Cum a ajuns Nelu Vlad să se însoare cu soția lui, după ce a fost îndrăgostit de o altă femeie, la 18 ani: „Și acum aș dori să mă întâlnesc cu ea. Tot Maria o chema”

 Tudorache Simona
.

Nelu Vlad și-a cunoscut soția după ce trăise o mare iubire. Chiar dacă a început brusc și într-un mod neașteptat această legătură, Nelu Vlad și Maria au ajuns să se descopere cu alți ochi pe parcurs. Au fost acolo unul pentru celălalt. Astăzi au 50 de ani de mariaj, copii, nepoți și o viață frumoasă de familie împreună. Liderul trupei Azur are convingerea că a făcut alegerea potrivită cândva, când viața i-a oferit această posibilitate..

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Nelu Vlad a privit-o îndelung pe Maria până să facă primul pas, apoi i-a cerut unei colege să le intermedieze o întâlnire. Maria nu a fost impresionată, dar el a insistat. După o lună ajungeau în fața altarului. La un moment dat, Maria a intrat în comă după o intervenție chirurgicală. El a susținut-o, s-a rugat și, ca printr-o minune, povestea lor nu s-a încheiat aici, pentru că Maria și-a revenit.

nelu vlad 12nelu vlad 12

Cum a ajuns Nelu Vlad să se însoare cu soția lui, după ce a fost îndrăgostit de o altă femeie, la 18 ani

Nelu Vlad și-a dorit o familie și Maria i s-a părut alegerea ideală la acea vreme. Artistul lăsase în urmă o mare dragoste. Povestea lor nu a fost simplă, dar a rezistat timpului și obstacolelor ivite.

„După atâția ani de conviețuire, îmi dau seama că am judecat bine la vremea aceea. Pentru că am zis că nimic nu e mai de preț în viața omului decât să aibă propriul cămin și propria familie. Atunci când pleci în turneu, îți dai seama cât de trist este să te întorci și să nu ai unde și cât de plăcut este să te întorci în căminul tău. După aceea devine o rutină. Fac 50 de ani de căsnicie. Să nu crezi că toate zilele au fost luminoase și senine în viața mea. Meritul meu și al soției este acela că am trecut cu vederea repede micile discuții care nu au ajuns niciodată în pragul unui divorț. Nici vorbă să ajungem acolo. Cam toate au fost calculate în viața mea, și momentul în care m-am căsătorit, am calculat și momentul ăsta. Ne-am căsătorit în decurs de o lună și nu am greșit', a declarat Nelu Vlad la Antena Stars.

Citește și: Cum gestionează Daliana și Răzvan Simion certurile în căsnicie: „Să nu apeși accelerația atunci când celălalt e la capătul puterilor”. Susțin că „gelozia poate fi un condiment valoros într-o relație” / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă'. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu, replică usturătoare pentru Mihai Albu, după ce a fost ironic la adresa ei: „Tot timpul ai pozat în ce nu ești. Soț model, tată model, instanță morală. Nu ești nimic din aceste lucruri. Ajunge! Ești MIC, atât”

Citește și: Gabi Bădălău nu va ataca decizia care permite băieților să apară într-o emisiune TV alături de Claudia Pătrășcanu: „E un semn de pace. Mi-am anunțat avocații…'

De ce a renunțat Nelu Vlad la marea iubire trăită la 18 ani

Artistul nu a mers mai departe cu cea de care s-a îndrăgostit la 18 ani, dar a purtat-o mereu într-un colț de suflet. Atunci când s-au întâlnit, Nelu Vlad termina liceul, iar ea era ultimul an la Medicină. A simțit că nu le este dat să fie împreună și a încheiat relația.

Cam ăla a fost momentul cel mai fericit din viața mea, dar ea era ultimul an la Medicină, iar eu doar terminasem liceul. M-am simțit dezavantajat față de ea. Am zis că ea o să fie doctoriță, eu nici măcar nu am intrat la facultate, și o să fie o discrepanță între ideile noastre, modul nostru de viață și așa am pus capăt acestui posibil mariaj, lucru care ei nu prea i-a plăcut. După aceea m-a evitat tot timpul. Și acum aș dori să mă întâlnesc cu ea, dar nu mai știu unde este. Tot Maria o chema. Asta este o altă calitate pe care o are soția mea, nu îmi face observație. Nu au fost probleme. Cel mai mult contează fidelitatea, răbdarea', a adăugat Nelu Vlad, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton