Cum a slăbit Gina Pistol 15 kilograme în 5 săptămâni: "Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. În timpul sarcinii, am ajuns la 80 de kilograme și așa am rămas pentru aproape un an"

 Oana Pantazi
.

Cum a slăbit Gina Pistol 15 kilograme în 5 săptămâni. Cei care au văzut-o pe vedetă în promourile pentru MasterChef au remarcat că acum Gina Pistol este într-o formă excelentă și că aproape a revenit la greutatea pe care o avea înainte de sarcină. Iată cum a reușit performanța de a slăbi un număr considerabil de kilograme în timp scurt și ce spune despre noul ei regim de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gina Pistol a avut întotdeauna o siluetă de invidiat, însă lucrurile s-au schimbat după ce a rămas însărcicnată cu Josephine. În timpul sarcinii, vedeta a acumulat nu mai puțin de 27 de kilograme, așadar la ceva timp după ce a devenit mamă, a decis că a venit momentul să scape de kilogramele excedentare. Iată cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme în doar 5 săptămâni și cum se menține acum!

149125826_265347038288036_9047396181713575046_n149125826_265347038288036_9047396181713575046_n

Cum a slăbit Gina Pistol 15 kilograme în 5 săptămâni

Pe 9 martie 2021, Gina Pistol a devenit mama adorabilei Josephine. Avea 40 de ani, iar în perioada sarcinii s-a îngrășat destul de mult. Nu s-a apucat de dietă imediat, pentru ca fiica ei să beneficieze de tot aportul de nutrienți, însă a venit momentul să revină la silueta de odinioară și a luat măsuri.

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine:„Am plâns amândoi în camera ei’

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?’

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc' / EXCLUSIV

„La 10 luni după ce am născut-o pe Josephine, am decis că trebuie să fac o schimbare. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. În timpul sarcinii, am ajuns la 80 de kilograme și așa am rămas pentru aproape un an. Nu mă simțeam în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva în privința asta', spunea Gina Pistol pe contul ei de socializare.

Cele două reguli de la care nu se abate alimentația sănătoasă și sportul.

„Adevărul este că mă simt mai bine de când fac sport și mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. (…) Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme', a mai povestit Gina Pistol.

Care este meniul care a ajutat-o pe Gina Pistol să dea jos 15 kilograme în timp scurt

Kilogramele acumulate în timpul sarcinii au convins-o pe Gina că era timpul să ia măsuri, așa că a început să facă sport și, în același timp, a ținut o dietă strictă, care a ajutat-o să piardă nu mai puțin de 15 kilograme într-o lună și o săptămână, un adevărat record.

  • Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango
  • Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar
  • Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre
  • Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

Ce spune Gina Pistol despre lupta cu kilogramele în plus

Cele aproape 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii i-au dat de furcă Ginei Pistol nu doar pe plan fizic, ci și fizic, mai ales că, după naștere, ca orice proaspătă mămică, a trecut prin momente dificile pentru că nu se putea obișnui cu noul ei aspect fizic…

Îți dai seama că, după ce am născut și am ajuns acasă, și au trecut… că ziceau „lasă, că după ce naști, lași jumătate din kilograme la spital'. Unde naiba, că se țineau după mine astea! M-au urmărit până acasă și le văd și în oglindă. Mă uitam în oglindă și zic: „Doamne, cine-i fata aia? Ce a făcut cu Gina?' și plângeam și făcea Andrei (n.r. Smiley): „Iubita mea, pentru mine ești cea mai frumosă femeie din lume' și mă uitam la el și zic: „Nu, că faci mișto de mine'.

A fost foarte greu să fac pace cu mine. Apoi, după ce am înțărcat-o pe fiica mea, n-am mai avut… atunci când o alăptam, mâncam animalic. E o chestie pe care nu o poți controla. Mâncam animalic. Era un animal în mine care voia să mănânce și după ce am înțărcat-o, cumva, nu știu cum… cred că am făcut și o pace cu mine. Am zis: „bă, trebuie să am grijă de coprul meu, să încerc să îi dau tot ce e mai bun și asta este. O să avem noi timp la un moment dat și energie să facem mișcare.' Și nici nu prea am mai avut timp să mănânc, recunosc, i-a mărturisit Gina Pistol lui Horia Brenciu în podcastul Lucruri simple.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton