S-a retras din showbiz în urmă cu 5 ani, când soţul ei a fost arestat. Cum arată Cristina Rus acum

 Pirvu Cristina
.

Cristina Rus s-a retras din viaţa mondenă acum cinci ani. Soţul său a avut anumite probleme cu legea, iar ea a preferat să stea departe de ochii curioşilor! Iată cum este viaţa ei acum!

La 37 de ani, Cristina Rus poate concura cu orice adolescentă. Are un trup de invidiat, deși este mama a doi copii minunați. Aceasta a devenit cunoscută când s-a lansat în trupa Blondy alături de Andreea Bănică. Din păcate, trupa s-a destrămat în 2004. Andreea Bănică și-a construit o carieră solo de invidiat, însă Cristina Rus nu a avut același noroc.

După separarea profesională de Andreea Bănică, Cristina Rus a urmat și ea o carieră solo, dar apoi a apărut din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. Este concentrată pe familia pe care o are. Este mămica a doi copii, Dragoș și Cristina Maria.

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi și deși milionarul a avut probleme cu legea, fosta interpretă a fost alături de acesta în cele mai grele momente. Soțul Cristinei Rus a fost arestat, în 2014, după ce a fost acuzat de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital, si a stat cateva luni bune după gratii. În 2015, Dragoș Bîlteanu a fost eliberat si s-a întors la familia sa.

Cristina Rus duce o viata linistita, departe de camerele de filmatCristina Rus duce o viata linistita, departe de camerele de filmat

Cum se menţine în formă Cristina Rus

„80 la sută e cam din ce mănânci și 20 la sută din ce sport faci, ce activități fizice ai. Încerc să mănânc produse cât mai lichide, care să nu îngreuneze digestia, dar până la urmă suntem foarte diferiți și fiecare trebuie să vadă bioritmul natural, ce îi face bine. Am observat alimentele care nu îmi fac bine, care mă umflă și ușor ușor am încercat să le elimin. Eu am fost la nutriționist. Acum am 54 kg. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa. Când eram în Blondy aveam 52 kg”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus.

Foto: Libertatea, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton