Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani: "N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară"

 Oana Pantazi
.

După ce i-au văzut cele mai recente postări din social media, probabil nu puțini vor fi cei care se vor întreba cum a slăbit Nadine, pentru că vedeta arată foarte bine la 46 de ani. Nadine a recunoscut că, până la aceată vârstă, pur și simplu nu a știut cum să se hrănească, acesta fiind și motivul pentru care a avut probleme cu greutatea. Iată cum le-a rezolvat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani. Vedeta, după cum se vede și în cele mai recente imagini, a slăbit vizibil și, acum, lucrează din greu să păstreze rezultatul, pentru că, după dietă, ai nevoie și de un trup tonifiat. Nadine a mărturisit că a realizat cu stupoare că, până acum, s-a alimentat în mod greșit, acesta fiind și motivul pentru care a luat în greutate.

3434-23434-2

Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani

Probabil sunt extrem de puține reprezentantele sexului frumos care nu au ținut o dietă până acum, așa că cele mai multe dintre noi știm că orice kilogram dat jos se întoarce întreit în momentul în care renunțăm la regim. De asta s-a lovit și Nadine, care a mărturisit că, deși are o vârstă, pânp acum nu a știut cum trebuie să se alimenteze pentru a nu acumula kilograme. Asta în condițiile în care a avut parte mereu de consiliere privind nutriția.

Citește și: De ce s-a întors Nadine în România. Ce a dezamăgit-o pe artistă, după un an petrecut în Franța: „Ei fac imediat legătura cu rromii. La un moment dat, îți ajunge la os…

Citește și: Cum a marcat-o pe Nadine copilăria petrecută la orfelinat: „Am ieșit foarte violentă. Iubeam să mă bat, abia așteptam ocazia unui conflict’

„N-am crezut în viața mea că este posibil să nu știu să mă hrănesc astfel încât să îmi rămână corpul în niște parametri care să mă facă să fiu bine în propriul corp. Abia acum, la 46 de ani, în sfârșit am învățat să mă hrănesc pentru a avea energie, a da jos grăsime, a-mi păstra masa musculară, și a mânca pentru o minte limpede.

N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. N-am știut pentru că n-am avut nevoie să știu, însă vârsta m-a expus unor situații pe care le credeam întâmplate numai altora.

Am subestimat faptul că nutriția este o știință.

De la un moment dat, am avut mereu pe cineva care MI-A SPUS săptămânal sau chiar zilnic ce și cum să mănânc, însă frustrarea mea era că nu aveam independență, că nu știam cum să mă hrănesc singură astfel încât să-mi păstrez parametrii despre care vorbeam mai devreme„, a scris Nadine pe Facebook.

Nadine: „Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară”

Vedeta a dezvăluit că și-a dorit să slăbească, dar, în egală măsură, să-și păstreze și masa musculară, pentru că dietele necontrolate întotdeauna creează acest inconvenient. Astfel, Nadine a învățat să se hrănească fără să se frustreze, dar să și slăbească în același timp.

„Mă scotea din minți să tot întreb ce pot mânca. Mi-era jenă că deranjez, dar și pentru că mă simțeam prost că tot vreau să mănânc pe lângă ce mi s-a stabilit. Bună mea prietenă Anca Marcus m-a învățat cum să-mi construiesc meniul zilnic, astfel încât să-mi acopăr pofte și diverse nevoi nutritive. O ador! M-a scos dintr-un cerc vicios din care nu reușeam să mai ies.

Este buna mea prietenă cu școli înalte în nutriție. Am început cu ea cu nutriția și după am continuat cu sportul. Mi-a făcut viața tare ușoară această femeie. Acum ea este coach ul meu de nutriție și sport. Adevărat, am avut norocul să o prind 1:1 la consiliere, din păcate nu mai poate lua clienți așa, însă din ianuarie deschide pentru prima oară un grup (mic) de câțiva doritori cu care să lucreze.

Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară, am vrut să dorm mai bine, am vrut să am mintea limpede pentru a face față studiului la facultate, și am vrut să am energie în mijlocul zilei. Anca a reușit să-mi dea această independență”, a scris Nadine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton