Cum arată acum, la 44 de ani, Ami Teiceanu, femeia care l-a făcut tată prima oară pe Liviu Vârciu. Ce relație are cu fiica ei, Carmina: "Sunt mândră că..."

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată acum, la 44 de ani, Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiica. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba despre viața amoroasă a lui Liviu Vârciu, are un trecut destul de tumultuos. S-a iubit cu multe femei în tinerețe, iar din relația cu Ami Teiceanu, a rezultat și un copil, Carmina, fiica lor care azi le aduce zâmbetul pe buze. Iată cum mai arată acum mama acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mai bine de 22 de ani, însă foarte puțini știu cum arată acum femeia care i-a dăruit prima fiică artistului. În timp ce el este în continuare prezent pe micile ecrane și mereu în atenția tuturor, ea nu și-a dorit niciodată acest lucru, astfel că și-a crescut fiica în liniște și departe de ochii curioșilor.

whatsapp-image-2024-05-09-at-15.53.08whatsapp-image-2024-05-09-at-15.53.08

Citește și: „Vreau ca oamenii să mă recunoască pentru cine sunt eu și pentru munca mea, nu pentru numele lui tata. Niciodată nu…”. Cum gestioneaza Carmina Vârciu celebritatea tatălui său și cum se înțelege acum cu Liviu Vârciu / EXCLUSIV

Citește și: Carmina a plâns două ore când a revăzut fotografii din tinerețea părinților ei, Liviu Vârciu și Ami Teiceanu: „Nu am putut să mă opresc. Am momente de slăbiciune, copilul din mine…'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Washington, acolo unde se află cu președintele, într-o vizită oficială: „Doamne ajută, în sfârșit și-a ascuns genunchii!”

Citește și: Cu ce a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir, când a fost invitat în emisiunea ei: „E mai agitat pentru gustul meu. A venit peste mine în fotoliu. Începe să facă…”

Cum arată acum, la 44 de ani, Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiica

Carmina Vârciu a împlinit recent frumoasa vârstă de 22 de ani și a sărbătorit în familie, alături de mama ei, cu care nu a ezitat să publice o serie de fotografii de-a dreptul neașteptată. Ce-i drept, mulți nici nu au recunoscut-o, asta fiindcă și-a ținut viața secretă și departe de ochii curioșilor. Totuși, fiica lui Liviu Vârciu nu a ezitat și de data aceasta s-a lăudat cu cea care i-a dat viață.

Ami Teiceanu are acum 44 de ani, însă e clar că vârsta este doar un număr pentru ea, asta fiindcă arată foarte bine. Se bucură de o frumusețe aparte, un păr lung și brunet, dar și de o siluetă demnă de invidiat pentru anii pe care-i are.

„Mamă și fiică! 44 de ani și 22 de ani . Eu nu văd nicio diferență. Fix acum 22 de ani , într-o zi ca asta de miercuri, m-a adus la viață femeia asta superbă. Sunt mândra ca ești mama mea , sunt mândra să fiu fiica ta. Îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!„, este mesajul postat de Carmina Vârciu în dreptul fotografiilor cu mama ei de la ziua sa de naștere.

Fanii, val de reacții după ce au văzut cum arată Ami Teiceanu

Nu doar noi am observat că timpul parcă s-a oprit în loc pentru Ami Teiceanu, asta fiindcă arată foarte bine, ci și fanii. Imediat după ce a făcut publice fotografiile și mesajul emoționant, marea comunitate de urmăritori a luat cu asalt secțiunea comentariilor și le-au scris numeroase complimente.

La mulți, mulți ani sănătoși frumoși și fericiți!! Sunteți minunate! Care e Mama??? Care e Fiica??? Nu văd diferențe. / sunteti minunate, la multi ani! / Ai cea mai frumoasă mamă / Superbe, amândouă.Sa fiți Fericite!„, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea Carminei Vârciu.

Ce relație are Carmina Vârciu cu mama ei

Știm cu toții faptul că Ami Teiceanu și-a crescut de una singură fiica, asta după ce relația cu Liviu Vârciu s-a terminat și lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei. A demonstrat că este o femeie puternică, astfel că relația dintre ele este una foarte frumoasă și solidă. Deși cu tatăl ei a mai avut divergențe și nu s-au înțeles tot timpul bine, nu s-a întâmplat acest lucru și când a venit vorba despre cea care i-a dat viață.

Ba mai mult, de ani de zile, cele două imortalizează cele mai speciale momente împreună, iar Carmina nu ezită să le facă publice ori de câte ori are ocazia. Deși are 22 de ani și a trecut peste despărțirea părinților, mai ales că amândoi și-au refăcut viața, recent tocmai a făcut o serie de confesiuni neașteptate când a găsit fotografiile cu ei.

„Aseară căutam prin poze, voiam să găsesc total altă poză și am găsit poze cu părinții mei din tinerețe și am zis că să fac și eu trend-ul ăla și înainte să îl postez, o fracțiune de secundă mi-a trebuit să aud melodia aia care e tristă, să văd o poză cu mine și după o poză cu ei, ca să mă bufnească plânsul, dar nu așa… Am plâns, fraților, o oră încontinuu, nu am putut efectiv să mă opresc din plâns. Dovada? Dovada. Eu am trecut de foarte mult timp peste faptul că ai mei s-au despărțit și că mama și-a refăcut viața, tata și-a refăcut viața, mai are doi copii, toată lumea fericită, aia a fost, așa s-a întâmplat, așa a vrut Dumnezeu. Totul se întâmplă cu un motiv, deci am trecut peste, dar eu cred că cu cât zic eu că mi-am revenit…

În momentul de față, dacă mă uit la videoclip, nu mai am niciun stres, dar copilul din mine m-a omorât aseară, deci jur că n-am putut să mă controlez. O oră constant am plâns ca un copil de 2 ani, nu pot să-mi explic și voiam să împărtășesc chestia asta cu voi, că mi s-a părut chiar interesant. Gen nu știu dacă mai pățiți, dacă și tu ai pățit chestia asta. Ai tăi sunt despărțiți și fiecare e cu viețile lor separate și copilul din tine uneori mai se unge așa pe suflet când se uită la poză și își dă filme cum era dacă. Să ne înțelegem, eu chiar am trecut peste, sunt ok, sunt bucuroasă, fericită pentru amândoi, nu am niciun stres, nu am nicio treabă, aia e, m-am obișnuit. Dar mai am momente de slăbiciune când iese Carminuța, copilul din mine care se joacă cu sentimentele mele, dar e ok, mi-am revenit, acum nu mai am nimic. Am avut așa un moment de slăbiciune și eram și obosită probabil și mi s-au derulat 365.000 de filme în cap’, a mai spus tânăra.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton