Cum a reacționat Lola Crudu când a primit propunerea de a participa la Survivor All Stars: ”O șansă ca asta vine o dată în viață. O să fie măcel, dar...” / Ce spune soțul ei despre plecare

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reacționat Lola Crudu când a primit propunerea de a participa la Survivor All Stars. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în doar câteva zile, are loc marea premieră a celebrului show TV Survivor All Stars. Fanii și telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură momentul, însă până atunci Lola Crudu a făcut o serie de declarații cu privire la participarea ei. Iată cum a primit vestea, dar și ce reacție a avut soțul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lola Crudu nu este străină absolut deloc de ceea ce înseamnă celebrul show Survivor, asta fiindcă a participat chiar din primul sezon, fiind în echipa Războinicilor, așa cum este și de data aceasta, în noul sezon. Are o mulțime de fani când vine vorba despre acest reality show, însă nu numai, fiindcă este destul de activă și pe rețelele de socializare.

lola12lola12

Citește și: Lola Crudu de la Survivor s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Citește și: Momente de panică la Survivor România. Lola Crudu, una dintre finaliste, s-a accident grav. Colegii s-au speriat teribil când au văzut-o plină de sânge pe față

Citește și: Ce dietă ține Mihaela Tatu și cum se menține la 60 de ani, după ce a avut 99 de kilograme: „Procesul are două ingrediente…”

Citește și: Sora Ronei Hartner, devastată de durere și dor, la 40 de zile de la moartea actriței: „Îmi lipsești atât de mult. De când ai plecat…'

Cum a reacționat Lola Crudu când a primit propunerea de a participa la Survivor All Stars

Lola Crudu a fost la un pas de a câștiga sezonul 1 Survivor, fiind printre finaliști. Ei bine, pe atunci norocul nu i-a surâs, însă de data aceasta este convinsă că o să lupte mult mai mult pentru marele premiu. Nu a crezut că o să fie aleasă pentru Survivor All Stars, astfel că atunci când a primit propunerea a fost în culmea fericirii. A discutat imediat cu soțul ei și a decis pe loc că nu poate rata o astfel de ocazie unică. Zis și făcut!

„Sinceră să fiu, nu m-am așteptat să ajung pe lista scurtă. Nu mi-am imaginat niciodată că aș putea ajunge la Survivor All Stars și uite-mă participantă. Am analizat plecarea, am discutat-o cu soțul meu și fie ce-o fi. O șansă ca asta vine o dată în viață. Până să aflu ziua plecării, aveam mari planuri pentru Revelion, dar după am decis să o facem acasă, în familie. Ultimele ore petrecute alături de soțul meu sunt de neprețuit.', a declarat Lola Crudu pentru Ciao.ro.

Lola Crudu: 'Sunt încântată de echipa mea și sunt încrezătoare'

A acceptat propunerea fără a sta prea mult timp pe gânduri, astfel că are numai cuvinte de laudă pentru început, mai ales la adresa echipei din care face parte. Mai concret, pe lista albastră, cea a Războinicilor, se numără: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Deși spune numai lucruri de bine despre echipa ei, Lola Crudu se așteaptă la o competiție foarte dură de data aceasta, așa că nu a ezitat să spună acest lucru public.

„Cu siguranță, ne așteaptă un sezon interesant. Sunt încântată de echipa mea și sunt încrezătoare. Pe traseu în schimb va fi măcel, cei mai buni se luptă pentru marele premiu.„, a continuat Lola Crudu.

Cum se pregătește Lola Crudu pentru plecarea la Survivor All Stars

Lola Crudu a mai trecut o dată prin experiențele dure ale celebrului reality show, însă de data aceasta și-a învățat lecțiile și știe cum să se pregătească. Deși este o sportivă cunoscută, nu a mai mers la sală, ci din contră, a ales să mănânce mult, tocmai fiindcă acolo nu are parte de ea. De asemenea, a ales să petreacă ultimele zile acasă în sânul familiei, bucurându-se de toți cei dragi până pe data de 16 ianuarie, când se dă startul celui mai râvnit sezon Survivor.

„:)))) mănânc , mănânc mult și în acest moment înfulec pizza și mă bucur de mâncare. La sală, din păcate nu prea am ajuns, m-am focusat pe muncă de la birou mai mult. Rușinică să-mi fie.„, a mai spus Lola Crudu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton