Cum a reacționat Lia Bugnar când a fost întrebată iar despre Theo Rose, iubita lui Anghel Damian: "V-am explicat deja că..."

.

După despărțirea de iubitul ei, Lia Bugnar a continuat să interacționeze cu Theo Rose, actuala lui iubită, și cu Anghel Damian. Asta deoarece ea este scenarista producției „Clanul', iar Anghel Damian, regizor. Theo Rose și Anghel Damian s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului, iar cei doi vor deveni părinți în curând. Dat fiind că Theo Rose este protagonistă, era de așteptat ca Lia Bugnar să modifice rolul ei. Iată ce a spus Lia Bugnar când a fost întrebată despre Theo Rose!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță pentru Lia Bugnar nu este ușor să se afle în același loc cu theo Rose și cu Anghel Damian, în condițiile în care ea și producătorul serialului „Clanul' au avut o relație timp de 11 ani. Chiar dacă destinele lor s-au despărțit, Lia Bugnar și Anghel Damian, profesioniști desăvârșiți, continuă să lucreze împreună la același serial. Theo Rose, actuala iubită a regizoruluiui, este însărcinată în ultimul trimestru, ea și Anghel Damian urmând să devină curând părinți. Iată cum a reacționat Lia Bugnar când a fost întrebată ce schimbări a făcut în serial pentru Theo Rose, dat fiind că este însărcinată.

lia-bugnar-1lia-bugnar-1

Cum a reacționat Lia Bugnar când a fost întrebată despre Theo Rose, iubita lui Anghel Damian

Vreme de 9 ani, Lia Bugnar (54) și Anghel Damian (31) au format un cuplu carismatic, cei doi actori fiind parteneri inclusiv pe scenă. Din păcate, anul trecut relația lor a ajuns la final, iar tânărul scenarist, actor și producător formează acum un cuplu cu Theo Rose (25), protagonistă în serialul „Clanul', cei doi urmând să devină curând părinți.

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment.În ce ipostaze au fost surprinse împreună

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: ‘Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău

Citește și: Anghel Damian, cuvinte de laudă la adresa Liei Bugnar: „Este un dramaturg și un scenarist extraordinar'. Cum se desfășoară colaborarea cu fosta lui iubită, după despărțire

Dat fiind că sarcina lui Theo Rose era deja vizibilă și greu de ascuns în serial, în cadrul unui interviu Lia Bugnar a fost întrebată ce modificări a adus personajului interpretat de artistă.

Reporter: „Ați tachinat vreodată personajul lui Theo Rose? I-ați schimbat vreodată destinul?'

Lia Bugnar: „Nu înțeleg întrebarea! V-am explicat deja că lucrez cu toate personajele, încercând să le fac cât mai interesante și cât mai urmăribile de către fanii serialului'.

Reporter: „Theo Rose e foarte aproape să devină mamă. Asta nu schimbă datele problemei?'

Lia Bugnar: „Asta ar trebui s-o întrebați direct pe actriță! Din perspectiva scenaristului eu continui să scriu povestea. În povestea noastră nu apare nicio sarcină. Deci, personajul e prezent în film. Personajul nu dispare!', conform Impact.

Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire

Lia Bugnar și Anghel Damian au foarte multă apreciere unul pentru celălalt, din punct de vedere profesional, chiar dacă povestea lor de iubire s-a sfârșit anul trecut, după 11 ani. Regizorul serialului „Clanul' și Theo Rose formează acum un cuplu și urmează să devină părinți anul acesta.

Lia Bugnar scrie acțiunea pentru producția de pe PRO TV și colaborează îndeaproape cu regizorul Anghel Damian pentru a dezvolta poveștile personajelor. Chiar dacă jobul îi obligă pe toți trei să lucreze împreună, lucru destul de delicat, date fiind relațiile dintre ei, Lia Bugnar și Anghel Damian au o relație bună acum.

„Ce face Anghel este că el crează „scheletul’, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu.

Lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile’, a declarat Lia Bugnar pentru EGO.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton