Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up. Părinții nu au susținut-o: „Ei știau doar de Stela și Arșinel”

 Borcilă Andreea
.

Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up. Vedeta are o poveste impresionantă de viață, fiind îndrumată de cei din jur să facă comedie, pentru că i se potrivește cel mai bine. Artista nu a renunțat la marea ei pasiune, chiar dacă părinții sunt singurii care nu au încurajat-o să aleagă acest drum. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tânăra în vârstă de 34 de ani este, de departe, una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Ea formează o adevărată echipă umoristică cu iubitul ei, Florin Serghei, comediant de altfel. Actrița a ajuns cunoscută publicului larg, după ce a câștigat Premiul de Originalitate de la Românii au talent, marca PRO tv. De atunci, viața i s-a schimbat și a primit câteva proiecte importante de televiziune, cum ar fi coprezentatoare în emisiunile Vorbește lumea și X-tra Night Show, de la postul Antena. De altfel, a participat și la Ferma vedetelor (PRO tv), unde a ieșit după două dueluri. 

anisia-gafton-2anisia-gafton-2

Anisia Gafton și iubitul ei, Florin Serghei, au aproape un milion de fani pe social media. În online, cei doi sunt foarte cunoscuți, formând unul dintre cele mai apreciate grupuri umoristice de la noi. Nu de puține ori, cei doi comedianți i-au făcut să râdă cu lacrimi pe Internauți datorită unor scheciuri comice din viața de zi cu zi. 

Citește și: Cine este Anisia Gafton.Are o relație cu un comediant cunoscut

Citește și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022.Cum arată regulamentul

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America:”Am refuzat să cânt”

Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up

Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up. Îndrăgita actriță a fost invitată la podcastul „Roxana te dezbracă de secrete'. În interviul acordat Roxanei Nemeș, Anisia a vorbit deschis despre copilărie, viața pe scena de stand-up, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul ei, comediantul Florin Serghei. Vedeta a avut și piedici în a-și împlini marele vis, acela de a face comedie. Anisia Gafton a povestit că le-a ascuns părinților, inițial, cu ce se ocupă. 

„Părinții mei nu m-au susținut deloc în stand-up. Doamne ferește, ei știau doar de Stela și Arșinel. Lor le ziceam că fac momente umoristice, că nu știau ce e ăla stand-up. Prima dată m-au susținut, că au zis cine știe ce mare artist în teatru ajung eu. Mama mea era profesoară, e foarte fixată pe educație. Eu nu mi-am luat niciodată părinții la stand-up, le ziceam că plec în oraș. (…) La un moment dat, tatăl meu a auzit când vorbeam cu termeni sexuali și atunci am zis că intru în pământ, dar tot nu am renunțat la stand-up”, și-a amintit artista la podcast. 

Anisia Gafton și Florin Serghei sunt împreună de cinci ani 

Cei doi comedianți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, chiar dacă împart același domeniu de activitate și aceeași locuință, Anisia și Serghei știu să delimiteze viața profesională de cea personală. Actrița a mărturisit cum a început iubirea lor și cum se înțeleg după cinci ani de relație.

„Eu și Serghei suntem împreună de cinci ani. La început, a fost doar o chestie fizică, acum suntem îndrăgostiți ca doi turturei. E o relație chiar frumoasă, îmi face cafeaua de dimineață. Știm să facem diferența între viața personală și cea profesională. Câteodată ne mai luăm în coarne, pentru că eu am niște idei mai ieșite din comun, iar el nu prea e de acord, e mai reținut. Deși știu că am dreptate, mai las eu de la mine”, a mai spus Anisia Gafton, în podcastul Roxanei Nemeș.

Cum a ajuns Anisia Gafton să facă stand-up 

Artista a devenit cunoscută publicului larg, după ce a câștigat Premiul de Originalitate de la Românii au talent, marca PRO tv. Până să ajungă pe micul ecran și să ia parte în cele mai de succes show-uri tv, ea s-a înscris la teatru, însă cei din jur i-au remarcat talentul și au încurajat-o să meargă spre comedie.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor.Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up’, a declrata Anisia Gafton pentru adevărul.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton