Cum a visat-o Oana Roman pe Mioara Roman la aproape două luni de la înmormântare: ”Mama și-a încheiat călătoria, a ajuns la destinație. Începe să ne dea de veste că...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a visat-o Oana Roman pe Mioara Roman la aproape două luni de la înmormântare. Toată lumea știe faptul că pe data de 23 februarie, Mioara Roman a încetat din viață la centrul de îngrijire de bătrâni, unde stătea de mai mult timp. A avut parte de o înmormântare fastuoasă, unde fiica ei a avut grijă să fie totul impecabil. Este dureros și acum, după două luni, fiind cea mai grea pierdere, însă cu toate acestea, vedeta se bucură că o știe bine, acolo unde este!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a suferit mult după moartea Mioarei Roman și încă simt pierderea mamei sale ca cea mai mare durere și pierdere de până acum. După zile la rând în care s-a izolat și nu a vrut să deschidă prea mult acest subiect sensibil, Oana Roman le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că a visat-o pe Mioara Roman foarte bine, ceea ce a liniștit-o mult.

oana-roman-colaj-mioaraoana-roman-colaj-mioara

Citește și: Oana Roman nu reușește să scape de numele de familie al fostului ei soț, Marius Elisei, în mediul online: „Mă chinui de doi ani. E deja o obsesie, nu știu ce să mai fac'

Citește și: Oana Roman confesiune în lacrimi, la o lună de la moartea Mioarei Roman: „E foarte greu să trăiesc fără ea. Nu am putut până azi să…'

Citește și: Vlad Gherman încă mai are pozele cu Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare, deși s-a însurat cu Oana Moșneagu: 'Pune-te în locul Oanei în primul rând. Nu are ce căuta…' / Nici fosta iubită nu le-a șters

Citește și: Victoria Răileanu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. În ce mod inedit a făcut anunțul: „Am ținut pentru noi până acum și…'

Cum a visat-o Oana Roman pe Mioara Roman la aproape două luni de la înmormântare

Oana Roman le-a spus fanilor săi în detaliu, faptul că a visat-o pe mama ei foarte frumoasă, aranjată și coafată, alături de bunica ei, fiind amândouă fericite că s-au regăsit. Vedeta consideră că prin acest vis mama ei vrea să-i transmită că s-a încheiat călătoria ei și a ajuns la destinație, acolo unde se simte bine.

„Am uitat să vă spun. Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine. Era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi noapte împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante, erau coafate și erau împreună. Așa că mama și-a încheiat călătoria, a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica.„, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Acest vis a liniștit-o pe Oana Roman, mai ales că nu doar ea a visat-o frumos pe Mioara Roman, ci și o bună prietenă a regretatei sale mame.

„A mai visat-o pe mama și o prietenă de-ale ei, tot azi noapte, deci cu siguranță ea a ajuns acolo unde trebuia și începe să ne dea de veste.„, a continuat vedeta.

Oana Roman confesiune în lacrimi, la o lună de la moartea Mioarei Roman

Reamintim faptul că Mioara Roman a avut parte de o înmormântare cu mare fast, unde au participat numeroase persoane, iar totul a fost la superlativ, asta după ce Oana Roman a lăsat totul în baza Gabrielei Lucuțar, cunoscută pentru cele mai frumoase și speciale înmormântări. Mioara Roman a fost înmormântat inclusiv cu perle la gât, astfel că și coliva avea perle și foițe de aur pe ea. De asemenea, a avut parte de un camion de flori albe și a fost scoasă din Biserică printre ropote de aplauze.

Oana Roman este împăcată cu gândul că a făcut tot ceea ce trebuia pentru mama ei, care a plecat liniștită la Ceruri, însă cu toate acestea durerea a fost una cumplită pentru ea. Abia la o lună de la tristul eveniment și-a făcut curaj să citească comentariile fanilor și să vorbească despre acest subiect foarte sensibil pentru ea.

Nu am putut până azi să citesc comentariile de condoleanțe din ziua când mama a plecat! Le-am citit acum. O parte din ele. N-am avut putere să le citesc pe toate. Mi-au scris mulți cunoscuți, prieteni, colegi… dar și zeci de mii dintre voi. Vă mulțumesc fiecăruia în parte. E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut’, a transmis Oana Roman la InstaStory.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton