Cum a schimbat-o pe Alina Laufer divorțul de Jorge, de acum 12 ani: "Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură și nu m-am văzut o mamă singură"

 Dumba Gabriela
.

Alina Laufer a divorțat de Jorge în urmă cu 12 ani și imediat a început o relație cu Ilan Laufer pentru că, spune ea, nu se vedea stând foarte mult timp singură și, mai ales, nu-și dorea să crească singură un copil. Căsnicia destrămată și despărțirea de tatăl fiicei sale n-au speriat-o pe Alina Laufer, așa că vedeta a crezut în dragoste, în continuare și bine a făcut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer și Jorge au fost căsătoriți timp de cinci ani și au divorțat în urmă cu 12 ani, fiecare dintre ei având o familie fericită cu altcineva în prezent. Și dacă Alina este căsătorită acum cu Ilan Laufer și au împreună doi copii, Jorge este căsătorit cu Ramona, de 10 ani și împreună au un băiețel, pe nume David.

3521937697799446405036351914908784750625833n3521937697799446405036351914908784750625833n

Cum a schimbat-o pe Alina Laufer divorțul de Jorge, de acum 12 ani

Dacă unele persoane rămân cu traume după un divorț și nu mai au încredere în căsătorie, Alina Laufer nu a simțit nici o secundă acest lucru și imediat după despărțirea de Jorge l-a cunoscut pe politicianul care îi este acum soț.

„Eu zic că nu poți să nu îi dai o șansă iubirii atunci când ești un anumit tip de persoană! Mie îmi place să iubesc, iubesc viața, îmi iubesc familia, soțul, copiii și ceea ce fac! Contează ce gen de persoană ești! Dacă ești mai pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!

Niciuna, nu am avut! (n.r. frici) În general nu sunt speriată! Din contră, am considerat că am de unde să învăț, adică din greșelile trecutului, să nu le mai repet în viitor! Am considerat că a doua oară o să fie și mai bine! Sunt foarte încrezătoare, niciodată nu văd jumătatea goală a paharului!', a declarat Alina Laufer pentru Ego.

Alina Laufer a explicat că divorțul a maturizat-o, fiind o lecție care i-a folosit în căsnicia cu Ilan Laufer. Nu și-a dorit să fugă de o altă căsnicie, ba dimpotrivă. Cu lecțiile învățate în primul mariaj, Alina a avut grijă să nu mai repete aceleași greșeli și în căsncia cu Ilan Laufer și se pare că a reușit. Sunt căsătoriți de 12 ani, au împreună doi copii și sunt foarte fericiți.

„Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură, eram tânără, aveam un copil mic și îmi doream să am o familie! Nu m-am văzut o mamă singură niciodată. Nu sunt acest gen! Le admir pe femeile care pot să facă lucrul acesta, dar depinde de persoană.

Citește și: Ce probleme a avut Alina Laufer cu gemenii, în ultimele luni: „Cei mici au fost destul de…’. Care este acum starea de sănătate a micuților

Citește și: Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai dureros lucru. Parcă știa că mă afectează și…’

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el’. Au fost iubiți timp de 7 ani

În niciun caz nu mi-a fost frică să mai intru într-o nouă relație. Mi se pare că orice eșec în viață este menit să te învețe ceva! Atunci, te consideri mai înțelept după și chiar așa a fost! M-am maturizat foarte mult după divorț, am privit lucrurile altfel! Mi-a folosit totul în căsnicia care a urmat!

Am avut norocul să îl cunosc pe Ilan imediat. Atunci, am simțit că este o persoană potrivită și că pot să îmi construiesc o familie alături de el! Normal că dacă aș fi simțit ceva la adresa copilului, nu aș fi luat decizia de a ne căsători! A fost o decizie luată cu tot sufletul și pot să spun că nu m-aș vedea mai împlinită și mai fericită decât sunt acum!', a mai spus Alina, potrivit sursei citate.

Alina Laufer a recunoscut că soțul ei, Ilan Laufer, aduce banii în casă, iar ea are grijă de copii

Alina Laufer nu s-a sfiit să recunoască în fața tuturor faptul că meserie ei de bază în acest moment este rolul de mamă, pe care-l iubește extrem de mult. Alina are grijă de casă, dar cel mai mult de cei trei copii ai săi, mai ales de gemeni, care sunt încă micuți spre deosebire de Karina, fiica din mariajul cu Jorge.

Eu mă ocup de tot ce înseamnă partea administrativă în casă, de cumpărături, de plătit facturi, de mâncare, de copii de dimineața. Îi trezesc, îi pieptăn, îi îmbrac etc. Ilan se ocupă să fie bani pentru a plăti facturile și aprovizionarea și etc. Dimineața, el se trezește și primul lucru sare din pijamale și duce câinele afară cât timp eu mă ocup de copii. Seara, la fel, când venim fiecare de la treburi, după-amiaza, luăm copiii de la grădiniță.‘, a declarat Alina Laufer într-un interviu mai vechi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton