Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, celebritatea tatălui ei, în copilărie: "De mică am simțit respingerea celor din jur"

 Dumba Gabriela
.

Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, celebritatea tatălui ei, în copilărie. Deși invidiată pentru numele ei și situația materială de care s-a bucurat dintotdeauna, Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, simțea, în copilărie, că tocmai din cauza acestor lucruri este respinsă de alți copii. Karmen avea dorințe simple la vremea aceea, cum ar fi să meargă pe jos, cu alți colegi de școală și nu în mașina părinților. Fiica lui Adi Minune povestește acum care sunt cele mai mari regrete ale ei legate de copilărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, celebritatea tatălui ei, în copilărie. Karmen Simionescu se află în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, ținând cont că tatăl său, Adrian Minune este celebru. Când era copil, însă, cântăreața își dorea o copilărie normală, alături de copiii simpli, care uneori păstrau distanța față de ea din cauza numelui pe care îl poartă.

262919178_465889761566276_7402164456965927058_n262919178_465889761566276_7402164456965927058_n

Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, celebritatea tatălui ei, în copilărie

De mică îmi doream să mă simt un copil normal, îmi doream să merg pe jos la școală. Îmi plăcea că veneau prietenii mei împreună cu povești de pe drum, despre ce au pățit în metrou sau în autobuz, iar eu eram în mașină.

Poate pentru unii este dubios ce zic: Domne, fata aceasta a crescut cu o situație foarte bună, vai, ce să spunem!'. Când ești mic nu conștientizezi multe lucruri, nu conștientizezi că este un beneficiu faptul că ai o situație mai bună.

Eu îmi doream să am mulți prieteni alături de care să merg pe jos, prin frig, prin zăpadă. De mică am fost sociabilă, îmi doream să am mulți prieteni! Chestia asta m-a îndepărtat puțin de oameni pentru că unii copii poate simțeau diferența atunci când venea vorba de situația materială.

Poate unii ziceau: Cum să o bag pe Karmen în seamă?'. Acesta nu a fost un criteriu pentru a alege prietenii. Eu am prieteni din toate păturile sociale, cu părinți din toate meseriile. De mică am simțit puțin respingerea, să zicem, a celor din jur: Asta e altcineva, altceva! Nu ne băgăm cu ea în seamă! Bine, lasă-ne!'.

Pentru un copil e ciudat, nu înțelegi mare lucru, că tatăl tău e cunoscut. Ești un copil ca oricare altul în sinea ta. Întotdeauna mi-am dorit să nu îi pese nimănui de cine sunt eu sau de cine e tata!', a declarat Karmen Simionescu la ego.ro.

Citește și: Ramona Gabor e singură din nou. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă: „Unde sunt toți bărbații buni?’

Citește și: „Am văzut multe cazuri dureroase. Trebuie să-ți pui un semn de întrebare când e ieftin. 2500 de lei pe lună e puțin’. Proprietarul căminului de bătrâni unde a locuit Zina Dumitrescu, despre ororile petrecute în azile

Karmen Simionescu spune că mulți au profitat de numele lui

Karmen Simionescu a punctat că, fiind sinceră, deschisă și sociabilă, uneori a dat și de amici' care nu s-au dovedit a fi ca ea:

Copil fiind, am fost naivă și încă sunt. Sunt o persoană sociabilă, foarte deschisă și sinceră și îmi place să îmi fac prieteni. Tocmai de asta mi-am și luat-o de multe ori!

Da, au fost persoane care au apărut de multe ori și bineînțeles că au și dispărut! Nu neapărat că s-au folosit, dar poate au avut mici beneficii de pe urma unei prietenii cu mine, însă atunci când ești un om curat, sincer și nu ai nimic de ascuns, Dumnezeu are grijă de tine, nu trebuie să te răzbuni sau să cauți motive de ceartă! Dumnezeu o să îi țină pe cei care trebuie să stea lângă tine, iar cei care trebuie să plece vor pleca singuri!'

Ce îi sfătuiește Karmen, fiica lui Adi Minune, pe tinerii talentați

Karmen Simionescu a ținut să le transmită un sfat copiilor talentați. Fiica lui Adi Minune a explicat că orice vis se poate realiza dacă se muncește pentru acesta în fiecare zi:

Sunt sigură că sunt copii talentați care își doresc să facă ceva și au nevoie să audă lucrul acesta, poate chiar de la mine. Dacă vă doriți să faceți un lucru, dacă puneți destul de multă pasiune, sigur reușiți!

Nu contează ce spun alții, că nu e bine, că nu ești făcut pentru asta, că nu o să reușești niciodată…atâta timp cât simți că ești făcut pentru asta, zi de zi fă ceva pentru visul tău și sigur se va realiza!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton