"Eram pe moarte, s-a scurs tot sângele din mine. A fost o tumoare ascunsă în…". Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer și cine i-a salvat viața, în 2019

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu a avut probleme grave de sănătate în ultimii ani, iar în 2019 a aflat că are cancer de colon și a fost la un pas de moarte. Designerului i-a fost descoperită întâmplător o tumoare ascunsă în spatele apendicului și viața i-a fost salvată la limită, în urma unei operații complexe la care au participat 20 de cadre medicale, într-un spital din Turcia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set uzual de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat atunci în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon.

5353

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte după ce a aflat că are cancer

Invitat în platoul Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a povestit că a ajuns pe mâna medicilor din Turcia și a aflat că are probleme serioase de sănătate, după ce a simțit un disconfort în partea dreaptă a abdomenului.

„A fost o tumoare ascunsă în spatele apendicului, pe care am descoperit-o întâmplător în Turcia, pentru că eu acolo îmi fac analizele. Filmam la o altă emisiune și spuneam că simt așa niște înțepături dar nu deranjant. Am făcut un ecograf și au văzut că am o formă specială de apendicită. Am și râs… pai puteam eu să am un apendic normal?

Mi-au zis să mă operez, dar nu am vrut pentru că aveam prezentări în România. Am venit aici, mi-am scos apendicul, dar când l-am scos am descoperit această tumoare ascunsă în spatele apendicului. O tumoare nașpa”, a povestit Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Designerul spune că, după ce a aflat că are probleme serioase de sănătate, a plecat la prima oră cu un avion privat la Istanbul și viața i-a fost salvată la limită.

„Am plecat la prima oră cu un privat flight la Istanbul. Când m-au văzut în ce hal eram… Eram pe moarte, ca să spun sincer. Am făcut o operație extrem de periculoasă, eu am fost printre primii oameni din lume care au făcut această operație. În sensul că te deschide, te taie, îți curăță tot ce e în tine, apoi îți bagă o supradoză de chimioterapie, ca și cum ai face chimio preț de un an', a precizat el.

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre iubitul Cristinei Ciobănașu și părinții ei. Ce relație are actrița cu tatăl ei biologic: „El e un om mai retras. E foarte greu să îi cer să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan cearta și gelozia în cuplu: „La începutul relației, aveam dificultăți…’. Ce spune actrița despre Vlad Gherman, fostul ei iubit / EXCLUSIV

Deși operația a decurs bine, lucrurile s-au agravat pentru celebrul designer român, suferind o hemoragie internă.

„La trei zile după operație am avut neșansa, din cauza unor chestii făcute, mă rog, nu mai vorbim, mi-a explodat o drenă, am făcut o hemoragie internă. Și în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv. Toți doctorii spuneau „l-am salvat de cancer, moare de hemoragie'. Norocul a fost că unul din medicii americani care m-au operat stătea vis-a-vis, a venit repede, era duminică la ora cinci, spitalul era gol. Mi s-a băgat sânge pe aici (indicând gâtul), pe mâini, pe picioare, era ceva rău. Intrasem în fibrilații, nu aveam voie cu inima, frisoane, au scos dintr-o sală performantă un domn care trebuia să-l opereze. Nu mai puteam să rezist', a mai spus el.

Cătălin Botezatu a fost operat timp de 6 ore

Cătălin Botezatu povestește că a fost ținut în operație timp de 6 ore și că, înainte de a fi supus intervenției chirurgicale i s-ar fi spus că există șansa să nu supraviețuiască. Cu toate acestea, a fost de acord să se lase pe mâna cadrelor medicale, încrezător că totul o să fie bine.

„Operația a durat 6 ore și 3 minute. A fost ceva rău, nu că aș fi simțit… După operație îmi venea să-mi rup pieptul, așa de rău a fost. Mulți doctori, de-a lungul timpului, de când mă știu eu, am avut diverse afecțiuni și îmi spuneau că s-a vindecat totul și că parcă nu am avut nimic. Ziceau „Tu ai ceva de alien (n.r. extraterestru)”, mai spune Cătălin Botezatu.

Deși acum se simte mult mai bine, Cătălin Botezatu spune că mai trebuie să fie supus încă unei intervenții chirurgicale.

„N-am voie să fac niciun efort, n-am voie să ridic greutăți. Bineînțeles că ridic, că nu pot să nu pun mîna. Până când fac această operație pentru că mai e o chestie care apasă pe tot ce înseamnă organe interne', a mărturisit designerul.

Totodată, Cătălin Botezatu a afirmat că are până acum montate șapte stenturi la inimă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton