Cum arată acum casa regretatei Laura Stoica. Artista a murit acum 15 ani

 Sutiu Theodora
.

Marți, de la ora 21.00, Iuliana Marciuc aduce în prim plan, în cadrul emisiunii Destine ca-n filme de la TVR 2, tragicul destin al regretatei artiste, Laura Stoica, care a murit, în urmă cu 15 ani. Prezentatoarea TV va arăta telespectorilor din casa celei care a fost Laura Stoica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista avea să se stingă din viață, pe 9 martie 2006, în urma unui accident de rutier care s-a produs în timp ce artista se întorcea de la un concert care avusese loc în orașul Urziceni.

laura-1laura-1

În momentul decesului, Laura era însărcinată. Împreună cu ea, se stinge și cel care urma să-i devină soț, Cristian Mărgescu, cu care avea o relație din 2004.

Cum arată acum casa regretatei Laura Stoica

Sub genericul IN MEMORIAM LAURA STOICA – „Un destin… prea grabit”, vom descoperi prin destăinuirile emoţionante şi dureroase ale celor apropiaţi, omul, artistul, femeia şi mama ce urma să devină… când un accident i-a curmat viaţa.

„În ediţia din 12 octombrie ne vom aminti de Laura Stoica. Vom prezenta destinul Laurei prin ochii mamei şi ai fratelui ei, dar şi din amintirile prietenilor cu care a colaborat. Mama ei m-a primit în casă şi cu emoţie am păşit chiar în camera în care Laura a copilărit.

Ediţiile In memoriam vor contina cu destinele lui Adrian Enescu, Johnny Răducanu şi Vali Sterian – vieţile lor fiind povestite de membrii familiei, prieteni şi ilustrate cu momente unicat din arhiva TVR', a spus Iuliana Marciuc.

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit azi 52 de ani

Citește și: Mama Laurei Stoica, declarații emoționante la 15 ani de la moartea artistei

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Ce face mama Laurei Stoica pe 9 martie

Mama Laurei Stoica este încă șocată de faptul că au trecut atât de mulți ani de când și-a pierdut fiica. Cu toate că durerea de mamă este una greu de dus, ea îi mulțumește totuși lui Dumnezeu pentru timpul pe care au apucat să îl petreacă împreună.

„În luna martie, de obicei o comemorăm în jurul datei de 9 martie, când a urcat la ceruri. Nu prea îmi vine să cred că au trecut atâția ani, parcă a fost ieri! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Laura a fost fiica mea! Am trăit bucurii imense alături de ea și am avut parte de emoții fantastice la spectacolele și la concursurile ei. Așa că, tot ce pot să spun este că îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea!’, declara în martie, Elena, mama Laurei Stoica.

Nu a ținut legătura cu familia logdnicului fiicei sale

Mama Laurei Stoica spunea în urmă cu câteva luni și că nu a mai păstrat legătura cu familia lui Cristian Mărgescu, logodnicul Laurei Stoica.

„Nu am mai păstrat legătură cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni.

După ce s-a petrecut totul, am observat pe rețelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care și Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubește și nu suferă mai mult decât familia ta'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton