Cum a slăbit Medana, soția lui Alin Oprea, 7 kg în 14 zile: "Când văd prăjiturile, la revedere dietă! Sunt gurmandă și gospodină pricepută, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Medana, soția lui Alin Oprea, a fost model pentru o seară și a făcut sacrificii pentru momentul în care s-a aflat pe podium. Deși este gurmandă și adoră dulciurile, a reușit să se abțină pentru două săptămâni de la toate alimentele ei preferate și a slăbit 7 kilograme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Medana Oprea a accceptat cu bucurie invitația Soniei Trifan de a fi model în prezentarea ei de la Bucharest Fashion Week, mai ales că a fost manechin cu mulți ani în urmă și îi era dor de podium. Deși nu avea kilohgrame în plus, Medana și-a dorit să arate perfect în rochiile Soniei, așa că a intrat la dietă cu două săptămâni înainte.

441535782_10225953082475537_283672384390952483_n441535782_10225953082475537_283672384390952483_n

Cum a slăbit Medana, soția lui Alin Oprea, 7 kg în 14 zile

Medana Oprea a fost, de curând, model în prezentarea designerului Sonia Trifan la Bucharest Fashion Week, iar pentru a arăta impecabil pe podium a fost nevoită să scape rapid de câteva kilograme.

„Trei săptămâni nu m-am atins deloc de zahăr, de carbohidrați, de fructe, de nimic cu făină. Doar apă, proteină pură și uneori legume. Am văzut o îmbunătățire fantastică la ten. Riduri încă nu am, dar sigur urmează și la mine, pentru că deja am ‘păcălit vârsta cam mult', a povestit Medana pentru click.ro.

Bruneta spune că acest regim drastic a ajutat-o să slăbească șapte kilograme în 14 zile. Ea a făcut și antrenamente fizice în toată această perioadă.

 „După aceste 10 zile, am alternat o zi de proteină cu o zi de proteină cu legume. În doar 2 săptămâni, am dat jos 7 kilograme, iar acum am intrat într-un regim normal, plus antrenamentele în sala de sport. În cazul meu, este foarte dificil să am o dietă strictă, pentru că suntem mereu la evenimente unde vedem preparate culinare de la care este foarte greu să te abții. 

Când văd prăjiturile, la revedere dietă! Sunt gurmandă și mai sunt și o gospodină pricepută. Dar, încerc pe cât se poate, să păstrez un echilibru și să îmi mențin greutatea dorită. Ideal ar fi ca, în momentul în care vedem că avem 2 kilograme în plus, să nu dăm voie să se acumuleze mai multe și să le dăm jos în săptămâna în care observăm că le-am acumulat', a mai spus Medana, pentru aceeași sursă.

Citește și: Cine a plătit pentru nunta lui Alin Oprea cu Medana, când conturile lui bancare erau blocate: „Dumnezeu ne-a dat mai mult decât am putut noi să cerem’/ Au avut 500 de invitați și 10 perechi de nași

Citește și: Cine este Medana, soția lui Alin Oprea. Are doi copii, a făcut Psihologia și dețina propria ei afacere în domeniul imobiliarelor

Citește și: Imagini cu interiorul vilei în care locuiesc Medana și Alin Oprea. Livingul are 100 de metri pătrați și este decorat în stil regal: „Am reușit să îmi creez propriul paradis…'

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit în secret

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit, în secret, la finalul lui 2022. Bărbatul a cerut-o de soție la Milano, iar la scurt timp a avut loc și căsătoria, chiar de ziua ei de naștere. La fel ca Alin Oprea, și Medana are doi copii din relația anterioară, un fiu și o fiică.

„A fost totul spontan, așa cum a fost mereu în relația noastră. Cererea în căsătorie a avut loc la Milano, în prezența multor oameni, fiind un moment foarte emoționant. La scurt timp după cererea în căsătorie, Medana a devenit soția mea, pe 10 decembrie 2022, chiar de ziua ei de naștere. În clipa în care ea a devenit doamna Oprea, am simțit că sunt cel mai norocos bărbat din Univers. Am fost onorat pentru că o femeie cu adevărat specială a devenit soția mea și un vis pentru care am luptat a devenit realitate, ne mai povestea artistul.

Alin Oprea și Medana s-au întâlnit prima dată în 2019, atunci când le-a făcut cunoștință prietenul lor comun, artistul Axinte.

„Ne-am cunoscut datorită lui Axinte, la localul unui bun prieten comun, Pavel Hălmăjan, prilej cu care ne sunt și nași amândoi, dacă tot au fost pe post de „Cupidon. Când a intrat Medana în acel restaurant, am rămas mut de uimire fără să realizez. Eram efectiv fascinat în totalitate de ea și parcă apăruse, brusc, o zeiță în fața mea.

Deși o vedeam pentru prima dată, aveam senzația că o cunosc dintotdeauna. Inteligența, frumusețea, pofta ei de viață și optimismul m-au făcut din prima să îmi doresc să o revăd în cel mai scurt timp. Lucru care s-a și întâmplat. În doar două săptămâni, după nopți întregi de conversații, am urcat în avion și am mers la Cluj, iar din acel moment, noi doi am fost de nedespărțit, la fel cum suntem și în ziua de azi’, ne spunea Alin Oprea, recent, în revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton