Cum arată actrița Simona Mihăescu la 26 de ani de când a debutat la Acasă TV: "Toată lumea roia în jurul meu! Oriunde merg lumea mă cunoaște"

.

În urmă cu 26 de ani, Simona Mihăescu debuta la Acasă TV și aleasă încă de la început imaginea postului. Actrița își amintește că toată lumea roia în jurul ei, iar povestea a durat timp de 16 ani, o perioadă în care Simona Mihăescu a strâns un uriaș capital de imagine, așa încât și astăzi este recunoscută de oameni oriunde ar merge. Iată ce își amintește Simona Mihăescu din perioada în care era imaginea Acasă TV și cum arată actrița în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Mihăescu au fost timp de 16 ani imaginea Acasă TV și una dintre cele mai iubite vedete ale postului, alături de Corina Dănilă, Cătălina Mustaţă şi Mihaela Tatu. Prezenta pe vremea aceea emisiunile „Reţeta de acasă' sau „Acasă în bucătărie', iar în paralel este actriță îndrăgită la Teatrul Mic.

310318348_6304316649585569_5754326154714239143_n310318348_6304316649585569_5754326154714239143_n

Cum a ajuns Simona Mihăescu imaginea Acasă TV, acum 26 de ani

Simona Mihăescu a debutat în 1998 la Acasă TV și își amintește cum au fost, atunci, primele ei zile la postul TV a cărui imagine a fost aleasă timp de 16 ani.

„La televiziune am ajuns datorită unui casting la care am fost chemată. Am făcut o ședința foto care a fost decisivă. Era atunci la Pro Tv o directoare americană, Marsha Grinberg, specializată pe promovare, capitol la care trustul MediaPro excela. Ea coordona probele. Îmi amintesc că, în timp ce făceam ședința foto, s-a oprit de câteva ori în spatele aparatului și s-a uitat lung la mine. A spus doar atât: „Gorgeous!' Și peste câteva zile am aflat că m-au ales imaginea postului Acasă.

Peste două săptămâni fotografia mea era peste tot. Nu-mi venea să cred. Pro TV și Acasă erau cele mai bune posturi tv, creau vedete, toată lumea roia în jurul meu și părea ca o poveste. O poveste care a durat 16 ani„, povestește Simona Mihăescu pentru unica.ro.

Simona Mihăescu spune că și în prezent este recunoscută oriunde ar merge, iar acest lucru nu poate decât să o bucure și să-i confirme că a fost dintotdeauna un profesionist în meseria sa.

Oriunde merg lumea mă cunoaște. Chiar dacă nu-și dau seama din start de unde, până la urmă își amintesc. Mai ales după ce vorbesc. Când îmi aud vocea, atunci știu sigur cine sunt și de unde mă știu.

De intrat, intri greu în conștiința publicului și ieși foarte ușor. Spre bucuria mea, deși nu mai fac televiziune de mulți ani, publicul nu m-a uitat și asta mă bucură. De fapt cred că este vorba despre cum mi-am făcut treaba. Și cred că am făcut-o bine pentru că mereu am căutat să fiu profesionistă și să transmit ceva important. Nu fac nimic de mântuială„, a mai spus Simona Mihăescu.

Citește și: Fiica Elenei Lasconi regretă scandalul cu mama ei și că a acuzat-o de homofobie. Oana Lasconi: „Nu trebuia să mă arunc cu capul înainte când…'

Citește și: A murit Carmen Lela. Artista avea 38 de ani și a fost răpusă de o boală nemiloasă: „Ai fost puternică până în ultima clipă’

Cu ce se ocupă actrița Simona Mihăescu în prezent, după ce a încheiat colaborarea cu Acasă TV

Simona Mihăescu are 54 de ani în prezent, iar 28 dintre ei i-a dedicat Teatrului Mic, acolo unde este actriță. Întrebată dacă a trebuit să plătească un anume preț al succesului, după atât de mulți ani petrecuți în lumina reflectoarelor, actrița infirmă.

„Nu. Succesul este ceva foarte relativ și pleacă așa cum vine. Important este să rămâi cu picioarele pe pământ, să nu bei cu lăcomie din cupa asta. Eu sunt o persoană echilibrată și nu pun preț pe asta. Cred că este foarte important să pui ceva în inimile oamenilor, atunci ei te țin minte și după ce trece iluzia succesului„, mai spune Simona Mihăescu.

Pe lângă teatru și televiziune, Simona Mihăescu este mama unui băiat care a terminat liceul și spune că nu i-a fost niciodată greu să se împartă între toate rolurile importante din viața ei.

Familia este oricum mai importantă decât profesia și nu pot fi comparate. Nu cred că e sănătos să iei de la una și să dai alteia. Andrei este mare și acum îmi dau seama că a înțeles ce înseamnă viața de artist. Mă menajează când am spectacole, când lucrez. Îmi înțelege emoțiile, sensibilitățile, vulnerabilitățile. Este foarte empatic. De multe ori îi cer sfatul când nu știu cum să gestionez o problemă și chiar îl ascult.

Sunt pentru el o prietenă, pentru că vorbim mult și deschis, dar cred că sunt în primul rând mama lui. Nu uită de respectul cuvenit. Adică nu ne tragem de șireturi! Și eu îl respect și am încredere în el„, a mai declarat actița pentru unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton