Cum arată acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, și în ce relație este cu mama lui: "Când sunt în depresie, stau și cu săptămânile nespălat"

 Oana Pantazi
.

Cum arată acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, și în ce relație este cu mama lui. Relația dintre Luminița Anghel și David Pușcaș, fiul ei adoptiv, s-a rupt complet după ce tânărul a ieșit de sub tutela mamei sale. După un șir lung de scandaluri, artista a decis să taie orice legătură cu David. Ajuns la 29 de ani, tânărul a dat de greu și mărturisește că se confruntă cu depresia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, și în ce relație este cu mama lui. După ce a trăit o viață lipsită de griji în casa mamei sale, David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al fotbalistului Marcel Pușcaș, a dat de greu în momentul în care a ajuns să trăiască pe cont propriu. După ce a fost invitat multă vreme la diverse televiziuni, unde și-a spus povestea, acuzând-o pe mama lui, iar apoi le-a cerut iertare public părinților săi adoptivi prin intermediul unei piese, David Pușcaș a dispărut din atenția publică. A fost hairstylist, a cochetat cu lumea artistică, iar mai apoi, după spusele sale, a deținut postul de asistent manager la o companie, dar a fost și vânzător de încălțăminte într-un mall, barman și angajat remote la un site. Acum, se pare că fiul Luminiței Pușcaș nu este în cea mai bună stare…

index-36index-36

Cum arată acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, și în ce relație este cu mama lui

Activ în social media, David Pușcaș și-a șocat nu o dată fanii de pe vlog sau de pe Instagram cu afirmațiile sale. Acesta nu s-a ferit să facă în vloguri declarații șocante despre igiena personală și nici nu a ezitat să dezvăluie în social media că se confruntă cu depresia.

Citește și: DIETA cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg.Cântăreaţa a apelat la un truc foarte simplu

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Pe ce cheltuie Selly până la 20.000 de euro pe lună: „3.000 de euro pe restaurante, vacanțe de 10.000 de euro. Nu fac extravaganțe’

Citește și: Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu: „Cea mai durabilă relație din viața ta…’

„Nu aruncați cu roșii! Eu când sunt în depresie stau ca o legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia', a spus David Pușcaș, într-un vlog.

Luminița Anghel: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut'

După ce a încercat în zadar să-și aducă fiul pe calea cea bună, Luminița Anghel a renunțat la gândul împăcării. De altfel, conflictul dintre Luminița Anghel și David Pușcaș durează de ani buni, iar fiul ei adoptiv a făcut nu o dată declarații controversate și dureroase în presă despre artistă.

Anul trecut, în primăvară, artista a mai rupt o dată tăcerea după ce David a vorbit la emisiunea online „În oglindă'. După ce a auzit acuzațiile pe care i le aducea fiul ei, Luminița Anghel a fost în continuare reținută, dar a subliniat că totul s-a încheiat între ei.

„Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte', a declarat atunci Luminița Anghel, pentru WOWbiz.ro.

Dana Marijuana l-a „adoptat” pe David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel

Dana Coteanu, așa cum se numește în buletin Dana Marijuana, este o persoană generoasă, gata mereu să îi ajute pe cei aflați în nevoie. Printre persoanele care i-au călcat pragul și i-au cerut ajutorul se numără și David Pușcaș, fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel. Așadar, între cei doi s-a legat o relație specială, artista spunând că îl consideră pe David ca și pe fiul ei.

Atunci când avea cea mai mare nevoie de sprijin moral și un sfat prietenesc, tânărul s-a apropiat de Dana Coteanu. Cum artista a trecut și ea prin niște clipe teribile, după ce iubitul ei a murit din cauza unui accident stupid, cei doi au devenit foarte apropiați.

‘David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru’, spunea Dana Coteanu, toamna trecută, pentru Ego.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton