Cum a reacționat iubita lui David Popovici, după victoria de la Jocurile Olimpice. Taisia Nițuleasa a fost în tribune, alături de părinții campionului

 Dumba Gabriela
.

Cum a reacționat Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici, când tânărul pe care îl iubește de aproximativ trei ani a devenit campion olimpic? Ei bine, iubita lui David Popovici a izbucnit în lacrimi, mai ales că a fost o cursă „de infarct”, iar acesta reușit să câștige cursa cu două sutimi de secundă: 1:44.72. A arătat totul pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

David Popovici a cucerit luni, 29 iulie 2024, medalia de aur la proba de înot 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris și a fost susținut din tribune de părinții săi și de iubita Taisia Nițuleasa. Tânăra, care a fost colega de liceu a lui David Popovici a avut o reacție emoționantă imediat ce a aflat că iubitul ei a devenit campion olimpic.

ad0yytm2njq5ngyzn2fin2i0mzy3nmiyymq4odnkogyxnq.thumb_-1ad0yytm2njq5ngyzn2fin2i0mzy3nmiyymq4odnkogyxnq.thumb_-1

Reacția iubitei lui David Popovici, Taisia Nițuleasa, când tânărul a devenit campion olimpic la Paris

David Popovici a fost susținut, din tribune, de mai mulți români, de echipa lui, de părinți, de Camelia Potec, Ion Țiriac și Nadia Comăneci, dar și de iubita sa, Taisia Nițuleasa.

Ea a asistat la cursa plină de emoții a lui David Popovici și a izbucnit în lacrimi când acesta a câștigat aurul la proba de 200 de metri și când a apărut cu medalia la gât. Pe Instagram, Taisia a postat un scurt clip video în care se poate observa că lăcrimează.

Despre povestea de iubire cu Taisa, David Popovici dezvăluia anul trecut că: „Nu a fost ușor pentru Taisa să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat.

Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!'.

Citește și: Antonia, pictorial exclusiv alături de cei trei copii pe coperta VIVA! de august. Cum se înțeleg Maya, Dominic și Akim: „Băieții sunt foarte protectori'

Citește și: Cătălin Dobrescu sare la atac, după ce Oana Radu i-a deschis 4 procese: „Nu pot să fiu chiar atât de fraier, să tac din gură. Există persoane care o cred și care cred despre mine că sunt un nenorocit'

David Popovici, primele declarații după ce a câștigat aurul la JO de la Paris 2024

La 19 ani, David Popovici a devenit astfel primul înotător bărbat din România care reușește performanța de a fi campion olimpic. David Popovici a făcut o cursă fenomenală și a cucerit prima sa medalie olimpică din carieră. A fost și prima pentru Team Romania la Jocurile Olimpice 2024.

„E un vis împlinit. Mă bucur foarte tare. Sper să nu încep să plâng. Mă bucur că acum cinci minute am scris istorie şi dacă eu am putut, un băiat obişnuit, doar cu dorinţă arzătoare şi puternică, atunci oricine poate.', a declarat Popovici la finalul cursei pentru TVR Sport.

Alte declarații ale lui David au fost publicate de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. „Am și avut lacrimi in ochi de emoții, la imn, la interviuri. De la 9 ani am visat la acest moment și m-am pregătit pentru el. Am făcut o cursă bună, dar grea, pe ultimii 50 m am simtit adversarii lângă mine.

Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, dar și celor care nu au crezut în mine. Sunt bucuros, habar nu am ce va fi la 100 m liber!'.

Ulterior, David Popovici a publicat pe Facebook un mesaj. „Amor Fati! România', a scris el în primul său mesaj postat după ce a devenit campion olimpic. „Amor fati” este o expresie din latină care poate fi tradusă ca „Iubire de destin'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton