"Și-au dorit atâtea să mă copieze, o grămadă de pițipoance, dar nu le-a ieșit. E greu să fii ca mine". Cum a reușit Andreea Tonciu să se mențină în showbiz atâția ani și ce dezavantaje i-a adus sinceritatea

 Oana Pantazi
.

Probabil nu puțini sunt cei ce s-au întrebat cum a reușit Andreea Tonciu să se mențină în showbiz atâția ani și ce o diferențiază de celelalte mii de tinere care bat anual la porțile afirmării. În stilu-i inconfundabil, vedeta a explicat cum a reușit să rămână permanent în atenția publicului, dar și cât a costat-o faptul că este mereu atât de sinceră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Extrem de versatilă, Andreea Tonciu s-a potrivit perfect atât la Survivor, cât și la Bravo, ai stil! pentru că este genul care face show permanent. Plină de umor, cu replici spumoase, naivă ca o copiliță uneori, dar și aprigă la mânie, vedeta se face întotdeauna remarcată și, nu în ultimul rând, face show. Iată cum a reușit Andreea Tonciu să se mențină în showbiz atâția ani!

andreea-tonciu-si-sotul-ei-s-au-mutat-in-casa-nouaandreea-tonciu-si-sotul-ei-s-au-mutat-in-casa-noua

Cum a reușit Andreea Tonciu să se mențină în showbiz atâția ani

La 37 de ani, Andreea Tonciu este încă pe val și face furori indiferent de emisiunea în care apare. De fapt, la show-urile la care participă ea nu te poți plânge de plictiseală, pentru că, în felul ei special, Andreea Tonciu animă atmosfera. Și, nu în ultimul rând, este inimitabilă. Vedeta dezvăluie care este secretul ei, despre care vorbește cu sinceritate și fără să se ascundă în spatele cuvintelor, chiar dacă știe că asta îi va aduce și hate, nu doar aprecieri.

Citește și: De ce s-au certat Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană:„Și-a permis să-mi scrie să mă…’

Citește și: Cum au aflat părinții Paulei Seling că vor fi bunici: „Și-a dorit foarte mult un copil. Am iubit-o imediat, ne-a schimbat foarte mult viața’

„În primul rând stilul. Degeaba ai bani dacă nu știi să te îmbraci. Nici eu nu pot să zic că sunt o stilistă adevărată sau să zic că sunt îmbrăcată cine știe cum, dar eu așa mă văd și văd că am rezultate bune. Oamenii îmi spun că le place ceea ce văd. Mai sunt sinceritatea, felul meu de a fi, naivitatea mea câteodată.

Sunt fericită că nu s-a găsit una în showbiz să mă copieze. Și-au dorit atâtea să mă copieze, să fie ca mine, o grămadă de pițipoance, dar nu le-a ieșit. Sunt singura care sunt așa. Eu nu sunt vedetă, sunt persoană publică. Au încercat, săracele, prin multe metode, dar e greu să fii Tonciu. E greu să fii ca mine.

De atâția ani de zile sunt pe post. Eu dacă ies pe stradă, oriunde, lumea cere poze cu mine, ca și cum, mamă ce vedetă aș fi, dar eu nu sunt. Eu am fost remarcată prin nebunia mea și prin stilul meu de a fi. Sunt foarte fericită. Am fost tot timpul așa', a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, găzduită de Spectacola

Andreea Tonciu: „Toată lumea știe cum sunt și unii apreciază felul meu de a fi, alții nu”

Andreea Tonciu a fost permanent în atența fanilor, chiar dacă o vreme a dispărut din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie. Vedeta e căsătorită cu Daniel Niculescu, de meserie om de afaceri. Și-au unit destinele în 2016, pe vremea când ea era însărcinată. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Rebeca, cu care vedeta are o relație extraordinară… Asta nu se întâmplă însă cu toată lumea, pentru că Andreea este și incredibil de sinceră, iar adevărul nu „coafează” pe toată lumea.

Andreea Tonciu a mărturisit că sinceritatea nu i-a fost întotdeauna apreciată, dar asta n-o împiedică să spună mereu ce crede.

„Toată lumea știe cum sunt și unii apreciază felul meu de a fi, alții nu. De exemplu, mai am prietene cărora le spun pe față: ‘nu-mi place cum te-ai machiat sau cum ești îmbrăcată’, mi-o iau în nume de rău, nu apreciază sinceritatea mea. Dar dacă le spuneam ‘vai ce frumoasă ești sau ce frumos te-ai îmbrăcat’ și mințeam, simțeam că nu e ok, aici intervine lumea perversă în care eu nu știu să fiu. Alte persoane apreciază felul acesta de persoane', a mai spus Andreea Tonciu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton