Cum i-a venit lui Adrian Văncică ideea monologului din Las Fierbinți, episodul de Crăciun: „Lui Celentano i se cere...”

.

Cum i-a venit lui Adrian Văncică ideea monologului din episodul de Crăciun din Las Fierbinți. Adrian Văncică este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Personajul Celentano, pe care îl interpretează în cadrul serialului Las Fierbinți, a devenit rapid preferatul publicului! În ediția de Crăciun, acesta a avut o scenă de senzație care a devenit imediat virală. Iată ce spune protagonistul despre monologul amuzant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Adrian Văncică este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. El a reușit să câștige simpatia publicului datorită personajului Celentano, pe care îl interpretează în serialul Las Fierbinți. Anul acesta de Crăciun, 2,1 milioane de români s-au uitat la scenele amuzante de pe ProTV, iar serialul a atins cote maxime de audiență.

Actorul a povestit despre o experiență pe care a trăit-o în copilărie și care l-a inspirat pentru scena de Crăciun. Se pare că totul a pornit de la o poezie învățată la școală.


Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.Au două fetițe

Citește și: Nu vei ghici niciodată ce meserie a avut Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în Coreea:„A fost armata pe care n-am făcut-o!

Citește și: Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii!Primele imagini cu Radu Vâlcan și ispitele

Citește și: Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior:„Voi mai putea dansa?


Cum i-a venit lui Adrian Văncică ideea monologului din Las Fierbinți, episodul de Crăciun

Adrian Văncică a povestit în cadrul unui interviu despre experiența care a stat la baza scenei virale de Crăciun. Se pare că totul a pornit în copilărie, atunci când actorul era învățat „Tatăl nostru’ de către bunica sa și „Tatăl meu’ la școală.

„Poezia la care m-am oprit în serial vine din copilăria mea. E o poezie pe care am învăţat-o din abecedar şi pe care multe generaţii de copii au învăţat-o atunci, în ultimul deceniu al regimului comunist. Nu ştiu dacă ea mai există astăzi în cărţile de clasa întâi, dar ea mi-a lăsat o amintire aparte. Să vă explic! Acasă, mamaia mă învăţa Tatăl nostru ! La şcoală aveam parte de Tatăl meu. Deja în mintea mea de copil se crease o confuzie între Tatăl nostru şi Tatăl meu.‘, a spus actorul pentru impact.ro.


Acesta a povestit că și în copilărie încurca cele două scrieri, iar în serial i s-a părut o idee bună să aducă asemenea monolog în față.

Nu mi-era deloc clar care dintre cele două trebuie folosite sau când trebuie folosită! Am transpus aşadar acel episod din experienţa mea personală în scenariul serialului fiindcă mi s-a părut important. Lui Celentano i se cere într-un moment de răscruce să spună o rugăciune. Urma să vină pe lume un pui de om! Şi printre aburii de alcool, panicat de cele întâmplate, din adâncul amintirile sale, Celentano apelezează la altceva decât la o rugăciune. El începe să recite strofe din această poezie laică. Viaţa ne surprinde deseori cu tot felul de confuzii şi nu ştim întotdeauna ce reacţii vom avea!’, a spus el pentru sursa citată.


Poezia interpretată de actor

-Tatăl meu zideşte case,
Cocoţat pe schele.
El cu fruntea lui ajunge
Până sus, la stele.

-Tatăl meu coboară-n mină,
Ca să smulgă fierul,
Dar pe seară, mult îi place
Să privească cerul.


-Tatăl meu dă ţării pâine,
E pe câmpuri vara,
Are mari oştiri de grâne,
Cât se-ntinde ţara.

-Tata străjuie-n uzine
Marile cuptoare;
Fierbe-n vatră, cu oţelul,
Bulgării de soare.

-Alb halat îmbracă tata
În spital când vine.
Spune-i numai ce te doare,
El te face bine!

-Tata ne deschide-n şcoală,
Cel dintâi caietul,
El ne-nvaţă socotitul,
El, şi alfabetul.

Eu cresc mare lângă tata
Și-nvaț carte bine.
Ca părinții mei să fie
Mândri și de mine.

Sursă foto: Facebook