt că trăiesc o viață care nu îmi aparține, nu o recunosc ca fiind a mea și simt că învăț să merg, să mă spăl, să mă trezesc, să mănânc', a spus Mădălina Crețan pentru Antena Stars, conform Spynews.

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară: „A murit pe aceeași dată…

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nosfe, în ultimele zile, înainte să moară. Un prieten a povestit totul: „Este epuizare. Făcea de toate. Dormea câteva ore pe noapte

Citește și: Mesaj cutremurător postat de soția lui Nosfe, pe pagina lui de Instagram:'Așa mă știe lumea, și am să mor făcând asta!'

Citește și: Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului:'Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!'

Mădălina Crețan a povestit că, în primele două săptămâni de la decesul acestuia, fiica lor a trecut prim momente dificile, excluzându-și tatăl din toate amintirile. Acest mod de apărare împotriva durerii nu o elimină însă…

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat', a mai spus ea pentru sursa citată.

Iris a refuzat să-și vadă tatăl la televizor

Cum a reacționat fiica lui Nosfe după ce tatăl ei a murit. Mădălina Crețan a fost devastată după moartea subită a soțului ei. Nosfe și soția sa aveau planuri mari pentru viitor, dar destinul crunt avea să îi schimbe total viața Mădălinei. Din păcate, fiica ei și a lui Nosfe, în pofida vârstei fragede, a fost și ea extrem de afectată de pierderea părintelui. Soția artistului a povestit că, după ce tatăl ei a încetat din viață, Iris nu doar că a refuzat să mai vadă poze cu el, dar nu a vrut să îl mai vadă nici la televizor, la Chefi la cuțite.

„Ea nu mai voia să vadă poze cu el, nu mai voia să îl mai audă, ba chiar mi-a spus de Chefi la cuțite: „Mami, să-mi spui când o să apăreți tu și tati'. Pe mine m-a surprins, am crezut că vrea să se uite și i-am zis că o să-i spun, pentru că și eu vreau să-l văd pe tati, dar ea mi-a spus: „Nu, eu vreau să-mi spui ca să nu mă uit'. Nu s-a uitat și nici nu am forțat-o', a mai dezvăluit Mădălina Crețan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton