Cum a schimbat-o pe Theo Rose perioada sarcinii și care e primul lucru pe care-l va face după naștere: „M-au durut unele, însă am înțeles că ăsta e mesajul”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a schimbat-o pe Theo Rose perioada sarcinii și care e primul lucru pe care-l va face după naștere. Theo Rose se află în ultimul trimestru de sarcină și pe zi ce trece, trece prin transformări uimitoare și învață să devină o mamă cât mai bună pentru copilașul ei și al lui Anghel Damian. Theo Rose își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, în această perioadă minunată. Recent, vedeta a mărturisit care-i primul lucru pe care a decis să îl învețe pe fiul ei și ce decizie a luat în a șaptea lună de sarcină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a schimbat-o pe Theo Rose perioada sarcinii și care e primul lucru pe care-l va face după naștere. Theo Rose și Anghel Damian abia așteaptă ca fiul lor, Sasha Ioan să vină pe lume. Vedeta este însărcinată în șapte luni, ceea ce înseamnă că mai are foarte puțin până când bebelușul se va naște. Theo Rose a mărturisit că a perioada sarcinii a convins-o să facă schimbări în viața ei, în ceea ce privește stilul ei de viață. De asemenea, cântăreața a spus care este cea mai importantă învățătură, pe care vrea să o acorde fiului ei.

cum-se-simte-theo-rose-dupa-ce-a-ramas-insarcinata-zeste-extraordinar_size10cum-se-simte-theo-rose-dupa-ce-a-ramas-insarcinata-zeste-extraordinar_size10

Cum a schimbat-o pe Theo Rose perioada sarcinii și care e primul lucru pe care-l va face după naștere

Theo Rose mai are aproximativ două luni până va naște. Artista a împărtășit fanilor că a conștientizat lucruri foarte importante pe perioada sarcinii. Vedeta a spus că a decis să aibă mai multă grijă de sănătatea ei și a mărturisit care va fi primul lucru pe care îl va face, atunci când își va ține fiul în brațe.

Ce stare de lumină … fără nesiguranțe, doar cu certitudini, cu intuiția mai ascuțită decât oricând, cu hotărârea de a-mi schimba viața și de a mă îngriji de sănătatea mea și bunăstarea celor din jur.

Citește și: Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a șasea: ‘Nu-mi vine să cred. Am filmat cu burta asta mare’

Citește și: Cum se comportă Theo Rose la filmările pentru Clanul, de când este gravidă. Dezvăluiri din culise: „Ca să evităm orice problemă…'

Citește și: De ce nu se uită copiii Mirelei Vaida la emisiunea Acces Direct, prezentată de mama lor: „Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu…'

Citește și: Cum arată vila lui Bogdan de la Ploiești. Are un etaj, curte și un garaj imens

Nu degeaba i se spune minune. E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri dar ajungi să o simți cu adevărat doar dacă observi mesajul cu care ea vine în viața ta. Sarcina mi-a descoperit multe adevăruri. M-au durut unele, însă am înțeles că ăsta e mesajul cu care copilul meu vine între oameni și că asta e promisiunea pe care eu trebuie să i-o fac atunci când o să-l țin pentru prima dată în brațe: că o să îl cresc și învăț să trăiască în și cu ADEVĂR. ', a scris Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian vorbesc despre nuntă

Theo Rose și Anghel Damian s-au îndrăgostit fulgerător, iar după patru luni artista a anunțat că este însărcinată. Relația lor a evoluat rapid, iar acum mulți se înntreabă când au de gând să se căsătorească. Anghel Damian și Theo Rose au clarificat acest aspect pentru curioși în podcastul lui Selly. Artista și regizorul au spus că nu vor o nuntă mare, ci că mai degrabă totul se va întâmpla spontan.

Codin Maticiuc: Când o să te căsătorești cu Theo Rose? Data exactă!
Anghel Damian: Nu știu. Nu știu data exactă.
Theo Rose: Întreabă-l dacă vrea mai bine. Nu când mă ia. A spus că nu îi plac nunțile și apoi a spus lumea că nu vrea să mă ia.
Codin Maticiuc: De rușinea lui Theo te întreb… Vrei să te căsătorești cu Theo Rose?
Anghel Damian: Da!
Codin Maticiuc: Înainte, după sau în timpul botezului?
Anghel Damian: Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta.’
, a fost dialogul dintre cei doi din vlogul lui Selly.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton