Cum a reacționat Roxana Nemeș când s-a întâlnit cu Simone Sussina, actorul italian din "365 de zile": "Doamnelor, vi-l prezint pe..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat Roxana Nemeș, când s-a întâlnit cu actorul italian din „365 de zile”. Roxana Nemeș petrece o vară de vis. Cântăreața tocmai s-a răsfățat pe plajele din Cannes, iar recent a poposit în Mykonos, Grecia. Roxana Nemeș a avut parte de o surpriză de proporții, când a dat nas în nas cu nimenii altul decât seducătorul actor din „365 de zile”, Simone Sussina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Roxana Nemeș, când s-a întâlnit cu actorul italian din „365 de zile”. Roxana Nemeș, 34 de ani, este una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe din România. Frumoasa româncă este căsătorită cu omul de afaceri Călin Hagima, 42 de ani. Roxana Nemeș a călătorit multt în această vară, astfel că după vacanța petrecută la Cannes, Nemeș a făcut o oprire în Mykonos. Cântăreața a avut o mare surpriză, în timp ce se afla într-un magazin, unde s-a întâlnit, întâmplător, cu seducătorul actor din „365 de zile”, Simone Sussina. Roxana Nemeș a fost desoebit de încântată să-l vadă și a făcut o poză superbă alături actorul italian.

screenshot-2023-08-11-161227screenshot-2023-08-11-161227

Cum a reacționat Roxana Nemeș când s-a întâlnit cu Simone Sussina, actorul italian din „365 de zile”

Roxana Nemeș are o vară plină de surprize. Cântăreața duce o viață fabuloasă din care nu lipsesc vacanțele la Cannes și Mykonos. După ce și-a etalat trupul de zeiță pe plajele grecești, a mers pentru o sesiune de shopping. În unul dintre magazine l-a întâlnit chiar pe actorul italian Simone Sussina, care a făcut furori în serialul „365 de zile”. Chiar dacă acesta purta șapcă și ochelari, n-a putut trece neobservat.

Roxana Nemeș l-a rugat pe acesta să facă o poză împreună, iar starul a acceptat, desigur.

Doamnelor, vi-l prezint pe Simone Susinna din 365 de zile', a scris Roxana în dreptul fotografiei care a adunat sute de aprecieri.

Citește și: Cum se menține Roxana Nemeș în formă. Metoda surprinzătoare la care a apelat: „Fără durere nu există câștig’

Citește și: Cum a slăbit Roxana Nemeș 15 kilograme și cum se menține la greutatea ideală: „Când țineam dietă, nu îmi permiteam să mănânc cartofi, paste, pizza…'

Reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată, una dintre fanele Roxanei a comentat imediat la poza cu celebrul actor.

Adu-l acasă!', a glumit una dintre fanele Roxanei, în timp ce unul dintre urmăritori a întrebat-o dacă actorul era cu Anitta, artista cu care acesta se află într-o relație.

Roxana Nemeș a apelat la psiholog

La 34 de ani, Roxana Nemeș este o femeie împlinită. Are cariera pe care și-a dorit-o și este soția unui bărbat puternic care o adoră. În urmă cu ceva ani, după ce a trecut prin situații mai tensionate, a decis să apeleze la psiholog. Ulterior, vedeta început să lucreze singură cu propria persoană, ceea ce i-a fost extrem de benefic.

Am fost la psiholog, acum câțiva ani, de vreo două ori. Cred că nu am avut răbdare sau simțeam că nu mă ajută. M-am vindecat singură. Am zis e momentul să-mi iau apartamentul meu, am eliminat pe toată lumea din viața mea. Eu nu mi-am dat până atunci momentul ăsta pentru mine. Și lunile alea m-au ajutat extraordinar de mult. Știam ce vreau. Chiar cred că m-a făcut super strong. Trebuie și tu să fii deschis. Atunci nu cred că mi-o doream. Cred că sunt oameni pe care îi ajută foarte mult treaba asta și nu au cum altfel. Mai sunt oameni care pot reuși singuri. Iert, dar nu uit.„, a spus Roxana Nemes.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton