Cum îl afectează pe iubitul Irinei Rimes trecutul amoros al artistei: „El n-a avut relații toxice. Pentru că nu a trăit lucrurile pe care le-am trăit eu, el are probleme…”

 Radulescu Ruxandra
.

Cum îl afectează pe iubitul Irinei Rimes trecutul amoros al artistei. Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de aproximativ doi ani și formează un cuplul superb. Irina a mărturisit, recent, că actuala relație este una armonioasă și liniștită, spre deosebire de cele toxice, din trecut trecut. Totuși, suferința a lăsat urme importante în viața și sufletul artistei, iar câteodată Irinei, spune ea, îi este dificil să se obișnuiască cu sentimentul de liniște sufletească, din prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum îl afectează pe iubitul Irinei Rimes trecutul amoros al artistei. Irina Rimes și artistul francez, David Goldcher, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani. Artista a mărturisit, la podcastul lui Mihai Morar, că majoritatea relațiilor în care a fost implicată au fost toxice, însă, prin iubirea pe care o trăiește împreună cu David, a început un nou capitol în viața ei. Irina Rimes recunoaște că, uneori, este dificil să se obișnuiască cu această stare de echilibru în relație.

index-25index-25

Cum îl afectează pe iubitul Irinei Rimes trecutul amoros al artistei

Irina Rimes a vorbit despre maniera în care relațiile toxice din trecut au marcat-o. Artista a menționat că uneori îi este dificil să facă parte dintr-o poveste de dragoste armonioasă, dar are parte de spriinul partenerului ei, David.

Eu atunci când am intrat în relație cu David, deja conștientizasem toate greșelile pe care le-am făcut în relațiile anterioare și am zis că eu, în relația asta, eu o să mă iubesc pe mine și el încă are probleme la capitolul ăsta pentru că el nu a trăit lucrurile pe care le-am trăit eu, el abia învață lucrurile astea. El n-a avut relații toxice, să știe cum se întâmplă lucrurile, și să ajungă la această concluzie. Eu îi spun lucrurile astea și el le procesează puțin mai greu, dar dacă există măcar unul în relație, care să știe treaba asta, e bine, și de aceea ne și merge.

Citește și: Cum s-au cunoscut Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher: „Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât…’. Unde locuiesc cei doi / EXCLUSIV

Citește și: Irina Rimes, primul pictorial de cuplu alături de iubitul ei, David Goldcher: „Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină. Nu am nicio temere’ / EXCLUSIV

Să fii într-o relație normală, pentru un om care e obișnuit să fie în relații toxice și care a căutat suferința cu tot prețul, câteodată poate fi plictisitor, dar poate fi și eliberator și cred că de cele mai multe ori este eliberator, pentru că ai timp de alte lucruri. Eu când eram în relații toxice, nu aveam timp de altceva, acum am timp. Am timp să mă gândesc la carieră ca fiind un business și să o tratez ca pe un business, să fiu prezentă în viața prietenilor mei, să fiu prezentă în viața mea. În loc să dormi, să faci sport, să înveți, tu trebuie să stai cu capul în problema pe care o ai, ca să o rezolvi pentru că altfel nu poți să treci mai departe. Acum viața mea e mult mai liniștită. Înainte, viața mea era un roller-coaster, acum viața mea este lină.”, a declarat Irina Rimes la podcastul lui Morar.

Irina Rimes, despre relația cu David: „Problema nu este la el, ci la mine”

Irina Rimes a mai adăugat că, pentru cei care au trăit emoția iubirii la extreme, poate fi o adevărată provocare să găsească un echilibru. Din fericire, ea și iubitul ei, David, reușesc să depășească obstacolele și se gândesc să-și construiască un viitor împreună.

M-am abținut foarte tare și în continuare mă abțin, dar știu că asta e ce-mi trebuie. Cred că în momentul ăsta nu mă mai gândesc la ce vreau ci la ce-mi trebuie, de la o vârstă, te cam saturi de roller-coaster, vrei să-ți fie doar bine. Binele în sine e plictisitor pentru oameni ca noi, problema nu este la el, ci la mine pentru că sunt obișnuită să-mi fie foarte bine, sau foarte rău, iar acum este bine, nu foarte bine, ci bine.

David a avut mari probleme să se ajusteze cu viața de aici pentru că el a lăsat mai mult decât am lăsat eu, el a plecat din Fanța și s-a mutat aici, chiar dacă nu s-a mutat definitiv. La mine viața mea doar s-a îmbunătăți de când a apărut el, pt că a apărut o țară nouă, care a devenit țara mea, pt că vrem să ne facem o viața împreună.„, a mai adăugat Irina Rimes, în cadrul aceluiași podcast.

FOTO: Instagram VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton