Cum a trecut Ema Uta peste despărțirea de Alex Bodi și cine i-a fost alături: ”Nu mai e ca pe vremuri, nu mai plânge nimeni în pernă. Sunt în gardă tot timpul. M-a învățat să...” / Ce spune despre copii

.

Cum a trecut Ema Uta peste despărțirea de Alex Bodi și cine i-a fost alături. Știm cu toții faptul că Ema Uta și Alex Bodi și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni, chiar atunci când toată lumea se aștepta să înceapă pregătirile pentru nuntă, după frumoasa cerere în căsătorie. Iată că s-au despărțit din nou, iar de data aceasta lucrurile par mai serioase ca niciodată, mai ales din declarațiile pe care le-au făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Într-adevăr, relația Emei Uta cu Alex Bodi a trecut prin multe încercări de-a lungul anilor. Au cunoscut și momente foarte frumoase, dar și clipe dure și greu de traversat. Pe unele le-au depășit ușor, pe altele nu, astfel că au ajuns să se despartă de multe ori, dar tot de atâtea ori să se și împace. Acum însă, make-up artista vedetelor a povestit cum depășește dezamăgirile în viață, inclusiv decepțiile amoroase!

ema-uta-si-alex-bodi-1ema-uta-si-alex-bodi-1

Citește și: Alex Bodi, adevărul despre despărțirea de Ema Uta, la două luni după ce a cerut-o de soție: „Nu e femeia cu care să te cerți”

Citește și: Ce nu poate accepta Ema Uta într-o relație, după despărțirea de Alex Bodi: „Limita este violența fizică. Pentru mine a fost ca o…'

Citește și: Când apare Emily in Paris, sezonul 4, și ce actori se alătură serialului fenomen de pe Netflix. Imagini și informații exclusive

Citește și: Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. E luptător MMA și antrenor de fitness

Cum a trecut Ema Uta peste despărțirea de Alex Bodi și cine i-a fost alături

Vestea că Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere, astfel că make-up artista a primit numeroase mesaje de compătimire, care nu au bucurat-o deloc, ci din contră. Aceasta consideră că în ziua de azi o despărțire nu mai este o tragedie și se poate trece peste fără să dramatizezi prea mult sau să faci pe victima, mai ales că ea este mereu „în gardă'.

N-am înțeles niciodată mesajele… Primeam, de exemplu, mesaje de compătimire: „ești ok?„, „săraca…„. Sunt ok, suntem în 2024, hai puțin să ne revenim, că nu mai plângem în pernă. Nu mai plânge nimeni în pernă.

Este ok, nu mai e ca pe vremuri. Tot timpul am trăit așa: nu trebuie să mă bucur prea mult, pentru că poate veni acel moment în care să îmi retrag cuvintele înapoi sau să mai am încă o dezamăgire. Sau să mă surprindă, încă o dată, într-un mod nefericit. Eu mă deschid cu un suflet pe care îl simt cald. Dar în același timp sunt în gardă, tot timpul. Așa am crescut. Tot timpul am fost atentă. (…) Pentru că m-am respectat foarte mult pe mine și am vrut tot timpul să reprezint un exemplu pentru fetele cu care lucrez. Că, până la urmă, Ema Uta este egal make-up', a precizat tânăra în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

Ema Uta: 'M-a învățat să mă rog să fiu mai puternică'

Ema Uta nu se refugiază în brațele prietenilor atunci când dă de greu sau traversează un moment mai dificil în viață, ci chiar în brațele lui Dumnezeu. În podcast-ul Ilincăi Vandici a dezvăluit că dezamăgirile, fie ele amoroasă sau de altă natură, au apropiat-o de Divinitate, ceea ce o bucură foarte mult.

Dezamăgirea pentru mine… pe mine m-a ajutat să mă rog. M-a învățat să mă rog. M-a învățat să mă îndrept către Dumnezeu mai mult. M-a învățat să mă rog să fiu mai puternică. Poate că înainte nu știam să mă rog la Dumnezeu cum trebuie. Dar dezamăgirile în viață și momentele grele te fac să înveți să te rogi la Dumnezeu. (…)', a completat Ema Uta.

În continuare, Ema Uta a mărturisit că-i place foarte mult să petreacă timp de una singură, explicând că aceasta este cea mai bună terapie pentru ea, fără a apela la alte metode.

„Terapia mea e să stau singură. Mă simt cel mai bine stând singură, eu cu mine și cu Dumnezeu. E foarte important să știi să stai singuri și să îți vindeci tu rănile, tristețile sau orice moment dificil al vieții. Cred că dacă reușești să faci față singur înseamnă că ai o putere maximă.',a spus Ema Uta.

Ce calități admiră Ema Uta la un bărbat

Ei bine, fiindcă viața merge înainte și după o despărțire, Ema Uta a dezvăluit ce fel de bărbați îi plac, precizând faptul că mai întâi este atrasă de aspectul fizic. Nu este de mirare dacă ne uităm la fostul ei iubit, Alex Bodi, însă celebra make-up artistă consideră acest lucru un defect pentru ea și vrea să se schimbe din acest punct de vedere.

'La capitolul acesta nu excelez. Fiind zodia Leu, noi avem vulnerabilitate și atracție spre ambalaj. Contează foarte mult aspectul fizic, dar nu-mi place să fie așa sau așa. Încă am această problemă, că țin cont de aspectul fizic, dar pe măsură ce trec anii îmi iau lecții de la viață și încerc să mă corectez. Încerc să învăț că ce este important pentru mine este ca omul acela să împărtășească aceleași gânduri de viitor. Să fie pentru mine cum sunt și eu pentru el. Trup, inimă, dulceață, empatie, candoare!', a mai spus Ema Uta.

Ei bine, de la relațiile amoroase, Ilinca Vandici a întrebat-o pe Ema Uta și despre copii și rolul de mamă. Spre surprinderea tuturor, deși Alex Bodi declara atunci când erau într-o relație că își dorește un copil cu ea, Ema Uta a dezvăluit că nu vrea să fie mamă acum și nici în viitorul apropiat, axându-se pe carieră și călătorii.

„Nu îmi doresc copii sau nu acum. Nu. Nu e momentul. Mai vreau să călătoresc, să văd lumea.', a spus Ema Uta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton