Cum a ajutat-o CRBL pe soția sa, Elena, să-și depășească limitele și fobiile la Power Couple: "Trebuie doar să o echilibrez, ea are o frică serioasă, nu e ceva pueril". Ei sunt prima echipă eliminată din concurs / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a ajutat-o CRBL pe soția sa, Elena, să-și depășească limitele și fobiile la Power Couple. CRBL și soția sa, Elena Andreianu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, fiind căsătoriți de 16 ani, iar împreună au o fiică minunată, pe nume Alessia, în vârstă de 13 ani. CRBL a spus, în exclusivitate, cum a susținut-o pe Elena în momentele dificile din competiție, dar și de ce fobie suferă soția lui. Artistul a dezvăluit și care a fost reacția fiicei lor, Alessia, când a aflat că părinții ei vor participa la concursul Power-Couple.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

fiica-lui-crbl-alessia-scoala-privata-2fiica-lui-crbl-alessia-scoala-privata-2

Cum a ajutat-o CRBL pe soția sa, Elena, să-și depășească limitele și fobiile la Power Couple

Tu și Elena sunteți căsătoriți de 16 ani și iată că tocmai ați participat împreună la „Power-couple”. Este interesant că povestea voastră de iubire a început tot la o competiție de tip reality-show, e vorba de „Dansez pentru tine”, unde a fost coregrafa ta. Spune-mi care au fost calitățile pe care ai învățat să le apreciezi și mai mult la ea, după cea mai recentă experiență de la Power Couple?

Citește și: Power Couple 7 februarie – CRBL și soția lui, Elena, au fost eliminați din competiție: „Suntem dezamăgiți. Îmi pare foarte rău că…'

Citește și: CRBL și Elena, primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple. Ce probă dificilă vor avea de trecut concurenții

Citește și: Când face Ecaterina Ladin botezul celui de-al treilea băiat: „l-am rugat pe soțul meu să rămână o perioadă mai mare acasă, el având o afacere la mare. Pe Roman îmi doresc să îl alăptez'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Ovidiu Komornyik și ce interdicție i-au impus medicii: „Era să mor, am zăcut la propriu trei săptămâni’. Nu a mai putut urca pe scenă o perioadă

Participam la „Dansez pentru tine”, iar Elena a fost coregrafa mea, așa am cunoscut-o prima oară. După două sezoane consecutive la „Dansez pentru tine”, unde ea a fost coregrafă și doar atât, dansul ne-a apropiat mai mult, de aici a început toată povestea asta de 16 ani.

Noi ne cunoaștem foarte bine, iar ceea ce mi-a plăcut foarte mult la ea în experiența „Power-couple” a fost că Elena atunci când spune că nu mai poate descoperă că, de fapt, poate și că e în stare de mai mult. E vorba doar de concentrația ei, ea are frică de înălțime și nu este o frică puerilă, ci este ceva serios și, totuși, a trecut foarte bine peste anumite probe.

Pe lângă frica de înălțime sunt și alte frici, evident, dar am văzut cât de mult se concentrează și cât de mult vrea să facă lucrul respectiv. Cred că asta e valabil la toți oamenii. În momentul în care tu spui că nu poți, da, ești într-o zonă de confort. Dacă ți-ai spune că trebuie să poți, poate ai schimba un pic decizia.

Cum a reacționat fiica lui CRBL când a aflat că părinții ei vor fi la Power Couple

Cum a reacționat fiica ta când i-ai spus că tu și Elena veți participa împreună la o competiție între cupluri, cum e Power Couple, și va vedea cum colaborați în situații ce implică adrenalină?

Alessia e foarte cerebrală, este mult mai matură pentru vârsta ei și nu mai poate fi înfluențată cu păcăleli pentru copii. Este evident că eu m-am hotărât prima oară că aș vrea să încerc acest show, apoi a trebuit s-o las pe Elena să se decidă dacă vrea sau nu vrea. Este bine că Alessia și-a dorit din prima sa ne vadă la Power Couple, așa că ea a trecut în echipa mea, cum s-ar spune. Așa că eu și Alessia eram amândoi în aceeași echipă, iar Elena în partea cealaltă. Ea își imagina cum o să ne vadă la televizor pe amândoi așa că ea își dorea foarte mult treaba asta.

CRBL: „Trebuie să-i arăt că tatăl ei este un exemplu. E o presiune foarte mare”

Crezi că acest gen de mentalitate te-a ajutat să reziști și la show-urile de aventură la care ai participat, până acum, cum ar fi Survivor sau Asia Express?

Cred despre mine că-mi folosesc cu adevărat cerebelul și văd că la Survivor m-a ajutat foarte mult să rămân pe linia de plutire și să nu ies din caracterul meu, chiar dacă pe vremuri eram un caracter mult mai coleric, dar se pare că, cu trecerea timpului, am început să fiu mai echilibrat și, într-adevăr, a fost doar despre partea psihică la Survivor. Când vine vorba de condițiile de acolo, de somn, de mâncare, corpul se obișnuiește, dacă primește comanda care trebuie.

De fiecare dată, la toate show-urile la care am participat, întotdeauna am ținut cont de miză, nu de premiu. Dacă la Asia Express era vorba despre rezistența la răbdare și a te bucura cât poți de mult de fiecare moment pe care ți-l oferă acel show, la Survivor era vorba să mai treacă o zi, să pot să fiu mândru de mine, chiar dacă acasă mai am un martor de 13 ani căruia trebuie să-i arăt că tatăl ei este un exemplu. E o presiune foarte mare și de aceea am reușit la Survivor să mă îndepărtez foarte mult de grupul de acolo, pentru a nu auzi, a nu asculta, a nu mă implica, în toate slăbiciunile colegilor mei și atunci asta m-a ajutat, dar corpul a cedat, la un moment dat, și a trebuit să fiu eliminat de la Survivor.

Care ai spune că a fost miza la Power Couple, alături de soția ta, Elena?

Miza mea a fost Elena. Miza mea nu a fost să dau bine, miza mea nu a fost despre mine, să trec eu probele. Este evident că dacă eram singur le treceam cu totul altfel, dar momentul în care joc în echipă și în echipă este soția mea, este prietena mea, este iubita mea, este partenerul meu, este evident că trebuie să joc în echipă și nu mai este vorba doar despre mine, ci este vorba despre ea. Și atunci eu trebuie doar s-o echilibrez și s-o fac să vrea mai mult și atunci a fost mai mult joaca noastră și ne-a reușit, pe ici pe colo, să fim copii, să ne jucăm și să ne bucurăm foarte mult de ce oferă show-ul.

CRBL, despre colaborarea cu coregraful Răzvan Mazilu și actrița Coca Bloos, pe scena Teatrului Odeon

Puțini știu că tu ai colaborat cu celebrul coregraf Răzvan Mazilu și ai dansat pe scena teatrului Odeon, în cadrul spectacolului de succes „Block Bach”, cu o distribuție de excepție, printre care și actrița Coca Bloos. Povestește-mi câte ceva despre acest proiect.

„Block Bach” a fost un proiect exatrordinar pe care eu l-am iubit foarte mult și îl iubesc și acum și regret că nu se mai joacă. Datorită acestui spectacol, am văzut vreo șapte țări împreună cu echipa, cu Răzvan și cu Monica și cu doamna Coca Bloos și cu Dabija. A fost combinația între mai multe stiluri de dans și în care și street dance-ul și-a făcut loc într-o manieră foarte frumoasă, pentru că regia a fost foarte bună, dar și coregrafia a fost foarte bună. De aceea spun că „Block Bach” a fost un proiect unicat. Aș mai vrea să fac parte din așa ceva, dacă s-ar mai ivi ocazia, dar nu am văzut.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton