Cum a sărbătorit Lora ziua ei de naștere. A împlinit 41 de ani: „Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc și vă prețuiesc...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a sărbătorit Lora ziua ei de naștere. A împlinit 41 de ani. Lora a împlinit recent frumoasa vârstă de 41 de ani și este dovada vie a faptului că vârsta nu contează neapărat, și asta nu doar fiindcă arată foarte bine, ci și pentru că se distrează pe măsură. Frumoasa artistă a organizat o petrecere, într-o locație cu piscină, unde s-a distrat pe cinste alături de toți cei dragi! Imaginile atașate în galeria foto vorbesc de la sine de data aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lora nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă și când vine vorba despre viața privată totul merge foarte bine. Recent, a postat o serie de fotografii de senzație de la petrecerea de ziua ei de naștere.

whatsapp-image-2023-07-25-at-13.08.53whatsapp-image-2023-07-25-at-13.08.53

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „La Starea Civilă va fi mai restrâns. Cununia religioasă va fi mai mare, pentru că…”

Citește și: Lora, reacție după ce Doinița Oancea a redeschis subiectul despre relația ei cu Ionuț Ghenu: 'A 'tăcut' câteva luni pe bani buni. Mocirla pe care ea a creat-o…'

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să-și expună relația cu Horațiu Nicolau: „M-am fript de prea multe ori'. Ce spune despre presupusul inel de logodnă

Citește și: Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea la iUmor. Cătălin Bordea rămâne în juriu: 'Culmea e că, din punct de vedere profesional, totul merge…'

Lora a împlinit 41 de ani

Lora se bucură de o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare, acolo unde este și foarte activă, însă pe lângă asta, este iubită de toți cei dragi. Începând de la grupul ei restrâns de prieteni și până la cele mai dragi și apropiate persoane din familie, Lora a sărbătorit împlinirea celor 41 de ani, cu voie bună și distracție până în zorii dimineții.

Cum a sărbătorit Lora de ziua ei de naștere

Nu, nu spunem doar noi că distracția a fost în toi, ci chiar artista a împărtășit cu marea comunitate de fani o serie de fotografii de la petrecerea de ziua ei. Lora a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și a avut grijă să danseze pe toate genurile muzicale, dar și să se laude cu silueta ei demnă de invidiat mai ales că a fost o petrecere la piscină.

Pe lângă pozele în care, atât ea, cât și invitații, se distrau, a publicat și unele alături de persoanele care i-au fost alături, ținând să le mulțumească pe această cale pentru că i-au fost alături.

'Ziua mea. Partea 1. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru ziua de ieri. Vă iubesc și vă prețuiesc!', a scris Lora pe pagina ei de Instagram.

Fanii au fost în extaz să vadă numeroasele poze de la petrecerea aniversară a Lorei, astfel că nu au putut să nu lase o urare frumoasă pentru ziua ei de naștere. De asemenea, nu doar fanii au luat cu asalt secțiunea comentariilor, ci și colegii de breaslă care au omis să-i scrie pe 23 iulie, când a fost, de fapt ziua ei de naștere.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton