Cum a reacționat Oana, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023: "Am plâns, a făcut tot ce era omenește posibil..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat Oana, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023. Kamara a fost eliminat din competiția Survivor România 2023, după trei luni în care a trecut prin probe grele și a suportat condiții teribile în jungla dominicană. Solistul a ratat premiul cel mare de 100.000 de euro, bani necesari pentru operația fiului său Leon, diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică. Fosta soție a lui Kamara, Oana i-a transmis artistului un mesaj emoționant și a comentat eliminarea de la Survivor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Oana, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023. Kamara a fost nevoit să părăsească competiția Survivor 2023, după trei luni în care a sperat că va reuși să câștige premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. Kamara a luptat din răsputeri în competiția din jungla dominicană pentru fiul său Leon, diagnosticat din naștere cu o boală gravă, care necesită operații costisitoare. Oana, fosta soție a lui Kamara și mama micuțului Leon, a mărturisit că a izbucnit în lacrimi când artistul a fost eliminat.

2020-03-28-18_49_31-oana-fosta-sotie-a-lui-kamara-are-un-nou-iubit.-ce-reactie-a-avut-artistul.-fo2020-03-28-18_49_31-oana-fosta-sotie-a-lui-kamara-are-un-nou-iubit.-ce-reactie-a-avut-artistul.-fo

Cum a reacționat Oana, fosta soție a lui Kamara, după eliminarea lui de la Survivor 2023

Oana, fosta soție a lui Kamara a fost copleșită de lacrimi atunci când artistul a fost eliminat din competiția Survivor România 2023. Fosta soție a lui Kamara a mărturisit că îl admiră enorm pentru lupta continuă pe care a dus-o timp de trei luni în Republica Dominicană.

Citește și: Scandal între Kamara și Alexandra Ciomag la Survivor 2023. Ce și-au reproșat: „Iarăși îți arăți caracterul…”

Citește și: Calvarul prin care a trecut Kamara de la Survivor, în Guineea, după ce i-a murit tatăl: „Mă abuzau fizic și psihic”

„Mi-a părut tare rău că a ieșit. Am plâns când am văzut și ce a zis la plecare, dar noi, eu și Leon, suntem tare mândri de el! Leon îi transmite că-l iubește și că se bucură că o să-l revadă.

Kamara a făcut în concurs tot ce era omenește posibil, a și slăbit foarte mult. Oricum, lupta noastră pentru Leon continuă! Mi-a plăcut că a zis și despre părinții care sunt în situația noastră că lupta nu se termină niciodată', a declarat Oana pentru Playtech

Ce spunea Oana, fosta soție a lui Kamara, înainte de eliminare: „Dacă nu va fi sabotat…”

Înainte de eliminări, fosta soție a lui Kamara, și-a manifestat încrederea în abilitățile acestuia și a menționat că are toate șansele să câștige, dacă nu va fi sabotat de colegi.

„Kamara ar putea câștiga premiul de 100.000 de euro, bani necesari tratamentului pentru copil, dacă nu va fi sabotat constant de unii din echipă. Momentan, e lăudabil că rezistă. Le mulțumim și oamenilor care-l votează să rămână!„, a mai precizat aceasta pentru sursa notată.

Discursul lui Kamara, la eliminare, i-a emoționat pe colegi

După ce a fost eliminat, Kamara a avut un discur emoționant în fața colegilor săi din Republica Dominicană. Concurenții s-au despărțit cu greu de artist, în ciuda tensiunilor și certurilor care au intervenit între ei, pe parcursul concursului.

„Sunt împărțit, în momentul de față, oarecum nu am reușit să-mi îndeplinesc misiunea de tată. Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu, știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el acest lucru.

Am plecat cu ideea de a lupta până la capăt. Mă întorc sănătos acasă, puternic, cu demnitatea încă aici, cu capul sus și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!', a spus Kamara.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton