Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei prin Cluj. Irina a purtat un accesoriu care valorează peste 13.000 de euro

.

Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei prin Cluj. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina Columbeanu a venit în țară după 6 ani, pentru a-și vedea tatăl, care stă la azil de luni bune. Ei bine, fiindcă vrea să petreacă timp de calitate cu părintele ei, aceasta a decis să se plimbe prin mai multe colțuri ale țării. Au început cu Clujul, unde au fost surprinși recent, iar fiica fostului milionar a atras toate privirile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Așa cum știm cu toții, Irina Columbeanu locuiește de șase ani în America, alături de mama ei, Monica Gabor și iubitul acesteia, milionarul Mr. Pink, astfel că nu este de mirare cum s-a afișat în public alături de tatăl ei. Îndrăgita fiică a fostului milionar nu a ținut cont de nimeni și de nimic, astfel că a apărut cu un accesoriu care valorează peste 13.000 de euro, potrivit Wowbiz, în timp ce tatăl ei locuiește la azil.

irina-columbeanu-in-romania-5-1-1irina-columbeanu-in-romania-5-1-1

Citește și: Irina Columbeanu este într-o relație cu un tânăr francez. Irinel Columbeanu: „S-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și…'

Citește și: Irina Columbeanu, primele declarații la revenirea în România, după 6 ani: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”

Citește și: Mircea Solcanu, despre perioada grea când și-a îngrijit mama bolnavă de cancer: „Nu a dorit să facă chimioterapie. A fost cumplit'. A pierdut-o în urmă cu doi ani

Citește și: Cum poți primi despăgubiri dacă locuința ți-a fost distrusă de furtună şi inundaţii

Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei prin Cluj

Irina Columbeanu dorește să își țină tatăl ditr-o plimbare în alta cât timp stă în România, astfel că deja au început excursia la Cluj. În timp ce se plimbau, fiica fostului milionar a atras toate privirile cu outfit-ul ei, dar mai ales cu accesoriul de mare valoare pe care l-a expus fără a sta pe gânduri. Mai precis, potrivit imaginilor postate de Wowbiz, a optat pentru o fustă scurtă şi o cămaşă de mătase crem, însă cel care a atras toată atenţia rămâne accesoriul în valoare de 14.921 de euro.

A purtat un accesoriu care valorează 14.921 de euro

Ei bine, nu! Nu este vorba despre vreun ceas sau vreo bijuterie cu diamante, ci despre o geantă de umăr Chanel, de culoare crem, care costă 14.921 de euro, după cum se arată pe farfetch.com. E clar că a moștenit această pasiune pentru gențile de firmă de la mama ei, însă nici tatăl ei nu se lăsa mai prejos când venea vorba despre aceste detalii.

Inclusiv de când este la azil, și-a luat cu el setul de voiaj de la Louis Vuitton, pe care le ține în camera sa, drept amintire, fiindcă nu mai are ce face cu ele, cel puțin în prezent.

Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului. Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum', a spus fostul milionar pentru actualitate.net.

Irina Columbeanu îi este recunoscătoare tatălui ei, Irinel Columbeanu

Deși a venit de puțin timp în România, Irina Columbeanu a bifat deja mult lucruri. Și-a revăzut tatăl, cu care vrea să se plimbe cât timp stă în țară, însă a oferit și primele declarații referitoare la părintele ei și revenirea în țară după 6 ani. Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță’, Irina Columbeanu nu s-a sfiit și a mărturisit cât de mult își iubește și apreciază tatăl.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă’, a spus ea.

Totodată, tânăra a ținut să-i mulțumească pentru tot ceea ce a făcut pentru ea: „Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept’, a spus Irina Columbeanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton