Cum a sărbătorit Elena Băsescu ziua de naștere a lui Anais, fiica ei din mariajul cu Bogdan Ionescu: "Prima mea dragoste...". Fetița practică sportul extrem la doar 10 ani

.

Cum a sărbătorit Elena Băsescu ziua de naștere a lui Anais, fiica ei din mariajul cu Bogdan Ionescu. Zi specială în casa Elenei Băsescu, mezina fostului președinte al României, căci vedeta a celebrat ziua de naștere a fiicei sale, Anais, care a împlinit 10 ani. Elena Băsescu a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a organiza un eveniment superb pentru Anais, care a crescut și este o fetiță superbă. Iată cum a celebrat EBA acest moment special!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST GRATIS, AICI!

Cum a sărbătorit Elena Băsescu ziua de naștere a lui Anais, fiica ei din mariajul cu Bogdan Ionescui. Sărbătoare mare în familia Elenei Băsescu, căci fiica cea mare, din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda, a împlinit 10 ani. Fetița Elenei Băsescu a crescut mare și s-a transformat într-o adevărată pasionată de sport. Dovada stau imaginile care o înfățișează pe Anais care face schi nautic, la vârsta de numai 10 ani.

screenshot-2023-09-05-125433screenshot-2023-09-05-125433

Cum a sărbătorit Elena Băsescu ziua de naștere a lui Anais, fiica ei din mariajul cu Bogdan Ionescu

Deși Elena Băsescu s-a angajat la o redacție de știri, găsește timp să se dedice în totalitate familiei și, însoecial, copiilor ei. Ziua de naștere a fiicei celei mari, Anais, a fost un moment celebrat într-o locație specială, mai exact pe lacul Snagov, la un centru de ski nautic și waterboarding. Sofia-Anais a ajuns ca la doar 10 ani să fie o adevărată expertă în schi nautic, iar fotografiile postate de mama ei vorbesc de la sine. Copila este neînfricată și pare că plutește pe apă. Clubul sportiv unde Elena Băsescu a organizat ziua de naștere a fiicei sale a fost decorat cu baloane albe și bleu, iar vedeta a transmis și un mesaj special pentru fiica ei, pe social-media.

„10 ani cu tine, Sofia Anais. Prima mea dragoste', a scris Elena Băsescu.

Citește și: Elena Băsescu a ajuns la spital din cauza unui accident la călărie. A fost filmată în scaun cu rotile

Citește și:Cum arată Elena Băsescu nemachiată și fără filtre de înfrumusețare. Fiica fostului președinte, fotografiată pe stradă într-o ținută casual

Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor

Elena Băsescu este o femeie împlinită și o mamă mândră. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu are trei copii minunați. Fosta politiciană are doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu, pe Traian Jr și Sofia, iar din relația cu Cătălin Tomata s-a născut micuța Anastasia.

Elena Băsescu Băsescu și-a înscris toți cei trei copii la o unitate școlară privată care are mai multe nivele, precum preșcolar, primar, gimnazial și liceu.

Potrivit site-ului unității școlare, există mai multe taxe de școlarizare. Pentru grădiniță există o taxă de înscriere de 650 de euro, iar taxa anuală este de 755 de euro pe lună 9.060 euro pe an. Această ofertă are în program două mese principale, două gustări, toate activitățile din program și activitățile extrașcolare.

De asemenea, la școala există o taxă de testare, în valoare de 150 de euro. Pentru înscriere se percepe o taxă de 650 de euro. Taxa anuală de școlarizare este în valoare de 1020 de euro sau 12.240 de euro anual. Costul include două mese principale, două gustări, toate activitățile extracurriculare, pregătire remedială și pentru performanță.

FOTO: iNstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton