Cum a ajutat-o pe Daniela Gyorfi imaginea sexy pe care o afișează: „Degeaba ai cea mai bună voce din lume, dacă nu transmiți"

 Tudorache Simona
.

Daniela Gyorfi a avut întotdeauna o imagine sexy, pentru că are convingerea că produsul vinde. Artista crede că poți ajunge la sufletulul publicului dacă știi ce să transmiți. Daniela Gyorfi susține că atuul ei este sex-appeal-ul, care este mai important decât frumusețea aceea tipică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Solista admite că i-a plăcut să provoace, prin haine, prin gesturi. Cu toate astea, Daniela Gyorfi nu poate uita un moment care i-a dat mult de gândit și care are legătură cu Laura Stoica.

daniela-gyorfi-67daniela-gyorfi-67

Daniela Gyorfi a mizat pe latura ei sexy și a avut doar de câțștigat

Daniela Gyorfi crede că fizicul a ajutat-o să se impună în showbiz. Corpul bine lucrat pe care l-a avut întotdeauna, obținut prin mult sport, a făcut-o să răzbată în fața concurenței.

„Produsul vinde. Degeaba ai cea mai bună voce din lume, dacă nu transmiți, dacă oamenii nu vor. Ajungi să cânți pe un segment de piață foarte nișat. N-am fost niciodată frumoasă, niciodată. Am fost atrăgătoare. Am avut un sex-appeal care este mult mai important decât frumusețile alea pe tipar, un tipar anume. Provocatoare, pentru că mi-a plăcut să provoc foarte mult. Aveam fizicul, eram pe sport. Făceam 1000 de abdomene. Mă îmbrăcam provocator. Dansam, făceam. Când mă duceam la festivaluri, îi omoram pe ăia. Astea sunt imagini.

Eu dacă am avut viața mea personală, privată, niciodată nu am încurcat-o cu cea de artist. Eu nu m-am folosit de fizicul meu ca să ajung cântăreață sau să am nu știu ce fel de beneficii', a spus precizat Daniela Gyorfi în cadrul podcastului Tare de tot.

Citește și: Cine este Ciprian Sandu de la Insula de 1 milion. Tragedia care i-a marcat viața tânărului influencer

Citește și: Cum arată Oana Ciocan machiată și îmbrăcată provocator. Imagine rară cu iubita lui Jador

Citește și: Radu Siffredi, declarație de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple: „Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața și…'

Citește și: „Nu vreau să mă recăsătoresc'. Ce spune Irinel Columbeanu despre relația cu fosta lui iubită, Oana Cojocaru, după ce l-a vizitat la azil

Daniela Gyorfi, despre cum i-a schimbat Laura Stoica viața

Artista nu crede că va uita vreodată prima întâlnire cu Laura Stoica, despre care spune că avea o voce dumnezeiască. Se întâmpla la Festivalul de la Mamaia. Atunci, Daniela Gyorfi a ascultat-o și a refuzat să mai intre în concurs.

De când am început să cânt, din 90, am fost la Festivalul de Muzică de la Mamaia, la preselecție, și stând acolo pe hol am auzit o voce dumnezeiască; era Laura Stoica și… m-am retras. Nici n-am mai participat. În 91, nu aveam o imagine sexy, dar mi-am dat seama că nu aveam nici cea mai bună voce, nu eram nici cea mai frumoasă, nici cea mai bogată, nici nu aveam relații' … nu aveam nimic dar, aveam o determinare de băteam' pe toată lumea, și veneam să fiu artistită … despre asta era vorba. Dacă te naști cu ceva, publicul te place, și ai o șansă', a mărturisit Daniela Gyorfi,  la Kanal D2, în emisunea Detectorul de minciuni'.

Daniela Gyorfi: Chiar dacă plâng două trei zile, mă reculeg, îmi adun puterile și merg mai departe”

Viața i-a oferit multe momente frumoase, dar a și supus-o la multe încercări. Cu ambiție și multă hotărâre, Daniela Gyorfi a reușit să depășească numeroase piedici.
Chiar dacă plâng două trei zile, mă reculeg, îmi adun puterile și merg mai departe. Educație spartană. Cred că fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat în viață să fie dat la o parte sau să i se facă o nedreptate dar, dacă Dumnezeu vrea, și te iubește, până la urmă tot trebuie să reușești, susține solista.

Foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton