Cum a surprins-o Robert Drilea pe Deea Maxer, după zvonurile despărțirii: "Ai împlinit visele a trei copii. Mulțumim pentru..."

 Tudorache Simona
.

Deea Maxer nu s-a despărțit de Robert Drilea, cel cu care a început o relație după divorțul de Dinu Maxer. Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți. Ba mai mult, Deea Maxer și-a manifestat fericirea pe rețele de socializare după ce a fost surprinsă de iubitul ei cu un sejur de neuitat. Acum petrec momente de neuitat în Franța.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Robert Drilea a plecat cu Deea Maxer, dar și cu copiii ei, Andreas și Maysa, într-o vacanță la Paris. Cei patru petrec într-o atmosferă de basm, la Disneyland. Deea Maxer a ținut să îi mulțumească partenerului ei de viață pentru surpriză și a mărturisit că a fost visul ei să ajungă aici, dar și al copiilor. Ei vor rămâne la Paris timp de cinci zile.

deea-maxer-54deea-maxer-54

Deea Maxer a plecat cu Robert Drilea și copiii la Paris

Deea Maxer a rămas impresionată de gestul lui Robert Drilea. „Ai împlinit visele a trei copii. Mulțumim pentru această surpriză! 5 zile aici', a fost mesajul pe care l-a transmis Deea Maxer pe rețelele de socializare.

Deea Maxer s-a reinventat după divorțul de Dinu. Vedeta nu mai apare așa des în spectacole, a devenit agent imobiliar în Dubai, unde vrea să își ia și o casă, dar și are și alte angajamente pe lângă. Deea Maxer nu stă rău nici sentimental. Fosta soție a lui Dinu Maxer are o relație de un an cu Robert, se înțelege foarte bine cu părinții lui și nu ar spune nu unui mariaj.

Deea Maxer vrea să se recăsătorească

Chiar dacă a divorțat, Deea Maxer continuă să creadă în căsătorie și în acel legământ sfânt pe care cei doi îl fac în fața altarului. Vedeta așteaptă acum cerea lui Robert în căsătorie. Până atunci, face planuri pentru o casă în Dubai.

Deea Maxer nu ar ezita să ajungă din nou în fața altarului. Vedeta consideră că o căsătorie încheiată în fața lui Dumnezeu e sfântă. „Nu am luat în calcul dacă mă mai mărit sau nu. Dar probabil, într-o relație serioasă, dacă va veni momentul să fiu cerută, eu cred în căsătorie. E divină. Nu e vorba de acte, ci de o asumare în fața divinității. Nu cred în actele semnate la cununia civilă, ci în căsătoria în fața lui Dumnezeu. Ca o asumare’, a spus Deea Maxer pentru Cancan.

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea și scandalurile cu Alex Dobrescu: „E mult mai tânăr decât mine. Cât de curând ne vom muta din România”/ Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

Citește și: Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, condamnat la închisoare. Decizia magistraților la un an de la accidentul produs, după ce s-a urcat beat la volan și a avariat două mașini

Citește și: Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, surprinși de paparazzi în ipostaze romantice. Ce gest a făcut afaceristul față de artistă, în public

Citește și: Christian Sabbagh se retrage din televiziune pentru o perioadă și pleacă în străinătate. Motivul pentru care a luat decizia: „Trebuie să iau o pauză”

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune, după ce el i-a făcut plângere penală. Vila de la Snagov este vizată: „Este fără serviciu, nu mai are dreptul să antreneze…'

Deea Maxer vrea casă în Dubai

În rest, Deea Maxer face planuri mari. Vrea o casă în Dubai și nu ascunde asta. „Deocamdată nu am achiziționat o casă în Dubai. Sunt în curs să fac asta, chiar îmi doresc, ca și investiție, să am o proprietate acolo. În momentul în care vrei să cumperi o proprietate în stadiu de proiect, care va fi gata peste doi ani, tu dai banii într-un cont al guvernului, care garantează investiția. În Dubai nu există țepe. Iar prețurile sunt foarte accesibile. Un apartament cu două camere în București costă la fel ca unul în Dubai. Cu 200.000 de dolari îți poți lua o super casă acolo. Se plătește în rate, e cel mai accesibil plan„, mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton