Cum arată acum Bogdan Mocanu, câștigătorul sezonului 1 Puterea Dragostei. A bifat o schimbare radicală de look

 Lupescu Anca
.

Bogdan Mocanu, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea Dragostei, și-a schimbat total look-ul .El a câștigat concursul alături de Bianca Comănici, cea cu care, culmea, s-a fotografiat la începutul competiției, parcă prezicând victoria. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum, Bogdan nu mai arată deloc la fel ca atunci când a început emisiunea, iar fotografia făcută la începuturile show-ului stă drept dovadă. 

„Multumesc din inima! Am făcut această poza dinainte sa avem idee ca aceasta va fi formula de încheiere a acestui sezon! Felicitări @comanicibianca, meriti tot! Mi ati fost alături mereu iar cu bune si cu rele am reusit sa va transmit un pic din ceea ce am simtit eu in acest sezon, sentimente care m au ridicat deasupra tuturor. Este greu sa exprim tot ce simt însă va asigur ca emoțiile sunt profunde! Va multumesc din nou! Sunteti minunați', a scris Mocanu pe o rețea de socializare, la momentul respectiv.

Fostul concurent a lucrat mult la imaginea lui. A mers la sală regulat și s-a vopsit blond, lucru care i-a schimbat totalaspectul ..

Recent, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea Dragostei s-a fotografiat alături de Anna Lesko și Culiță Sterp, la filmările celui mai nou hit lansat de cei doi. Într-o notă de amuzament, Bogdan Mocanu le-a spus internauților că, în privința lui, urmează o mare surpriză.

S-a despărțit de Andra Voloș

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit după ce fostul concurent din show-ul matrimonial „Puterea Dragostei' și-a îndreptat atenția către Bianca. 

Fosta concurentă din emisiunea matrimonială a declarat că nu este supărată pe Bogdan Mocanu, dar nici pe Bia. Se pare că Andra Volos s-a întâlnit cu fostul iubit după mai multe rugăminți, mărturisind că nu este vorba de nicio împăcare.

„Acum două-trei zile m-am văzut cu Bia doar ca să vorbim și să-mi arate ea mai multe chestii. Am întrebat ce s-a întâmplat cu poliția.

Screenshot-2020-07-10-14.37.30Screenshot-2020-07-10-14.37.30

Nu mai sunt supărată pe el și nici pe Bia. Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta', a spus Andra.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton