Cum a slăbit Vlăduța Lupău, după ce a născut a doua oară: „Am scăpat de burtă. Secretul este...”

 Matei Bianca
.

În urmă cu aproape două luni, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Isaia. După ce a născut, artista a revenit foarte repede la silueta ei de invidiat, iar acum arată foarte bine. Fanii au fost curioși să afle secretul ei, astfel că au întrebat-o pe Instagram cum a reușit să slăbească. Cântăreața nu a stat prea mult pe gânduri și le-a răspuns imediat. Iată cum a reușit vedeta să slăbească, după ce a născut al doilea copil!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Vlăduța Lupău a reușit să-și recapete rapid silueta, după a doua naștere, arătând impecabil la aproape două luni de la venirea pe lume a băiețelului ei, Isaia. Artista a dezvăluit care sunt secretele din spatele transformării sale rapide. Celebra cântăreață are o siluetă de invidiat, la care multe femei doar visează.

vladuta1vladuta1

Citește și: Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu

Citește și: Vlăduța Lupău, primele imagini cu chipul celui de-al doilea fiu, după botez: „Faceți cunoștință cu Isaia'. Seamănă izbitor cu fratele său, Iair

Citește și: Eva, fiica Andreei Berecleanu, a absolvit facultatea, la Londra. Vedeta, alături de mama ei, au mers să o susțină: „Reușita este a ei, la fel și eforturile' / Cum s-a îmbrăcat tânăra, la ceremonie

Citește și: Lavinia Tîrzianu, fosta prezentatoare de la Etno TV, a născut al treilea copil. Fetița a venit pe lume de ziua soțului ei: „Cadou pentru…'

Cum a slăbit Vlăduța Lupău, după ce a născut

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a reușit să-și recapete silueta, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. La aproape două luni de la naștere, artista arată deja foarte bine și a stârnit curiozitatea fanilor, care au întrebat-o care este secretul ei.

Într-un videoclip pe care l-a făcut pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, celebra artistă a vorbit despre silueta ei și a pus accentul pe genetică, alimentație și utilizarea unui chilot modelator, care a ajutat-o foarte mult.

„Cea mai întâlnită întrebare pe care o am pe Instagram, după ce am născut, cum a slăbit/ cum am scăpat de burtă/ care e secretul/ ce siropuri am băut. Nu am băut niciun sirop, secretul cred este genetica, în primul rând, al doilea, foamea, pentru că nu prea mănânc și, nu știu dacă e un secret sau nu, am purtat un chilot modelator. L-am purtat și după prima sarcină, când l-am născut pe Iair, care strânge extrem de tare…într-adevăr, am scăpat de burtă', a spus cântăreața pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Artista a născut în urmă cu aproape două luni

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu aproape două luni, mai exact pe data de 8 iulie 2024. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Isaia.

„Isaia. Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt, ai venit ca să o înmulțești toată iubirea care era deja în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată, dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui. Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?!', a scris artista atunci pe Instagram.

Vlăduța Lupău l-a botezat pe fiul ei, Isaia

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au botezat fiul cel mic, pe Isaia, într-un decor de basm. Ceremonia de creștinare a fost una profund emoționantă și plină de iubire, avându-i alături pe nașii Andra și Cătălin Măruță.

Petrecerea de după botez a fost organizată cu mare atenție, fără a lipsi vreun detaliu. Cântăreața și-a dorit ca totul să fie impecabil și a apelat la ajutorul unor specialiști pentru a se asigura că evenimentul respectă tematica aleasă de ea, mai exact o temă albă, simbolizând puritatea, cu inimi și baloane, completată de aranjamente din trandafiri albi atât la biserică, cât și la locul petrecerii.

„ISAIA. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești a doua minune a noastră!', a scris ea pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton