Cum a reușit Deea Maxer să scape de acnee: "Ai luat toate pastilele de pe fața pământului și ai încercat șapte dermatologi. Secretul este..."

 Dumba Gabriela
.

Deea Maxer a dezvăluit ce a ajutat-o cel mai mult să scape de acnee, după mulți ani în care s-a confruntat cu această problemă a pielii. Nu de puține ori, Deea Maxer a fost pusă la zid pe rețelele de socializare din cauza coșurilor și încă din adolescență până în prezent a auzit toate glumele și jignirile posibile legate de acnee.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer a vorbit de mai multe ori despre problema ei cu acneea și mulți ani nu a reușit să scape de coșuri indiferent câte tratamente lua și cosmetice folosea pentru simplul motiv că o făcea greșit. Vedeta susține că același tratament nu se potrivește oricui și trebuie personalizat pentru nevoiele fiecărei persoane în parte, dar secretul este altul.

5j45j4

Cum a reușit Deea Maxer să scape de acnee, după ani de tratamente și vizite la dermatolog

Deea Maxer a abordat, din nou, pe Instagram un subiect delicat, acneea. Vedeta s-a confruntat cu această problemă încă din adolescență și nu puține au fost ocaziile în care a decis să se arate fanilor săi fără machiaj, fără să se jeneze că are coșuri pentru că mulți dintre cei care o urmăresc sunt în această situație.

Deea Maxer susține, însă, că secretul vindecării nu stă doar în cosmetice și medicamente, ci în starea de bine și echilibrul interior.

„Ce se întâmplă cu fața ta?' Țin minte că la un moment dat mi-am luat țeapă cu un CD vândut de cineva, online, cu secretul vindecării acneei. Aveam vreo 17 ani.

Era gol acel CD. Superficiali din fire, oamenii își dau cu părerea și adâncesc și mai mult trauma ta, cauzată de istoricul acneei, nu-i așa? Și tu cumperi impulsiv serum-uri, creme și îți agresezi tenul cu tot felul? Sunt convinsă că ai luat și tu toate pastilele de pe fața pământului, ai încercat șapte dermatologi, șapte mii analize și o tonă de rutine ascultate după ureche, de peste tot?

Suntem în aceeași situație! Îți spun cu bucurie că secretul e la tine!', a scris Deea Maxer, într-un reel postat pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Călin Geambașu, detalii neștiute din culisele Școlii Vedetelor: „Câștigurile erau imense. Prietenia cu foștii colegi a continuat câțiva ani, după absolvire, iar apoi…'

Citește și: Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă'

Citește și: Gabriela Cristea, despre perioada în care fiica ei cea mică, Iris, a fost abuzată emoțional de educatoare: „Mușca niște copii, nici nu vorbea cum trebuie și arăta o frustrare'

Deea Maxer, sfaturi pentru persoanele care se confruntă cu acnee

După mai multe investigații, Deea Maxer a aflat că avea acnee din cauză că folosea produse greșite pentru tenul ei. Vedeta a ținut să precizeze că soțul ei, Dinu, știe cât de frustrant a fost pentru ea atunci.

„Am avut acnee și încă mai am perioade când am probleme cu tenul. Am făcut foarte multe analize și chiar le sfătuiesc pe domnișoarele care au probleme de acest gen, cu acneea, să facă analize, să treacă și pe la endocrinolog, și pe la ginecolog, să meargă și la dermatolog, în special. (…) Pur și simplu foloseam produsele greșite.

Foarte ciudată a fost perioada respectivă, Dinu știe cât de frustrant era, pentru că era genul acela de acnee inflamată și roșiatică pe care nu puteai să o acoperi cu fond de ten', a mărturisit Deea Maxer acum doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton