Cum arată acum Cristiana Răduță, artista care cânta hit-ul "Amor, Amor". S-a întors la prima ei pasiune

 Dumitrache Laura
.

Cum arată acum Cristiana Răduță. În anii 2000, Cristiana Răduță făcea furori pe piața muzicală din România cu melodia „Amor, amor”. Artista a avut o ascensiune senzațională. Însă, după acest succes, Cristiana a dispărut din lumina reflectoarelor. Acum, frumoasa roșcată pare de nerecunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristiana Răduță a fost considerată una dintre cele mai sexy prezențe feminine ale muzicii românești. Aparițiile sale au stârnit fanteziile bărbaților, iar videoclipul piesei „Amor, Amor', a fost incendiar. Cristiana Răduță s-a făcut remarcată și pentru pictorialele sale, din revistele pentru adulți.

Cristiana in revista PlayboyCristiana in revista Playboy

În 2002, Cristiana Raduță a avut cel mai bine vândut album al anului, iar în 2008 a lansat ultimul album  „Easy Girl'. Și-a atras și mai mulți fani după ce a pozat într-o revistă pentru adulți, dar acum, după ani de zile, Cristiana Răduță este de nerecunoscut.

Citește și: Foto RARE! O mai ții minte pe Cristiana Răduță, cea mai sexy artistă la începutul anilor 2000?Cum arăta atunci și cum arată acum

Citește și:Fulgy are o nouă iubită.O domnișoară l-a scos în oraș târziu în noapte

Citește și: Mălina Avasiloaie a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul:„Sărbătoarea vieții mele'

Citește și:Jador a fost jefuit de un prieten, în propria casă:”Să nu mă mai privești în ochi…”

Cum arată acum Cristiana Răduță, interpreta hit-ului Amor, Amor

Cristiana Răduță a fost considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase cântărețe ale muzicii românești. Melodia „Amor, amor' a devenit un hit care s-a auzit în întreaga țară, iar fanii au fost cuceriți de senzualitatea artistei. Cristiana nu s-a mulțumit doar cu aparițiile în videoclipuri, ci a pozat într-o revistă de bărbați. La mai bine de 20 de ani, Cristiana Răduță este total transformată.

Artista s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, iar o perioadă de timp a fost plecat la Monaco, alături de soțul ei, Costel Bobic. În prezent, Cristiana a renunțat la imaginea de divă și activează în zona teatrului, fiind actriță de profesie. Se ferește de aparițiile în presă și nu mai dorește să mai fie în centrul atenției.

Cristiana Răduță este actriță

Înainte de a deveni una dintre cele mai apreciate artiste din România, Cristiana Răduță a fost pasionată de teatru. După ani de zile în care a activat pe scena muzicii românești, vedeta a decis să se întoarcă la prima sa pasiune.

Cristiana este actriță la Teatrul Metropolis, iar în 2016 a jucat în piesa „Jurnalul plăcerii', alături de actorul Marius Bodochi. Vedeta este fericită pentru că își urmează visul, iar soțul ei o admiră, din public, când joacă pe scenele teatrului românesc.

Ce spunea Cristiana Răduță despre retragerea sa din muzică

Îndrăgita artistă s-a retras din muzică după ce a lansat ultimul album, „Easy Girl', în 2008. Cristiana Răduță a făcut câteva declarații în urmă cu ceva timp, referitoare la retragerea sa din lumea muzicii.

Nu ştiu alţii cum sunt», dar eu nu am fost, nu sunt şi nu vreau să ajung vreodată un „nume' în «agenda» mondenă. Am învăţat că fiecare clipă din existenţa mea poate fi veşnic frumoasă, dacă ştiu cum s-o trăiesc, dacă vreau să n-o irosesc', a declarat Cristiana, relatează libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton