Cum a aflat fiica regretatului Constantin Codrescu că a fost înfiată: „Aveam 10 ani, mi-au spus niște vecini”. Noi acuzații pentru văduva artistului / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum a aflat fiica regretatului Constantin Codrescu că a fost, de fapt, înfiată. Actorul Constantin Codrescu ar fi împlinit 92 de ani pe data de 5 septembrie. În această zi emoționantă, Anca Codrescu ne-a dezvăluit că abia la vârsta de 10 ani a aflat că a fost adoptată de el, când au informat-o niște vecini. Iată ce noi acuzații îi aduce Anca Codrescu văduvei artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum a aflat fiica regretatului Constantin Codrescu că a fost, de fapt, înfiată. Anca Codrescu a aflat de la niște vecini că a fost înfiată de Constantin Codrescu. Pe atunci, femeia avea doar 10 ani. Își amintește și acum cu drag de părinții ei adoptivi și susține că cea mai frumoasă perioadă din viața ei a durat doar doi ani, în timp ce artistul era căsătorit cu Ildiko Codrescu.

fb_img_1681975494598-1fb_img_1681975494598-1

Citește și: „Mă ascundeau să nu-mi văd mama'. Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu, dezvăluiri șocante după moartea actorului

Citește și: „Nu se poate împărți cu frații vitregi”. Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu vrea să recupereze moștenirea din partea mamei sale

Citește și: Lavinia Petrea, 9 ani de mariaj și 3 copii. Ce spune vedeta despre întâlnirea cu soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere…. aveam să aflăm asta când am ieșit prima dată împreună” / EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre nuntă, după ce actorul a cerut-o de soție: „Ne-am gândit să o facem la…'. Ce spun despre locație și rochia de mireasă

Cum a aflat fiica regretatului Constantin Codrescu că a fost, de fapt, înfiată

Anca Codrescu își amintește că cea mai frumoasă perioadă din viața ei a fost aceea în care tatăl ei, regretatul actor Constantin Codrescu, era căsătorit cu Ildiko Codrescu. Ea a aflat că este înfiată la vârsta de 10 ani, de la niște vecini. Fata înfiată de actor face acuzații la adresa mamei vitrege, care este ultima soție a actorului, Vasilica Codrescu. Femeia susține că cea din urmă l-ar fi „păcălit'.

'Cea mai frumoasă amintire legată de tatăl meu este din perioada în care era cu mama mea adoptivă. Doi ani minunați, aproape doi ani, până când s-a băgat doamna Vasilica, de l-a păcălit și s-a căsătorit cu el. Când i-am avut pe amândoi, pe Ildiko Codrescu și Constantin Codrescu, aceea a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea.', a declarat Anca Codrescu, pentru viva.ro.

Anca Codrescu a apreciat foarte mult faptul că actorul Constantin Codrescu și Ildiko Codrescu au făcut acest gest pentru ea, de a o lua din orfelinat. Își amintește de ei cu drag și se bucură că i-au fost părinți.

„Mă cutremură aceste amintiri, de când ei erau împreună și aveau o căsnicie frumoasă, iar eu aveam părinți adoptivi. Fiindcă ei au făcut acest gest de a mă lua dintr-un orfelinat, dar ei erau părinții mei. Mai ales că eu mi-am dat seama… Dar ei nu m-au informat ei personal, ci mi-au spus niște vecini, când eu aveam 10 ani, că eram adoptată, eu nici nu am știut. Asta e altceva. Eram deja, cu ultima doamnă Codrescu a tatălui meu.', a mai declarat Anca Codrescu, pentru viva.ro.

Anca Codrescu: Nu am încetat niciun pic să-l iubesc pe tatăl meu'

Anca Codrescu mai susține că, deși tatăl ei ar fi fost ani de zile influențat de ultima lui soție în privința ei, ea nu a încetat nicio clipă să îl iubească.

'Aparte de tot jocul pe care l-a făcut ultima doamnă doamna Codrescu, ultima soție a tatălui meu, eu nu am încetat niciun pic să-l iubesc pe tatăl meu, să-l respect, să-l respect pentru gestul pe care l-a făcut în 1983, acela de a mă adopta. Rămâne în sufletul meu.', a mai mărturisit aceasta.

Anca Codrescu nu a agreat-o nicicând pe ultima soție a tatălui ei, care, spune ea, nu ar fi iubit-o și nu ar fi avut-o deloc la suflet. Totuși, pentru gestul tatălui ei de a o adopta cu soția lui din acea vreme, Ildiko, aceasta spune că se abține mult cu privire la numeroase lucruri care s-au întâmplat.

'Datorită acestui lucru am vrut să aduc în fața luminii și a publicului care l-a îndrăgit și care sigur că încă mai sunt care îl îndrăgesc, chiar dacă el a plecat în neființă. A rămas în inimile noastre. El a lăsat foarte multe în urmă, a avut multe realizări pe plan artistic.', a conchis fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton