Cum a slăbit Andrei Bănuță 35 de kilograme. Artistul și-a operat și urechile: „Când am ajuns pe Internet, răutățile au devenit mult mai agresive"

 Tudorache Simona
.

Andrei Bănuță a slăbit și și-a operat urechile, tocmai pentru a arăta cât mai bine pe scenă. Artistul avea 106 kilograme atunci când a intrat la regim, tocmai pentru că îi place să aibă în meniu mâncăruri nesănătoase, cum ar fi cartofii prijiți cu brânză. Cu ambiție a reușit, însă, să își schimbe radical dieta de viață, iar acum are o cu totul altă imagine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Andrei Bănuță a slăbit 35 de kilograme într-un an și jumătate și acum se află într-o formă de invidiat. Solistul de 25 de ani a ținut o vreme un regim dur de slăbire și a făcut mișcare. El mânca o salată la două mese și bea o cafea fără zahăr. Îi era poftă de plăcinte, la care recunoaște că visează și astăzi, dar le ocolea.

andrei banuta 11andrei banuta 11

Andrei Bănuță, despre complexele cu care s-a luptat

Andrei Bănuță s-a luptat o vreme cu privirile răutăcioase ale colegilor, dar a început să facă haz de necaz și asta l-a salvat. Solistul susține că mulți ani a avut urechile clăpăuge și ceva kilograme în plus.

„Aveam urechile clăpăuge la școală. Am fost un copil cu urechile foarte mari. Aveam capul mic și urechile foarte mari și decolam. De fiecare dată când intram undeva, mă învățasem să fac eu prima glumă despre urechi. Am fost foarte gras. Am avut 106 kg și 1,70 m, eram mic și… plinuț serios și aveam și urechile mari. Am învățat atunci că dacă fac eu primul o glumă, în momentul în care intru într-un loc, iau hazul tuturor care ar încerca să mă ironizeze cu răutate. Și a mers, să știi', a povestit Andrei Bănuță pentru Unica.ro.

De ce a decis Andrei Bănuță să slăbească

El a decis să slăbească după ce a fost refuzat de cei de la o casă de discuri, motivul fiind kilogramele în plus pe care le avea.

„Am făcut un efort. La un moment dat, a trimis verișoara mea un material cu mine la un label (casă de discuri) din România, pentru că îmi doream de atunci să cânt la un label din România, cu care am și ajuns să lucrez o perioadă bună de timp înainte să fiu la Madman și Global. Și răspunsul pe care l-am primit atunci a fost că eu cânt foarte bine, doar că nu arăt pe cât de bine cânt. Și am zis: «Da? Ok, vedeți voi». Și în ziua aia m-am oprit din mâncat', a povestit solistul.

Dieta adoptată de Andrei Bănuță

Regimul la care a recurs nu a fost deloc unul ușor, dar el l-a urmat și nu a abandonat lupta. Astăzi se bucură de rezultate și reușește să țină la distanță kilogramele în plus.

„Mâncam o salată împărțită în două. Jumătate la prânz, jumătate seara. Și dimineața beam o cafea fără zahăr, fără nimic. Și plângeam de poftă. Mi-era o poftă de plăcinte de și acum mai visez uneori noaptea mâncare', a spus Andrei Bănuță.

Citește și: Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, cere în instanță ca Reghe să facă partajul cu Anamaria Prodan, din cauza unei datorii neachitate: „Vom face dovada…” / Reacția impresarei

Citește și: Dorian Popa își cumpără mașină de 600.000 de euro. Ce spune despre pasiunea lui pentru automobile și despre rolul din comedia Mentorii, unde joacă alături de Cătălin Bordea: 'Teoretic, mă parodiez, sunt genul acela de băiat cu mușchi și prost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la 62 de ani. Marea sportivă se antrenează și acum, pentru a-și menține silueta

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin, agresată de profesoara de pian: „Dacă greșeam ceva, ea mă trăgea de păr'

Andrei Bănuță și-a operat urechile

În urmă cu doi ani, el a trecut și printr-o intervenție estetică. A decis atunci să schimbe forma urechilor din cauza complexelor. „Când am ajuns pe Internet, răutățile au devenit mult mai mari și mai agresive și, la un moment dat, mă cam săturasem să râd cu oamenii care n-aveau ca scop să ne distrăm împreună pe marginea subiectului, ci să fie răutăcioși gratuit', a explicat Andrei la acea vreme, pentru Cancan.ro


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton