Cum a ales Alina Ceușan numele "Perla" pentru fetița ei. Are origini spaniole și are o semnificație importantă pentru ea și soțul ei: "A venit într-un ultim moment..."

 Dumba Gabriela
.

Alina Ceușan a născut, pe 8 august, al doilea copil, o fetiță pentru care a ales numele „Perla”. Era de așteptat ca influencerița să aleagă un nume special pentru fiica ei, având în vedere că pe băiat l-a botezat Rock. Recent, Alina Ceușan a explicat pe Instagram cum a ales numele „Perla” pentru cea mică, precizând că are legătură și cu locul în care a fost concepută.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa, au împreună doi copii, Rock și Perla. Ambele nume sunt rare și neîntâlnite în România. Alina Ceușan a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil pe data de 1 iunie, atunci când a serbat ziua ei de naștere. Numele, însă, l-a ținut secret și l-a anunțat cu o zi după ce a născut.

alinaalina

Cum a ales Alina Ceușan numele „Perla” pentru fetița ei

Alina Ceușan a căutat un nume special și rar pentru fiica ei și a reușit să surprindă pe toată lumea. Și-a dorit ca fetița ei să aibă un nume care exprimp feminitate, iar soțul ei, Raul, a dorit ca acesta să se termine în litera A.

Alina Ceușan a spus că singura Perla pe care o știe este fosta soție a chitaristului de la Guns’n Roses, Perla Ferrar, pe care a întâlnit-o și cu care a avut o conexiune. Așadar, acest nume a rămas special pentru ea încă de atunci.

'Încă de când Rock avea patru luni, aveam o altă opțiune de nume, în momentul în care eram însărcinată cu Rock și nu știam dacă e băiat sau fată aveam o altă opțiune de nume, deci sunt două opțiuni pe care nu le-am folosit pentru ea.

Perla a venit într-un ultim moment, singura Perla pe care o mai știu este soția chitaristului de la Guns n Roses, pe care am întâlnit-o acum vreo 10 – 12 ani în Ibiza la un party și mi-a plăcut super mult de ea. Am zis că trebuie să îi văd fățuca ca să știu ce i se potrivește', a declarat Alina Ceușan, pe Instagram.

Alina Ceușan a explicat că „Perla” este un nume cu origini spaniole, iar legătura cu această țară nu este întâmplătoare. Influencerița a dezvăluit că fiica ei a fost concepută în perioada în care s-a întâlnit cu Raul Tișa în Tenerife. Totodată, numele „Perla' înseamnă veselie, noroc, volatil, elegant și prețios în limba italiană.

De asemenea, Alina Ceușan a declarat că Rock a numit-o pe sora lui 'Sky', încă de dinainte ca aceasta să se nască. Influencerița a considerat că numele Perla se potrivește bine cu Rock, astfel că i s-a părut alegerea perfectă.

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…'. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cristi Minculescu povestește cum și-a descoperit singur menirea, deși urma să devină inginer: „Aveam deja un drum stabilit și dintr-odată mi-am anunțat părinții că mă las de studii și vreau să fac muzică. Norocul meu a fost că…'. Cu ce probleme s-a confruntat în timpul comunismului / EXCLUSIV

Alina Ceușan, scrisoare pentru fiul ei, Rock, când a aflat că este însărcinată cu Perla

Alina Ceușan a făcut și câteva declarații, în scrisoarea deschisă pentru fiul ei, care anunță că e însărcinată cu al doilea copil:

„Dragul nostru Rock, Avantajul de a crește alături de un frate sau o sora este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine sună și la trei noaptea dacă este cazul. Viață noastră se va schimbă din nou, în luna august… și sperăm că schimbarea să vină în formă celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil', a scris ea.

Și a continuat: „Iar o luăm de la capăt! Suntem încântați să putem în sfârșit să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând un frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim în tot felul de feluri, în aceste ultime luni.

Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că noroc pentru asta„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton