Cum a reușit Loredana Groza să treacă peste toate obstacolele din carieră: „Cred că am fost una dintre primele românce care au apărut la televiziunea italiană, imediat după 1990"

 Tudorache Simona
.

Loredana Groza reușește să câștige admirația fanilor cu fiecare apariție. Chiar dacă vremurile s-au schimbat și stilurile de muzică s-au tot perindat, solista a fost întotdeauna în top și a făcut din fiecare piesă lansată un hit. Loredana Groza continuă să umple sălile de concerte, să unească suflete, să îndemne la visare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Muzica ei s-a ascultat tot timpul, pentru că Loredana a știut să se adapteze vremurilor, să fie de fiecare dată alta, să creeze magie. Artista recunoaște că obstacolele nu au ocolit-o, dar încrederea în ea a fost de nezdrunciat, iar asta a ajutat-o cel mai mult să răzbată într-o industrie de multe ori neiertătoare.

loredan-groza-67loredan-groza-67

După Revoluție, pentru Loredana Groza, ca și pentru alți artiști, s-a schimbat totul. Spre deosebire de ceilalți, ea a avut puterea să reinventeze, să prindă aripi.

„Oricât mi-a fost de greu sau indiferent de obstacole, m-am luptat până în ultima clipă și am crezut în mine. Cred că e important să crezi în tine. Am avut momente foarte grele, în care ori ești bolnav, ori a venit Revoluția, atunci când s-a schimbat totul peste noapte și muzica a luat o întorsătură la 180 de grade. Tot ce era din trecut trebuia dărâmat și a fost așa un vid, o perioadă foarte gri pentru muzica din România. Ușor-ușor, m-am dus în Italia, am concertat acolo, am făcut televiziune. Cred că am fost una dintre primele românce care au apărut la televiziunea italiană, imediat după 1990. M-am întors în țară pentru că am zis că niciodată nu o să pot să fiu Loredana în Italia', a declarat Loredana Groza într-o emisiune TV.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Loredana Groza susține că nu are operații estetice și că felul în care arată are legătură cu moștenirea genetică.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă foarte grea să arăți bine’, spunea Loredana Groza pentru Antena Stars.

Citește și: Cum au sărbătorit Alexia Eram și Mario Fresh 8 ani de relație: „Când pleci într-o călătorie cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla, ești acolo pentru el”

Citește și: Culiță Sterp, replică pentru Carmen de la Sălciua, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum poate să accepte bărbatul ăla al ei așa ceva. Să își vadă de treaba ei, de familia ei, au trecut 6-7 ani și…' / Au

Citește și: Nelu Cortea o pune la zid pe Livia, după declarațiile ei controversate despre mariajul cu Cătălin Bordea: „Acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul. Vezi că suntem mulți care știm adevărul”

Citește și: Cum trec Andreea Ibacka și Cabral peste momentele tensionate din cuplu: „Ne spunem uneori adevăruri cam nasoale, în glumă. Prietena mea, Laura Cosoi, confirmă…'

Citește și: Ioana State a atacat-o și ea pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu după divorț ai început altă relație, ci cu mult înainte”. Reacția acidă a Liviei, cele două sunt în scandal


Cu ce s-a confruntat Loredana Groza după apariția din Playboy

Loredana Groza a apărut în urmă cu mai mulți ani și în revista Playboy. Ședința foto a fost extrem de apreciată de fanii vedetei, dar ei nu i-a fost tocmai ușor după acest episod. 

„Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee. A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare’, a dezvăluit artista în podcastul lui Mihai Morar, Fain și simplu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton