Cum arată acum băiatul lui Dan Capatos. Imagine rară cu fiul prezentatorului TV: "Prin țară, ca băieții..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată acum băiatul lui Dan Capatos. Prezentatorul Dan Capatos este unul dintre cei mai de succes oameni din televiziune, însă el are și o familie minunată. Capatos e căsătorit de 23 de ani cu soția sa, Monica, cei dooi fiind părinții unui băiețel, în vârstă de 12 ani, pe nume Andrei. Prezentatorul de la Xtra Night Show a fost dintotdeauna în privința vieții personale și a evitat să-l expună pe fiul său. Capatos și-a surprins plăcut fanii, când, recent a publicat o fotografie rară cu băiețelul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată acum băiatul lui Dan Capatos. Dan Capatos este una dintre cele mai de succes vedete din televiziune, cu o carieră foarte bogată, în rolul de prezentator al propriului show. În spatele imaginii de vedetă, Capatos este un om de familie, care și-a construit un trai liniștit alături de soția sa Monica, cei doi fiind căsătoriți de 23 de ani. Capatos este și tatăl unui băiețel, în vârstă de 12 ani, pe nume Andrei, pe care evită să-l aducă în lumina reflectoarelor. Dan Capatos a postat recent o fotografie adorabilă alături de fiul său, iar cu această ocazia fanii au avut ocazia să vadă cât de mare s-a făcut băiețelul.

baiatul-lui-dan-capatos-5baiatul-lui-dan-capatos-5

Cum arată acum băiatul lui Dan Capatos. Imagine rară cu fiul prezentatorului TV

Prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show' de la Antena Stars, Dan Capatos, a publicat o fotografie alături de băiatul său, Andrei. Capatos și soția sa, Monica, sunt mândrii părinți ai unui băiețel cu părul blond și un zâmbet superb.

Hai-hui prin țară, ca băieții…', a fost mesajul transmis de Dan Capatos. Fanii prezentatoruli au reacționat imediat, extrem de încântați să-l vadă pe Capatos și în postura de tată.

Citește și: Oana Roman și Dan Capatos nu au vorbit ani la rând: „Sunt unii oameni care mi-au făcut mult rău'

Citește și:Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici: „Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte'

Citește și: Iulia Albu și iubitul ei participă la America Express 2024. Cine se mai află pe lista concurenților

Citește și: Ana Morodan, mesaj vehement pentru femeile care merg la cumpărături cu partenerii: „Îi întreabă dacă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…”

Foarte frumos! ??? Sănătate multă și numai bucurii! (…) Sunteți frumoși! Weekend minunat (…) Ce băiat mare și frumos! Să fiți fericiti. (…) Mult succes băiatului!', sunt câteva dintre comentariile fanilor la poza lui Dan Capatos cu fiul lui, poză distribuită pe Instagram.

Fiul lui Dan Capatos, susținut de tatăl său să practice sportul de performanță

Băiatul lui Dan Capatos joacă tenis de performanță și este campion încă de la vârsta de 12 ani. Fiul lui Dan Capatos este înscris la Dinamo și se află pe locul 52 în topul FRT (Federația Română de Tenis).

Andrei Capatos, fiul prezentatorului, a apărut pentru prima dată la TV, acum aproximativ un an, unde a oferit un interviu, în care a vorbit pentru pasiunea sa pentru tenis.

Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune. Eu mă aflu pe locul 52, la 12 ani. Am câștigat mai multe turnee. Am în jur de 15 cupe în FRT. Mai am medalii și la amatori, dar cele mai importante sunt din FRT. Mama mă susține cel mai mult. Fotbalul nu era pentru mine, era dur. Tenisul este elegant, nu este cu bătaie, cu lovituri. La fotbal m-a dus tata. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră', a spus băiatul lui Dan Capatos pentru Antena Stars.

Cum îl educă Dan Capatos pe fiul său

Dan Capatos și-a învățat fiul cu un program foarte riguros și bine pus la punct. Andrei respectă o anumită alimentație și are grijă să exceleze atât la școală, cât și la antrenamente.

Încercăm să evităm prăjelile. Dimineața am antrenament de la 9 la 10.30, pe urmă am școală 5-6 ore, iar apoi meditații sau pregătire fizică. Școala este pe primul loc și după aia tenisul. Mama și tata sunt acolo la fiecare meci. M-am antrenat cu tata, dă foarte bine', a mai povestit Andrei.

FOTO: Instagram Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton