Cum a reacționat Tavi Colen atunci când a fost întrebat despre relația cu Gabriela Cristea: „Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni" / S-a scris că au fost împreună în 1999

 Tudorache Simona
.

Tavi Colen a lămurit misterul relației cu Gabriela Cristea. Deși în presă s-a scris, la un moment dat, că cei doi ar fi avut o relație, solistul a negat cele apărute. Tavi Colen a spulberat povestea din anul 1999 și a dat asigurări că nu a ieșit cu cunoscuta prezentatoare. Ba mai mult, crede că a devenit protagonist în acest film pentru că a fost confundat cu Tavi Clonda, soțul vedetei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tavi Colen a făcut mai multe dezvăluiri despre viața lui în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Atunci când subiectul a ajuns la Gabriela Cristea, artistul s-a arătat contrariat de cele apărute și a ținut să precizeze că printre femeile cu care s-a iubit nu se numără și Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Capriciile iubirii de la Antena Stars.

gabriela-cristea-43gabriela-cristea-43

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea

Tavi Colen a avut o reacție surprinzătoare atunci când a fost întrebat despre relația cu Gabriela Cristea. „A fost relația cu Gabriela Cristea apă de ploaie?', l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său, iar Tavi Colen s-a declarat amuzat de această poveste. „Ați găsit voi asta în presă? Eu nu știu de așa ceva! E prima dată când aud așa ceva despre Gabriela Cristea. Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni. Nici măcar nu știu câți ani are. Nu știu absolut nimic. Asta e nouă! Chiar e o chestie nouă asta cu Gabriela Cristea. M-aș mira să fie așa ceva scris în presă. Eu nu am văzut', a spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D.

„Absolut toate informațiile pe care le regăsiți în cadrul acestei emisiuni sunt prezentate în presă'a ținut să precizeze Denise Rifai.

Citește și: Alin Oprea reacționează după acuzațiile lui Tavi Colen. Fostul lui coleg l-ar fi trădat înainte ca el să înregistreze brandul Talisman pe numele său: „A intervenit lipsa încrederii”

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au avut multe peripeții în ziua nunții: „A plouat cu spume, cu rochia de mireasă a fost o aventură…”. Ginerele a fost uitat în fața casei, iar Monica Anghel a cântat melodia pe care și-o aleseseră pentru dansul mirilor / EXCLUSIV

Citește și: 'E o schimbare care te atinge, te unge pe suflet, te face fericit, îți dau lacrimile. Are talentul acesta de a transmite un mesaj…' Violeta Bănică, declarație emoționantă despre Andreea Marin / EXCLUSIV

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…”

Citește și: Cum a gestionat Anghel Damian începutul relației cu Theo Rose, când s-au trezit peste noapte cele mai „vânate” vedete din România: „Recunosc că am fost bulversat. Am fost prinși în acest tăvălug. E foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni…” Cum se înțelege cu socrii / EXCLUSIV

Tavi Colen, confundat cu Tavi Clonda?

Tavi Colen a susținut că o cunoaște pe Gabriela Cristea, dar între ei nu a existat niciodată o legătură amoroasă. Ba mai mult, solistul crede că s-a făcut o confuzie între el și soțul vedetei, nimeni altul decât Tavi Clonda.

„Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume', a spus el. „Poate că a înțeles presa greșit. Să nu fie Tavi Colen, ci Tavi Clonda?! Sigur e Tavi Colen? S-ar putea să fie o confuzie de nume. Eu nu știu despre chestia asta. Subiectul ăsta chiar nu-l știu. Îmi pare rău, dar nu știu ce să comentez', a mai spus Tavi Colen.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton