„Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a…”. Cum a afectat-o pe Anamaria Prodan divorțul de Laurențiu Reghecampf

 Miniosu Alexandra
.

Deși nu de puține ori a afimat că este o femeie puternică, Anamaria Prodan pare că a fost afectată de divorțul de Laurențiu Reghecampf, o perioadă. Acum, însă, impresara de fotbaliști susține că s-a regăsit pe sine, lucru care nu poate decât să o bucure. Cei care au ajutat-o să-și regăsească echilibrul au fost copiii ei, păstrând în permanență o legătură deschisă cu ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea lor neașteptată, mulți oameni s-au întrebat cum a afectat-o pe Anamaria Prodan divorțul de Laurențiu Reghecampf. Inițial, impresarei nu i-a fost deloc ușor să gestioneze situația, având în vedere că au fost căsătoriți de mai bine de un deceniu. A învățat însă, ulterior, cum să se redescopere pe ea, lucru de care e foarte mândră, pentru că acum se poate declara, în sfârșit, o femeie cu adevărat fericită.

anamaria-prodan-11anamaria-prodan-11

Anamaria Prodan pare că a trecut peste șocul despărțirii de tatăl fiului ei, Laurențiu Reghecampf. Între cei doi soți separarea a fost una cu scandal, cu bătaie în plină stradă, Poliție și cuvinte dure aruncate de o parte și de cealaltă. Acum, însă, lucrurile negative par să fie de domeniul trecutului, iar impresara declară că trece printr-o perioadă bună, în care s-a regăsit pe sine. E bucuroasă că urmașii ei i-au fost mereu alături și speră să fie la fel întotdeauna.

Citește și: „Am fost, suntem și vom rămâne icon ca familie și fost cuplu. Nimeni nu va mai putea să ne egaleze'. Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Reghe de ziua lui, când a anunțat că va fi din nou tată / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu Luca Reghecampf, fiul lui Reghe din mariajul cu Mariana Pfeiffer: „Este crescut tot de mine și îl iubesc la fel de mult cum îi iubesc și pe copiii mei” / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre relația cu Cove, după ce actorul a dezvăluit că au fost împreună o lună: „M-a invitat la film și…”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru: „Mă face maxim fericită, dar nu o să îl vedeți prea curând”. Asistenta TV are gânduri serioase de căsătorie

Cum a afectat-o pe Anamaria Prodan divorțul de Laurențiu Reghecampf

Într-un interviu oferit recent, Anamaria Prodan susține că a reușit să se regăsească în ultima perioadă. Fiica Ionelei Prodan consideră că Dumnezeu a luat „tot ce e rău' de lângă ea și că „vălul de pe ochi s-a ridicat'.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat', a declarat Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.ro.

Întrebată dacă suferința i-a afectat relația cu copiii, Anamaria Prodan a oferit un răspuns negativ. În plus, a explicat că urmașii ei i-au fost mereu alături și că a discutat cu ei orice lucru, fie el rău sau bun, din viețile lor.

„Nu, nici vorbă. Copiii au fost lângă mine secundă de secundă și am discutat secundă de secundă fiecare lucru bun sau rău în viața noastră', a mai afirmat vedeta.

Anamaria Prodan a defilat pe podium, la 50 de ani

În ziua în care a avut procesul cu Reghe, Anamaria Prodan a defilat pe podium și s-a aflat, din nou, în postura de manechin. Vedeta a participat la Timișoara Fashion Week, unde a reprezentat și ea colecția Felix Ramiro.

Impresara a defilat chiar la începutul prezentării, într-un costum de inspirație masculină, cu redingotă și pantaloni cu vipușcă, ce i-a pus perfect silueta în valoare. În culise, ea a mărturisit că trece printr-o perioadă bună, din toate punctele de vedere, și că a îngropat toate furiile și toate resentimentele, trecând peste ele odată cu divorțul de Reghe.

‘M-ați întrebat cum îmi mențin silueta, astfel încât să defilez pe un podium de moda cot la cot cu manechine adevărate. Simplu: sunt liniștită și fericită, și atunci când ești așa, te simți bine în pielea ta. Am grijă să nu fac excese. Și am grijă să fiu fericită’, spunea Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton